Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот фифи перото » 21 юни 2012 22:23

Синьо сърце написа:
фифи перото написа:Защо не плюехме Шпайдела,Витлачил,дори и Гибона?!
Ти нали беше наясно какво става в клуба? :lol:

Да, наясно съм и го казвам, ама почти никой не поема. Боли ме. И не ми обяснявай, че не е плют Шпайдела, както и Гибона. Плюха ги, и още как! Аз предния шампионат зарад Гонзо се отричах от отбора, заявявах че и на тв няма да ги гледам, но отидох и в Перник, и в Пловдив , и в Ловеч, и с ЦСКА - разумът говори едно, сърцето-друго! Аз Отбора си няма да оставя сам, ако ще и пет Гонзовци и Батковци да са там. Това е разликата. А нещата в отбора се нареждат лека-полека, ама вас това май не ви бърка. По-добре е Левски да се провали с гръм и трясък, та черните пророци да викате с кеф: Казвах ли ви аз, а?

Какви черни пророци ?Ти можеш ли да четеш или...?
Прочете ли,че писах за въпросната анкета-смешна е,при положение,че не сме гледали футболистите на живо поне в 2-3 мача.
Прочете ли някъде да съм плюл по селекцията в момента?
И какво ми се дуеш ,като гонзо ,който ни наричаше "разбирачи"? :lol:
Ти ,момче,когато си бил любовен блясък в очите на баща си,аз съм ходил по стадионите с Левски.Така ,че не ми се прави на голям Левскар и да ми пишеш
ама вас това май не ви бърка

А нито едно от "пророчествата " ти,свързани с отбора ,от пролетта не се е сбъднало.Така ,че не ми обяснявай,колко си "навътре"... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юни 2012 22:29

фифи перото написа:На отбора му трябва човек с хъс,спортна злоба,или по наУчномУ казано Л И Д Е Р.
Последните години взимахме някакви безхарактерни играчи,които щом видеха "дебелиО",се скатаваха дълбоко.
Изключение правеха донякъде Грийн(първата година) и Дембеле-когато му беше кеф.
Сега за съжаление не виждам такъв.
Дано някой ме изненада.
Затова сме и на този хал.

Бих добавил и Гаджев, но той пък постоянно се разсейваше със спорове със съдии и фенове

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юни 2012 22:47

фифи перото написа:Какви черни пророци ?Ти можеш ли да четеш или...?
Прочете ли,че писах за въпросната анкета-смешна е,при положение,че не сме гледали футболистите на живо поне в 2-3 мача.
Ти ,момче,когато си бил любовен блясък в очите на баща си,аз съм ходил по стадионите с Левски.Така ,че не ми се прави на голям Левскар и да ми пишеш

А нито едно от "пророчествата " ти,свързани с отбора ,от пролетта не се е сбъднало.Така ,че не ми обяснявай,колко си "навътре"... :lol:

Преходил си се по стадионите с Левски. Всичките пророчества се сбъднаха, но това не ме бърка. И не ми обяснявай ти много аз какво и как да пиша. Нито се дуя, нито се правя на левскар, но ми писна от лайната ви. А как ви е наричал Гонзо не ме бърка, но май не е бил далече от истината.. Като не ти харесват мненията ми-добави враг и точка. Като не ви харесва всяко мнение, различно от вашето-ама лично ваш проблем. Не ходете на мачове и си плюйте-баш го боли някой от тая работа...А ти си станал като един от техния форум-Олд дет. Нищо освен твоето мнение не е меродавно, всички други са или балъци, или проблясъци в очите на бащите си, или цървули. Що не вземете да си пишете. Лошо няма-всеки има право на виждане. Явно обичаме един отбор, но сме твърде различни. Няма за какво да говорим. Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 юни 2012 22:54

Синьо сърце написа:
фифи перото написа:Какви черни пророци ?Ти можеш ли да четеш или...?

Преходил си се по стадионите с Левски. Всичките пророчества се сбъднаха, но това не ме бърка. И не ми обяснявай ти много аз какво и как да пиша. Нито се дуя, нито се правя на левскар, но ми писна от лайната ви. А как ви е наричал Гонзо не ме бърка, но май не е бил далече от истината.. Като не ти харесват мненията ми-добави враг и точка. Като не ви харесва всяко мнение, различно от вашето-ама лично ваш проблем. Не ходете на мачове и си плюйте-баш го боли някой от тая работа...А ти си станал като един от техния форум-Олд дет. Нищо освен твоето мнение не е меродавно, всички други са или балъци, или проблясъци в очите на бащите си, или цървули. Що не вземете да си пишете. Лошо няма-всеки има право на виждане. Явно обичаме един отбор, но сме твърде различни. Няма за какво да говорим. Точка.

Щом ще правим сравнения-то ти си като царевицата . :lol: Па големи Левскари се навъдихте? :lol:
[offtopic]промени си ника на синьо дупе.[/offtopic]

Т О Ч К А :lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 юни 2012 00:01

момчета хайде се разбирайте на лични

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 22 юни 2012 07:38

Някъде по сайтовете пишеше , че взимаме Дарида от Чехия. Вчера беше най добрият от Чехите в мача. А дано , но не ми се вярва. ;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юни 2012 09:01

Преди минути по бтв съобщиха, че Левски продава Пламен Илиев. Някой има ли инфо?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 22 юни 2012 09:06

Да бе да.Това не може да се получи

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юни 2012 09:10

от тема спорт е инфото [offtopic]Изображение[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 22 юни 2012 09:19

И DB ясно...партенка

Върни се в “Архив”