Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот lazio1997 » 19 юни 2012 19:19

ralka_levskarka написа: Ние ще сме там ти грижа не бери ;) ! Е извинявай не мога да съм на всеки мач като теб Випче, защото съм на 250 км и нямам такива възможности, но все пак ..

Абсолютно разбираемо е да не можеш да си на всеки мач след като си от Велико Търново. Но си е доста похвално, че идваш до тук и биеш 250 км по няколко пъти в годината, за да гледаш любимия си отбор. А като се замисля колко левскари имат шанса да живеят в София и да са близо до отбора и все пак не ходят на стадиона и ми призлява...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 19 юни 2012 19:30

Така, ситуацията долу горе се изяснява относно селекцията. От тук нататък чакаме нападател, който е национал на страна, по развита от нашата във футболно естество. Нали така каза г-н Батков?
И сега можем да разсъждаваме малко върху отделните линии. Вратарският пост е ясен, там според мен правилно не са взели за резерва на Илиев по възрастен вратар, както беше в случая с Акалски и Митрев. Просто няма смисъл, Илиев си е стабилен и ще става все по добър да се надяваме, а покрай него по млади момчета. Левски винаги е имал силни вратари и сега ще е така. В центъра на защитата не знам какво има в предвид Илиян, но за сега там са само Иванов, Елие и Пелето, като последния най вероятно ще играе вътрешен халф. Притеснителен е факта и че Елие е играл последните години основно ляв бек, но да видим. Всичко това с условието, че Диамутен и Милиев си тръгват, както обявиха. На беговете сме добре, има доста алтернативи на Дъстли и Пинто. В халфовата линия, като двойка опорни ще мъчат Гаджев и Пелето, другите опции са Димов и Старокин, но е малко вероятно някой от тях да се наложи. Напред има доста избор, Марсиньо ще действа най вероятно зад гърба на централния нападател X (който чакаме) и по крилата Рамос, Опоку, Прохазка, Карвальо също може да играе на фланга. Това всичко е условно разбира се, не сме видели още новите, а и идеите на Илиян, но от това което съм гледал в Берое това ще е долу горе. Схемата 4-2-3-1, която между другото и на европейското едно 90% от отборите практикува. Да се надяваме да сме улучили селекцията, а и да излезе нещо от тези 9 юноши все пак.

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 19 юни 2012 19:31

santiliana написа:когато говорех само преди няколко дни, някои от сините събратя във форума ме охулиха в коментарите си. Няма лошо, живи и здрави да са всички. Говорех с недомлъвки, защото така се налага. На ЛС съм обяснил на по-коректните. Няма нужда да се ругаем и обиждаме помежду си, все пак сме от една и съща страна на барикадата...Просто трябва да се държим мъжки и да вникваме в това, когато някой казва нещо. Най-лесно беше да кажа играчите с имена (поне това, което аз зная), но защо да слагам каруцата пред коня?! Онези, с петолъчката постоянно гледат как да ни правят сечено, разберете го веднъж завинаги. Няма играч, който да не сме поискали и техни хора да не са ни подливали водица. Затова беше и тази секретност и неведение до последно. Има неща, които няма как да се кажат, но който има поне мъничко мозък в главата си, е разбрал...

п.п. И като казах, че последните двама ще са "черешката на тортата", не съм излъгал. Защото на този бразилец- Марсиньо, Дарко не може да му донесе вода и на малкия пръст. Ама бил 65 кг., и кво от това? Ние футболисти ли търсим или сумисти?! Трябват ни пъргави играчи, а не тролеи...
А за нападателя- пак ще говорим...Но там ще бъде здравия физически човек, а не в офанзивния халф...
И стига с този Иван Цветков- да, добър е, но къде му е хъса, къде му е скоростта, и на колко години е вече?!?

Как стига с този Цветков.като той си е класа.Следях го,като футболист още когато играеше в Холандия и вкарваше много голове.Ние все годинките гледаме,те не са от значение,щом някой мине 30-те вече бил стар,а младите ги продаваме за жълти стотинки навън.Ние досега нямахме качествен треньор да се направи една добра подготовка чак тогава да говорим за скорост и хъс.А ако новите не покажат качества(да не дава господ :) ),какво правим?
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 19 юни 2012 19:32

siniq_fen написа:Не е въпросът дали ще ни вкара, аз съм сигурен, че няма да го направи, просто защото ще ги победим с лекота. Въпросът е , че се отнасяме супер неуважително с него, а той беше може би най-качественият ни състезател през изминалия сезон. Това ме издразни. Поне до зимата можеше да остане.

Е за кво да остава той като седи 6 месеца на пейката и зимата като е на 39 къде ще го вземат да играе после.. В Ботев Криводол :oops: ?

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 19 юни 2012 19:35

turbogena написа:
way написа:
turbogena написа:Почти съм сигурен ,че Цветков или Кривия ще ни вкарат като играем с Ботев. :|

Кривия не стана ли някакъв шеф или нещо такова ?

Ще бъде играещ директор ;)

Нещо май си в грешка такава професия мисля , че няма играещ директор.. още малко играещи президенти ше се появят :lol: Мисля , че в Левски или в Цска на скоро имаше такъв случай и се казваше , че след като се води директор даден човек не може да играе.. не е същото като играещ треньор ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 19:40

Санти ,
прав си братле ...преди доста време написах , че тия от панчарево само чакат да набележим някой и се почва с цирка . Така беше с Мурад Хидиуед , Георги Илиев , Тиаго Силва и още поне 10 футболиста . Дори един Присо вземете ...и няма кво да говорим повече . А тото динев към кой се обърна за да вдигнат цената на Даксон ? ...пак към "титаните". Още на следващия ден излезе новината -"цска надцаква Левски за Даксон "...същата работа и със Златински .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юни 2012 19:41

Тия трансфери ме правят още по-нетърпелива за мачовете от ЕКТ. Хайде да идват, че да се изтърсим на Герена с нови надежди, дано този път оправдани.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юни 2012 19:43

Играещи президенти има отдавна ....най пресния пример е министър председателя ....преди тва Бачев и още доста други , но на прима виста се сещам само за тия двамата :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 19 юни 2012 19:46

Така за селекцията да вмъкна нещо и аз :
1. Карвальо - добър футболист , мощен физически , проблема с него е , че често се контузва.
2. Опоку - пълна загадка , както може да се превърне в звездата на отбора , така може и да бъде издънката.
3.Ромейн Ели- 100% научен футболист , франска школа , все пак ми се струва малко нисък за централен , но же видим.
4.Прохазка - много добра покупка , чак се учудвам как словак и то играл за националния идва при нас. Чехите и Словаците се котират много в Германия. Много добър трансфер.
5.Пелето- мисля , че ще свърши много работа в Левски , независимо , че е на годинки вече. Опитен състезател , който може да играе на почти всички позиции.
6.Марсиньо - Ето това е удара на века според мене. Перфектен , топката му е залепена за крака , определено това е звездата на отбора. Минус - трябваше да сключат поне за две години договор с него.
7. Централен нападател - дано този футболист е тип Дембеле като стил и физика. Тогава вече ще съм спокоен за титлата и евротурнирите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юни 2012 19:50

UltraBlue. написа:
siniq_fen написа:Не е въпросът дали ще ни вкара, аз съм сигурен, че няма да го направи, просто защото ще ги победим с лекота. Въпросът е , че се отнасяме супер неуважително с него, а той беше може би най-качественият ни състезател през изминалия сезон. Това ме издразни. Поне до зимата можеше да остане.

Е за кво да остава той като седи 6 месеца на пейката и зимата като е на 39 къде ще го вземат да играе после.. В Ботев Криводол :oops: ?

Май доста бързичко забравихте колко ядове имахме с късата ресервна скамейка и как на моменти това ни язяде точки :roll: Защо си мислиш че Цветков ще седи 6 месеца на пейката, нима забрави че има и евротурнири и първенство, а борбата на два (с купата 3) фронта не е лека, затова винаги е хубаво да имаш такъв играч в готовност. Или викаш ... по-добре някой 16 годишен да влиза в напечени мачове :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”