Мнениеот south_division » 19 юни 2012 19:30
Така, ситуацията долу горе се изяснява относно селекцията. От тук нататък чакаме нападател, който е национал на страна, по развита от нашата във футболно естество. Нали така каза г-н Батков?
И сега можем да разсъждаваме малко върху отделните линии. Вратарският пост е ясен, там според мен правилно не са взели за резерва на Илиев по възрастен вратар, както беше в случая с Акалски и Митрев. Просто няма смисъл, Илиев си е стабилен и ще става все по добър да се надяваме, а покрай него по млади момчета. Левски винаги е имал силни вратари и сега ще е така. В центъра на защитата не знам какво има в предвид Илиян, но за сега там са само Иванов, Елие и Пелето, като последния най вероятно ще играе вътрешен халф. Притеснителен е факта и че Елие е играл последните години основно ляв бек, но да видим. Всичко това с условието, че Диамутен и Милиев си тръгват, както обявиха. На беговете сме добре, има доста алтернативи на Дъстли и Пинто. В халфовата линия, като двойка опорни ще мъчат Гаджев и Пелето, другите опции са Димов и Старокин, но е малко вероятно някой от тях да се наложи. Напред има доста избор, Марсиньо ще действа най вероятно зад гърба на централния нападател X (който чакаме) и по крилата Рамос, Опоку, Прохазка, Карвальо също може да играе на фланга. Това всичко е условно разбира се, не сме видели още новите, а и идеите на Илиян, но от това което съм гледал в Берое това ще е долу горе. Схемата 4-2-3-1, която между другото и на европейското едно 90% от отборите практикува. Да се надяваме да сме улучили селекцията, а и да излезе нещо от тези 9 юноши все пак.