ЕВРО 2012:1/4 Финал: Англия - Италия - 0:0 -2:4 (pen)

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ЕВРО 2012:1/4 Финал: Англия - Италия - 0:0 -2:4 (pen)

Мнениеот tevez » 25 юни 2012 11:35

Италия игра по-добре през целия мач и заслужено победи.
Англия също имаха няколко по-опасни положения,но Буфон ги извади.
Изпълнението на дузпата на Пирло го оставям без коментар 8-) Невероятен!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 юни 2012 12:00

Италия игра силно, но англичаните щяха да играят така с/у всеки по сериозен съперник... За мен това не е надиграване! Щяха да са ги надиграли, ако бяха ги победили. След такива пропуски от страна и на двата отбора няма как да има заслужил победата! Пропуските заслужават само отпадане и нищо друго! Англичаните СЪЗДАДОХА повече голови положения от колкото за всички мачове в групите. Италия беше прекалено мудна, а слабостта пред гола за мен няма обяснение. Много харесвам Балотели и вчера игра активно и в полза на отбора, но пропуска, когато доби една топка с/у Харт беше огромен. Трябва да вкарва подобни положения! Предимството дойде в средата на терена, но коства много физически усилия. Пенсионерите от Италия пак надбягаха съперника си. Трябва малко повече умисъл, когато се центрира, защото вчера повечето центрирания бяха ужасни!
Англия беше най-трудния за побеждаване отбор на това първенство и предвид сериозните им победи направиха много добро първенство. За тяхна жалост прекалено рано срещнаха Италия. Действаха доста организирано и всички се бори като отбор, което си е постижение за тях. Бях уверен, че това е първенството на Англия, но след контузиите на ЛАМПАРД и Бари... Прекалено слаба средна линия :| Дядо Рой свърши прилична работа за минималното време, но поне за мен остава изненада, защо се даваше шанс на Хендерсън, а не на играч като Ф. Джонс, който има много енергия, добър дрибъл и е доста по-мощен физически. Много исках да видя италианците с/у подобен човек... Доволен съм от представянето на Капитана и А. Коул. Тери показа класа и жертвоготовност за Англия, но шанс. За мен англичаните имат два проблема: винаги правят грешна самооценка и изпадат в крайности по отношение на своите възможности и постоянно си търсят оправдания. Няма нищо достойно в загубата сама по себе си. Трябва да се извлича поука от нея, а не да я повтаряш първенство след първенство, като си повтаряш, че това е липса на късмет! Рано или късно Англия ще се "отпуши" и подобно на испанците от "нещастници" ще станат "шампиони :!:
За Италия: играят както очаквах. Вярвам, че имат класа! Ако на Италия и стигнат физическите сили ще е шампион, но почвам леко да се съмнявам след слабостите в завършващата фаза(голово подаване и завършващ удар). Германия е силна, но и самовлюбена и прехвалена. Тъкмо като за Италия 8-)

ПП Чудех се една работа: колко ли потребители са знаели, че Балотели ще изпусне дузпата и тоя черния да им развали кефа :lol: Колко го поздравиха видяхме :| На мен Балотели много ми прилича на Руни, но няма неговия медиен комфорт...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 юни 2012 12:03

Гледах на повторение изпълнението на Андреа Пирло и според мен точно така никога не е изпълнявал дузпа. Много пъти през годините вкарваше в центъра на вратата или в ъглите, но изпълнение стил "Паненка" не бях виждал. Снощи явно всичко му се е отдавало. Забелязах обаче друго на записа, че англичаните изобщо не пресираха италианците, както би трябвало да го правят, за да им объркат играта.
При толкова големи пространства между единия и другия отбор е нормално Италия да може да си играе футбола, който иска.
Иначе играта в защита, включително и вратарската, са били на посредствено ниво, но шансът ги покрива. С подобна игра "Скуадра адзура" е обречена. Видно, че липсва класа на тима. Англия не може да е мерило в момента. В сблъсък Прандели - Капело щеше да бъде по - различно.
Дузпата на Балотели трябваше да бъде пребита, но съдията се направи на интересен. Не може така да се изпълнява дузпа.
Засилваш и риташ така трябва да се направи. Ако влезе, влезе, ако не влезе, не влезе. Да се засилваш обаче и да се спираш точно преди удара, за да видиш реакцията на вратаря, е нахалство.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 юни 2012 12:10

Middlesbrough написа:Форцаа Смачкаха ги 8-)

Силен Юве e равно на силна Италия 8-)

Италия още не е силна, както и "Ювентус" не е толкова могъщ. Снощи Маркизио много не се чуваше, в защита положението не беше розово. Единствено Пирло беше на ниво, всъщност най - добрият играч в мача, но той нямаше съперник насреща. Никой не го пресираше почти през цялото редовно време. Така нещата се получават, но иначе е трудно.
Представи си, че внезапно се контузят трима основни играчи за полуфинала? Все пак случва се понякога. Тогава как ще се оправят италианците? Без контузии е лесно, но с тях животът става тежък.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 юни 2012 12:16

8-)

Това няма да е първото европейско, в което отбор предварително отписван от сметките вземе, че стане европейски шампион. Още след слабите мачове на Скуадра преди първенството си знаех, че ще се представят силно на него.
За Германия съм казал още преди първенството, че ще играе на финал. Сблъсъкът и с Италия на полуфинал не променя моето мнение.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 юни 2012 12:19

Къде сте бе Силните мъже на Диема Фемили ? Къде е оня дебелак Б.Борисов да ми развива теории за магическия и уникален дърварски футбол ?? Всеки ден пише във вестник 7 дни спорт статии, коя от коя по смешни... Германия, Англия, Испания, Холандия ги издигна на пиедестала, а за Италия нищо... Още нещо.. които са чели преди няколко дена една негова статия за това, как националните отбори играят като клубните...ще забележи, че не каза нищо за Италия и Ювентус.. Докато за Испания/Барселона и Германия/Байерн изписа плеада от неща...

Колкото до мача, няма какво да коментирам просто... Тотално надиграване на "трите лъва" и само лиготията на Балотели и късмета на Де Роси лишиха от победа в редовното време...
При дузпите какво да кажа просто.. Това на Пирло още не мога да си го обясня как се случи... Буфон отново показа, че няма по добър от него, кой каквото иска да ми казва.. уникални спасявания...

Италия може и да не стане европейски шампион, може и да отпадне, но с тая игра показа, че е на абсолютно едно ниво с когото и да е било...

Без да се засягат някои други фенове на италиански отбори, но за пореден път се видя, че когато Юве е на върха и Скуадрата е близо до върха... И после нека да ми говорите, че Ювентус е печелил с помощ от горе...И 2006 и сега се вижда кои е печелил и как..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 юни 2012 12:29

Сега обаче Германия ще почива два дни повече, а Италия игра и продължения. За пръв път от много време Италия не е фаворит срещу Германия, но знае ли човек.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 юни 2012 12:34

storm написа:Къде сте бе Силните мъже на Диема Фемили ? Къде е оня дебелак Б.Борисов да ми развива теории за магическия и уникален дърварски футбол ?? Всеки ден пише във вестник 7 дни спорт статии, коя от коя по смешни... Германия, Англия, Испания, Холандия ги издигна на пиедестала, а за Италия нищо... Още нещо.. които са чели преди няколко дена една негова статия за това, как националните отбори играят като клубните...ще забележи, че не каза нищо за Италия и Ювентус.. Докато за Испания/Барселона и Германия/Байерн изписа плеада от неща...

Колкото до мача, няма какво да коментирам просто... Тотално надиграване на "трите лъва" и само лиготията на Балотели и късмета на Де Роси лишиха от победа в редовното време...
При дузпите какво да кажа просто.. Това на Пирло още не мога да си го обясня как се случи... Буфон отново показа, че няма по добър от него, кой каквото иска да ми казва.. уникални спасявания...

Италия може и да не стане европейски шампион, може и да отпадне, но с тая игра показа, че е на абсолютно едно ниво с когото и да е било...

Без да се засягат някои други фенове на италиански отбори, но за пореден път се видя, че когато Юве е на върха и Скуадрата е близо до върха... И после нека да ми говорите, че Ювентус е печелил с помощ от горе...И 2006 и сега се вижда кои е печелил и как..

Срещу такава беззъба Англия, каквато са играли италианците снощи, и със затворени очи ще я бие всеки. Никаква преса, никакво желание за победа. Някаква имитация в началото на полувремената е било и толкова. Срещу Украйна щеше да е много по - различно, защото Шевченко щеше да наказва.
Андрий Шевченко е класа, а Рууни е среден футболист. Винаги си е бил такъв.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 25 юни 2012 12:45

Напълно заслужена победа за Италия.
И аз очаквах че Англия може да направи нещо голямо на това п-во,но уви отново ранно отпадане.Все пак се представиха доста над очакванията.Леко прибрано и изчакване на контри,които така и не станаха.Все пак едва ли някой е очаквал да играят тики-така или нещо подобно.Важни фигури обаче изневериха.Харт и защитата горе-долу стабилно,въпреки че (89 - No team has conceded more shots than England, so far - FACT).Крилата бяха крайно неефективни.Ашли Йънг беше най-слабия англичанин на това п-во,Тио когато игра показа че е класа,Милнър обаче беше 1-ви избор на Ходжсън :| Окс показа че за бъдеще може да се разчита на него.В центъра ... Стиви беше движещата сила на отбора,най-добрия като цяло.Скоти Паркър се стараеше,но се видя че няма класата за такива големи мачове.По-скоро Гарет Бари,а не Лампи беше голямата липса.В атака голямото откритие беше Анди,след толкова лош сезон играта му беше доста над очакванията,добре отклоняваше високите топки,вкара.Уелбек на средно ниво,беше длъжен да вкара след паса с пета на Руу.За мен голямото разочарование беше Рууни.От него се очакваше да влачи отбора,но се получи нещо друго.Вкара гол на Украйна след супер пас на Джерард,но изпусна още 2.Снощи изпусна голяма възможност след удара с глава след плонжа.Това ако беше влезнало мача отиваше съвсем в друга посока :| не беше този който се очакваше
... голям е Пирло,няма спор ...
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юни 2012 12:54

Ако трябва да се определи някой играч за разочарование на това европейско бих гласувал с двете ръце за Йънг.Англия все едно бяха с 10 човека в мачовете,в които Ашли беше титуляр.
За Юнайтед игра добре през сезона,но какво му стана на това първенство,не мога да си обясня.

Върни се в “Евро 2012”