НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Panicanwhyasker
Контакти:

Re: НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!

Мнениеот Panicanwhyasker » 24 юни 2012 21:29

percival написа:
Panicanwhyasker написа:
percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )

Типично подуенско мислене :)

Колега май твоето мислене не е в правилната посока.
Забранява се и от правелника на УЕФА и на БФС да участват състезатели
в залагания та камо ли да са собственици на букмейкърски пунктове.

Те го поредния писател :)
Забранено е да залагат да ,но само в първенства и турнири където играе неговият отбор .Никъде не пише дали може или не може да е собственик.Никой не може да им казва къде и как да си влагат парите ,щом закона го позволява.Както и правилниците.
Писах го и по-рано ,все едно да съдят Гигов за убийства все пак се занимава с оръжия.И след като много ги разбираш правилниците и законите,били ни обяснил на нас простосмъртните какъв е Иво Тонев в отбора от Подуене и какъв е в Тотото ,чувал ли си за тото1 ?
Колегата от Пловдив го е написал точно и вярно ,а не страстите поради липса на обмяна на флуиди на зарков с Мурат Хидаует !

1во не съм фен на Левски.
Второ ,много добре знам кой е Иво Тонев ,а и всички знаем колко ни е смешна държавата,така че не ме интересува какво прави в Левски.
Относно правилника ,да не съм го чел,но пък съм правил услуга на футболист и съм залагал от негово име на мачове които не са от първенството ни
и мога да те уверя,че всячески се скатават,за да не се разчуе.
В тоя ред на мисли щом не е редно да залагат представи си какво значи да е собственик на букмейкърски пункт :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 21:32

GOLEADOR написа:TristaNNN
Кажи направо какво вменяваш на футболистите на ЦСКА!Ако например футболистите на Левски когато са продавали мача със Спортинг и са заложили в бюрото на Станко Йовчев кой е виновен?Футболистите на Левски или Йовчев?Кой според теб кой трябва да влезне в затвора,футболистите на Левски или собственика на букмейкърското бюро?

Нищо не вменявам, коментирам новината свързана с вашите перли. Аз ви посочих член от правилник и нищо повече :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2012 21:34

percival написа:Никой не може да им казва къде и как да си влагат парите ,щом закона го позволява.

Абе,той,законът не забранява на никого да се пързаля със ски през зимата,ама има клубове,които го забраняват на своите състезатели! ;)
А всички,дето се пенявят за Иво Тонев,да прочетат правилника на Спортния Тотализатор и да видят,че НЯМА ограничения за това ръководител да е на работа във футболен клуб!
ПП.Иво Тонев да не е собственик на Тотализатора?
Последна промяна от blue avalanche на 24 юни 2012 21:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 21:39

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:TristaNNN
Кажи направо какво вменяваш на футболистите на ЦСКА!Ако например футболистите на Левски когато са продавали мача със Спортинг и са заложили в бюрото на Станко Йовчев кой е виновен?Футболистите на Левски или Йовчев?Кой според теб кой трябва да влезне в затвора,футболистите на Левски или собственика на букмейкърското бюро?

Нищо не вменявам, коментирам новината свързана с вашите перли. Аз ви посочих член от правилник и нищо повече :)

Нещо излязло от зарков няма как да е новина ,а е свободно съчинение.И в члена никъде не пише ,че не трябва да е собственик на пункт.
Пък и не сме сигурни дали изобщо са собственици на букмейкърски пунктове.Имайте в предвид ,че ако беше незаконно ,то фирмите щяха да са я родителите им или на половинките ,в никакъв случай на тяхно име.Преди време пак зарков беше пуснал "информацията" ,че Костадин Стоянов е собственик на такъв клуб.Сега нещо го е забравил :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 21:41

percival написа:
TristaNNN написа:
percival написа:
Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед :)

ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконно :) Пък и я си помисли каква длъжност заема един от шефовете в клуба ви ?

Ама много ясно че под "други подобни" се разбира симулативна игра :lol: Ех това панчаревско мислене, взех че го подцених без да искам. Как ще докажеш симулативната игра, може играчът да е разстроен, болен, махмурлия, със зъбобол или просто да го полят пръстите понеже е щракал много предната вечер. Сега, дай да се разберем - никой не забранява никому да си харчи и инвестира парите (които и без това се бавят с месеци) където пожелае, но тук говорим за спортни залагания бе пич, не за баничарница или гумаджийница. Не знам какво си е изсмукал Зарков, разбирам че прекрасно описва всичките ви бакии и затова го мразите толкова, но в случая аз ти цитирах един прост член из документите на БФС, според който играч може да бъде изритан от отбора за нещо такова, ти обаче твърдиш че всичко е наред. Ами така да е - съвсем забравих че всички режат месо от ЦСКА, сега сигурно продължава голямата завера.

Аз прекрасно знам каква длъжност заема Тонев, но за да не ми криволичиш в погрешната посока ще кажа че той не е със статут на професионален футболист. Има малка разлика все пак, нали ;)

После ходи ми пиши ,че не те е обзела злобата :)
Почвам от зарков .Описвал бакиите ни ! Пише свободни съчинения ,не само за нас .Който дава парите той поръчва музиката при него .Е ако има обмяна на флуиди може и за по -малко пари :) Къде пише ,че не може да е собственик ? Пише ,че не може да залага и то в първенства и турнири в които играе отборът му. Как пък си го сложи ,че заради "такова" нещо можел да бъде изритан от футболният клуб.Е какви глупости пишеш и ти не знаеш май .а ? Тонев не бил професионален футболист ,ами още по лошо той има на разположение повече от 25 професионални футболиста на които им е началник.

Аааа схванах, наричаш мен злобар, за да прикриеш твоята злоба. Хитро ;)
Гледай сега, понеже след малко почва мача а ти ме обвиняваш че пиша глупости, можем смело да заключим че господата от УЕФА също са глупаци, защото:

Article 5bis Integrity of matches and competitions
1 All persons bound by UEFA's rules and regulations must refrain from any
behaviour that damages or could damage the integrity of matches and
competitions organised by UEFA and they must cooperate fully with UEFA at all
times in its efforts to combat such behaviour.
2 A breach of these principles is committed, for example, by anyone:
a) who acts in a way that is likely to exert an influence on the course and/or the
result of a match or competition by means of behaviour in breach of the
statutory objectives of UEFA with a view to gaining an advantage for himself
or a third party;
b) who participates directly or indirectly in betting or similar activities relating to
UEFA competition matches or who has a direct or indirect financial interest in
such activities;

Ето виждаш какво твърди УЕФА в официален документ, знам че за вас това не значи нищо, но все пак го споделям тук за да се образовате ти и колегите ти, из които има свестни момчета готови да оценят някои елементарни правила и да нарекат нещата такива каквито са;) Ако се затрудняваш в превода кажи - с удоволствие ще помогна.

[offtopic]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/64/85/47/1648547_DOWNLOAD.pdf[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2012 21:46

TristaNNN написа:
Аааа схванах, наричаш мен злобар, за да прикриеш твоята злоба. Хитро ;)
Гледай сега, понеже след малко почва мача а ти ме обвиняваш че пиша глупости, можем смело да заключим че господата от УЕФА също са глупаци, защото:

Article 5bis Integrity of matches and competitions
1 All persons bound by UEFA's rules and regulations must refrain from any
behaviour that damages or could damage the integrity of matches and
competitions organised by UEFA and they must cooperate fully with UEFA at all
times in its efforts to combat such behaviour.
a) who acts in a way that is likely to exert an influence on the course and/or the
result of a match or competition by means of behaviour in breach of the
statutory objectives of UEFA with a view to gaining an advantage for himself
or a third party;
b) who participates directly or indirectly in betting or similar activities relating to
such activities;

Ето виждаш какво твърди УЕФА в официален документ, знам че за вас това не значи нищо, но все пак го споделям тук за да се образовате ти и колегите ти, из които има свестни момчета готови да оценят някои елементарни правила и да нарекат нещата такива каквито са;) Ако се затрудняваш в превода кажи - с удоволствие ще помогна.

[offtopic]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/64/85/47/1648547_DOWNLOAD.pdf[/offtopic]

Ама те,тея от ЦСКА какво ги интересуват някакви си документи на УЕФА-МУЕФА... :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 21:48

Абе зарков ,пак пишеш глупости и то големи.Както и писах ,не се знае дали изобщо са собственици.Второто е ,че това са само пунктове ,а не букмейкарската къща да е тяхна.Което отговаря на всички правила на УЕФА :) И пак по тия правила на УЕФА ,титлата от 2006 ви е нередовна,ама нищо нали ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2012 21:53

percival написа:Абе зарков ,пак пишеш глупости и то големи.Както и писах ,не се знае дали изобщо са собственици.Второто е ,че това са само пунктове ,а не букмейкарската къща да е тяхна.Което отговаря на всички правила на УЕФА :) И пак по тия правила на УЕФА ,титлата от 2006 ви е нередовна,ама нищо нали ?

Става хубав мач, затова не разбирам защо се напъваш да изцедиш от камък вода:

such activities;
[offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 юни 2012 21:57

TristaNNN написа:
percival написа:Абе зарков ,пак пишеш глупости и то големи.Както и писах ,не се знае дали изобщо са собственици.Второто е ,че това са само пунктове ,а не букмейкарската къща да е тяхна.Което отговаря на всички правила на УЕФА :) И пак по тия правила на УЕФА ,титлата от 2006 ви е нередовна,ама нищо нали ?

Става хубав мач, затова не разбирам защо се напъваш да изцедиш от камък вода:

such activities;

Ако беше подчертал долното за финансовата изгода по му отиваше ,ама на това няма как да се съглася.Те не участват по никакъв начин в залаганията ,нито директно ,нито индиректно :) Цялата "статия" е парцал ,по точно си е чисто прясно исрано л-но от зарков .Нека даде публичност какви са му били отношенията с Мурад Хидаует и тогава ще приемам разказите му за новини.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 25 юни 2012 08:40

Доколкото знам повечето клубове във вътрешните си правилници категорично забраняват на футболистите си да залагат, като дори включват такава клауза в договорите им.

Върни се в “ЦСКА”