Синьо сърце написа:фифи перото написа:Защо не плюехме Шпайдела,Витлачил,дори и Гибона?!
Ти нали беше наясно какво става в клуба?
Да, наясно съм и го казвам, ама почти никой не поема. Боли ме. И не ми обяснявай, че не е плют Шпайдела, както и Гибона. Плюха ги, и още как! Аз предния шампионат зарад Гонзо се отричах от отбора, заявявах че и на тв няма да ги гледам, но отидох и в Перник, и в Пловдив , и в Ловеч, и с ЦСКА - разумът говори едно, сърцето-друго! Аз Отбора си няма да оставя сам, ако ще и пет Гонзовци и Батковци да са там. Това е разликата. А нещата в отбора се нареждат лека-полека, ама вас това май не ви бърка. По-добре е Левски да се провали с гръм и трясък, та черните пророци да викате с кеф: Казвах ли ви аз, а?
Какви черни пророци ?Ти можеш ли да четеш или...?
Прочете ли,че писах за въпросната анкета-смешна е,при положение,че не сме гледали футболистите на живо поне в 2-3 мача.
Прочете ли някъде да съм плюл по селекцията в момента?
И какво ми се дуеш ,като гонзо ,който ни наричаше "разбирачи"?

Ти ,момче,когато си бил любовен блясък в очите на баща си,аз съм ходил по стадионите с Левски.Така ,че не ми се прави на голям Левскар и да ми пишеш
ама вас това май не ви бърка
А нито едно от "пророчествата " ти,свързани с отбора ,от пролетта не се е сбъднало.Така ,че не ми обяснявай,колко си "навътре"...