Th3_K1ng написа:Илиан Илиев каза млад...набор 85 не ми звучи като такъв. Този най- много да е между останалите 2 варианта
Алоо ооо все още не съм за пенсия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Th3_K1ng написа:Илиан Илиев каза млад...набор 85 не ми звучи като такъв. Този най- много да е между останалите 2 варианта
Това ме впечатли...milen.hristov написа:словакът, който до момента е отличник в бяганията в Правец.
Laetitia написа:Това ме впечатли...milen.hristov написа:словакът, който до момента е отличник в бяганията в Правец.
Изглежда скромно момче, дано се съсредоточи върху отбора. И в никакъв, ама никакъв случай не бива да му се позволява да припарва до Студ. град.
Старокин, освен учител, да му бъде и персонален пазач.
Laetitia написа:Изглежда скромно момче, дано се съсредоточи върху отбора. И в никакъв, ама никакъв случай не бива да му се позволява да припарва до Студ. град.
Старокин, освен учител, да му бъде и персонален пазач.
Хах, има нещо вярно. Ама словака ще трябва да го пази в нощите, не през деня.Tommi написа:Той не може за 90 минути да опази играча в своята зона, пък цял ден ще пази словака.
eelche написа:Това момче Arkadiusz Piech от Рух Хожув за което се спекулира,че ще е ново попълнение,има трансферна цена от 650 000 евро.Ако го привлечем,това означава,че най-вероятно новата селекция на Левски струва около 2 000 000 лв.Десничар е,но пък не е много висок - едва 1.76 и е на 27 години.
Дано трансферното звено начело с Дончо Донев,да успее да го привлече в Лавината.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта