Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: 25 юни Лига Европа - втори квалификационен кръг - ЖРЕБИЙ

Мнениеот Blagoy » 22 юни 2012 13:32

fena написа:
И на мен ми се иска един Сейнт Патрикс да ни се падне, но незнам дали отборите няма да са разпределени на регионален принцип в този етап от квалификациите?

Да, доста вероятно е така да са разпределени.
Последна промяна от Blagoy на 22 юни 2012 13:34, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 22 юни 2012 13:33

gilento93 написа:Да ви се падне Войводина или Славен от Хърватска,че хем да ги биете и да ви се удовлетвори желанието за гостуване. :)

Ако се падне Войводина въобще не е сигурно дали ще ги бият.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 юни 2012 13:33

Калмар, Гомел, Славен, Сейнт Патрикс - все преодолими отбори. Дано се падне някой такъв, пък живот и здраве ще видим как ще се справят Кокала и компания на Герена.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 юни 2012 13:34

arsenalko написа:доколкото си спомням в този кръг групите за жребия ги разбиват по райони и нашите отбори са в южен (средиземноморски) район - така че се падаме с отбори от балканите - това са отборите от словакия, босна, черна гора, албания, румъния, гърция и т.н.

Ако наистина е така, тогава искам да ни се падне Астерас Триполис (Гърция). Хем е близичко, хем ще ги отстраним :) 8-)

Хайдук Сплит и Славен Белупо също са преодолими съперници, но в Хърватска е малко "военно" положението, особено ако се паднем с Хайдук, може да стане опасно :)
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 юни 2012 13:36

Blagoy написа:
fena написа:
И на мен ми се иска един Сейнт Патрикс да ни се падне, но незнам дали отборите няма да са разпределени на регионален принцип в този етап от квалификациите?

Да, доста вероятно е така да стане.

Да, но пък спомнете си как преди две години Левски започна именно срещу ирландците от Дъндок.

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 22 юни 2012 13:37

Съмнява ме само това да са отборите участващи в този кръг. От тези отбори, единствените преодолими съперници за Локо-Пд са :
Астерас Триполис (Гърция)
Актобе (Казахстан)
Сейнт Патрикс (Ейре)
Войводина (Нови Сад, Сърбия)
Само, че няма да се паднат. Отборите ще са разделени на 2 урни и Локо-Пд ще е в урната с по-слабите отбори където ще са и тези 4 отбора.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 22 юни 2012 13:40

L_Messi написа:
Blagoy написа:
Да, доста вероятно е така да стане.

Да, но пък спомнете си как преди две години Левски започна именно срещу ирландците от Дъндок.

Да така беше, даже помня че и ЦСКА игра с някакви ирландци на които терена им беше много крив, наклонен :)

Така, че и аз не съм сигурен на какъв принцип ще бъдат разпределени отборите. Сигурен съм само, че се разделят на доста урни от по 6-7 отбора.
Изображение

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 22 юни 2012 13:46

Левски и ЦСКА играха с ирландците вече в 3 кръг, когато в възможно всичко. Тогава ЦСКА имаха адски късмет с клифтънвил и после тнс и айде в групите. А въпросните ирландци бяха отстранили по - силни отбори.
П.С. Миналата година Левски почнаха с Търнава, а преди това ЦСКА няколко пъти започваше от Албания или Кипър

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 22 юни 2012 13:48

pisna_mi написа:Съмнява ме само това да са отборите участващи в този кръг. От тези отбори, единствените преодолими съперници за Локо-Пд са :
Астерас Триполис (Гърция)
Актобе (Казахстан)
Сейнт Патрикс (Ейре)
Войводина (Нови Сад, Сърбия)
Само, че няма да се паднат. Отборите ще са разделени на 2 урни и Локо-Пд ще е в урната с по-слабите отбори където ще са и тези 4 отбора.

Тези отбори са поставени, а Локомотив не е поставен. Какви урни те гонят. Тези СА ВЕРОЯТНИ съперници и са в урната на силните.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 22 юни 2012 13:50

Аз си пожелавам Войводина...близко е, ония като гледам имат някакви фенове и ще е шоу в двата мача.
Единствената ми болка е, че няма да домакинстваме в Пловдив...в нашия си дом.Но с Коко -толкова :evil:

Върни се в “Локо Пловдив”