fena написа:
И на мен ми се иска един Сейнт Патрикс да ни се падне, но незнам дали отборите няма да са разпределени на регионален принцип в този етап от квалификациите?
Да, доста вероятно е така да са разпределени.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
fena написа:
И на мен ми се иска един Сейнт Патрикс да ни се падне, но незнам дали отборите няма да са разпределени на регионален принцип в този етап от квалификациите?
gilento93 написа:Да ви се падне Войводина или Славен от Хърватска,че хем да ги биете и да ви се удовлетвори желанието за гостуване.
arsenalko написа:доколкото си спомням в този кръг групите за жребия ги разбиват по райони и нашите отбори са в южен (средиземноморски) район - така че се падаме с отбори от балканите - това са отборите от словакия, босна, черна гора, албания, румъния, гърция и т.н.
Blagoy написа:fena написа:
Да, доста вероятно е така да стане.
L_Messi написа:Blagoy написа:
Да, доста вероятно е така да стане.
Да, но пък спомнете си как преди две години Левски започна именно срещу ирландците от Дъндок.
pisna_mi написа:Съмнява ме само това да са отборите участващи в този кръг. От тези отбори, единствените преодолими съперници за Локо-Пд са :
Астерас Триполис (Гърция)
Актобе (Казахстан)
Сейнт Патрикс (Ейре)
Войводина (Нови Сад, Сърбия)
Само, че няма да се паднат. Отборите ще са разделени на 2 урни и Локо-Пд ще е в урната с по-слабите отбори където ще са и тези 4 отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта