Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2012 23:38

Th3_K1ng написа:Илиан Илиев каза млад...набор 85 не ми звучи като такъв. Този най- много да е между останалите 2 варианта ;)

Алоо ооо все още не съм за пенсия :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 юни 2012 00:25

“Левски” се уреди с учител по български

Още един пост зае Орлин Старокин в "Левски". Защитникът, който през пролетта бе преквалифициран на опорен халф, сега влезе в ролята на учител по български език. Именно на него се дължи напредъкът в родните думи и фрази на Роман Прохазка. "Старокин ме учи, е по някой път ми казва и лоши неща", похвали го словакът, който до момента е отличник в бяганията в Правец. "Дойдох тук, защото мениджърът ми отдавна работи с България. За мен това е много добро предизвикателство. "Левски" е страхотен отбор. В Германия щеше да ми е по-трудно, най-вече като порядки и език. България е близка до Словакия по много неща", каза за "Стандарт" Роман. "Победата ни над "Левски" миналото лято бе мачът на годината. Така и не успяхме да повторим тази игра", каза още Прохазка. "Не успях да видя София, дори и апартамента, който са ми дали. Имам приятелка, която ще идва от време на време. Остава и да учи още 2 години в университета. Нашите също ще ми гостуват. Аз съм само дете. Като всички словаци и аз харесвам хокея, но само да гледам. Пробвал съм - не ставам. Не ме е страх от нощния живот в София. Тук съм заради футбола, купоните после", завърши Прохазка.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 юни 2012 00:31

milen.hristov написа:словакът, който до момента е отличник в бяганията в Правец.
Това ме впечатли...
Изглежда скромно момче, дано се съсредоточи върху отбора. И в никакъв, ама никакъв случай не бива да му се позволява да припарва до Студ. град.
Старокин, освен учител, да му бъде и персонален пазач. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2012 00:43

Laetitia написа:
milen.hristov написа:словакът, който до момента е отличник в бяганията в Правец.
Това ме впечатли...
Изглежда скромно момче, дано се съсредоточи върху отбора. И в никакъв, ама никакъв случай не бива да му се позволява да припарва до Студ. град.

Ех тоя "Студентски град"...Човек ще рече,че е "Санкт Паули".
А у "Факултето" може ли да ходи?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2012 00:43

Laetitia написа:Изглежда скромно момче, дано се съсредоточи върху отбора. И в никакъв, ама никакъв случай не бива да му се позволява да припарва до Студ. град.

Той не може за 90 минути да опази играча в своята зона, пък цял ден ще пази словака. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 24 юни 2012 00:46

Tommi написа:Той не може за 90 минути да опази играча в своята зона, пък цял ден ще пази словака. :mrgreen:
Хах, има нещо вярно. Ама словака ще трябва да го пази в нощите, не през деня. :mrgreen:
Че се сещате с Гарата и Рабех какво ставаше... :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 юни 2012 11:53

Това момче Arkadiusz Piech от Рух Хожув за което се спекулира,че ще е ново попълнение,има трансферна цена от 650 000 евро.Ако го привлечем,това означава,че най-вероятно новата селекция на Левски струва около 2 000 000 лв.Десничар е,но пък не е много висок - едва 1.76 и е на 27 години.

Дано трансферното звено начело с Дончо Донев,да успее да го привлече в Лавината. :twisted:

Изображение
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 юни 2012 11:57

eelche написа:Това момче Arkadiusz Piech от Рух Хожув за което се спекулира,че ще е ново попълнение,има трансферна цена от 650 000 евро.Ако го привлечем,това означава,че най-вероятно новата селекция на Левски струва около 2 000 000 лв.Десничар е,но пък не е много висок - едва 1.76 и е на 27 години.

Дано трансферното звено начело с Дончо Донев,да успее да го привлече в Лавината. :twisted:

Изображение

Приятел не ми се сърди, но не мисля, че това е нападателя за нас, малко вкарани голове има, по суха статистика.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 юни 2012 12:22

На дадените пресконференции категорично се каза, че Илиев е гледал/одобрил всички попълнения, останал е разочарован само от отказа на Кевин Бру, но там причините са други...
Подготовката затова е подготовка, за да подготви играчите, форма се губи/възстановява за 14 дни, за 7 дни отзвучава мускулната треска, следователно физическия статус на играча се променя точно за толкова 7 - 14 дни във физическо отношение.
Въпросът е колко е играч и това е много по-важно...

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 24 юни 2012 12:29

Не знам защо въобще коментираме жълтите вестници. Първо Гриша Ганчев щеше да купува Левски, после Борат щял да продава Пламен Илиев...Явно слънцето не влияе добре на някои хора :mrgreen:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”