percival написа:TristaNNN написа:percival написа:Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед

ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконно

Пък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?
Ама много ясно че под "други подобни" се разбира симулативна игра

Ех това панчаревско мислене, взех че го подцених без да искам. Как ще докажеш симулативната игра, може играчът да е разстроен, болен, махмурлия, със зъбобол или просто да го полят пръстите понеже е щракал много предната вечер. Сега, дай да се разберем - никой не забранява никому да си харчи и инвестира парите (които и без това се бавят с месеци) където пожелае, но тук говорим за спортни залагания бе пич, не за баничарница или гумаджийница. Не знам какво си е изсмукал Зарков, разбирам че прекрасно описва всичките ви бакии и затова го мразите толкова, но в случая аз ти цитирах един прост член из документите на БФС, според който играч може да бъде изритан от отбора за нещо такова, ти обаче твърдиш че всичко е наред. Ами така да е - съвсем забравих че всички режат месо от ЦСКА, сега сигурно продължава голямата завера.
Аз прекрасно знам каква длъжност заема Тонев, но за да не ми криволичиш в погрешната посока ще кажа че той не е със статут на професионален футболист. Има малка разлика все пак, нали

После ходи ми пиши ,че не те е обзела злобата
Почвам от зарков .Описвал бакиите ни ! Пише свободни съчинения ,не само за нас .Който дава парите той поръчва музиката при него .Е ако има обмяна на флуиди може и за по -малко пари

Къде пише ,че не може да е собственик ? Пише ,че не може да залага и то в първенства и турнири в които играе отборът му. Как пък си го сложи ,че заради "такова" нещо можел да бъде изритан от футболният клуб.Е какви глупости пишеш и ти не знаеш май .а ? Тонев не бил професионален футболист ,ами още по лошо той има на разположение повече от 25 професионални футболиста на които им е началник.
Аааа схванах, наричаш мен злобар, за да прикриеш твоята злоба. Хитро
Гледай сега, понеже след малко почва мача а ти ме обвиняваш че пиша глупости, можем смело да заключим че господата от УЕФА също са глупаци, защото:
Article 5bis Integrity of matches and competitions
1 All persons bound by UEFA's rules and regulations must refrain from any
behaviour that damages or could damage the integrity of matches and
competitions organised by UEFA and they must cooperate fully with UEFA at all
times in its efforts to combat such behaviour.
2 A breach of these principles is committed, for example, by anyone:a) who acts in a way that is likely to exert an influence on the course and/or the
result of a match or competition by means of behaviour in breach of the
statutory objectives of UEFA with a view to gaining an advantage for himself
or a third party;
b) who participates directly or indirectly in betting or similar activities relating to
UEFA competition matches or who has a direct or indirect financial interest in
such activities;Ето виждаш какво твърди УЕФА в официален документ, знам че за вас това не значи нищо, но все пак го споделям тук за да се образовате ти и колегите ти, из които има свестни момчета готови да оценят някои елементарни правила и да нарекат нещата такива каквито са;) Ако се затрудняваш в превода кажи - с удоволствие ще помогна.
[offtopic]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/64/85/47/1648547_DOWNLOAD.pdf[/offtopic]