Alexx написа:Много ми е смешно когато някой тръгне да пише за пари и футбол ! Смешно е когато някой тръгне да обвинява някой по-малък отбор,че искал да стане голям ! В продължение на 20 години се изгради група на едни икономически динозаври във футбола, които създадоха такъв олигополен кръг,че никой не може да влезе в него. Преди повече отбори имаха шанс за титла и слава и средни клубове ставаха първенци на страните си и печелеха евро купи. И понеже преди 20 години тази група отбори които сега станаха икон. динозаври реват,че някой иска от пая им. Видиш ли колко лоши били тея шейхове,а тяхното създаване на този олигопол върху футбол не е лош.
acmilan написа:Милан в миналото е харчил, но няма нито кредити, нито дългове към когото и да било. Когато има дупка в бюджета, тя се пълни от Берлускони или от продажба на футболист, както беше случаят с Кака през 2009. Нищо общо няма Милан с безумната финансова политика на Реал, Барселона и Юнайтед.
Я ми обясни каква е политика на Юнайтед ? и точно фен на Милан да говори против скъпите трансфери е смешно, защото през 80те години холандците не играха за вековната история ....
Аз не съм се изказал никъде против скъпите трансфери като цяло. И да, безумно е да имаш стотици милиони дългове, напълно безумно. Години наред по целия свят всички убеждаваха как кредитите, дълговете не са проблем, видяхме какво стана с някои държави. Това е просто една голяма бездънна яма. Извинявай, но Юнайтед за толкова много загуби натрупани през годините (защото балансите накрая на годината, показващи печалби са такива заради покриването им с кредитиране) трябваше да е спечелил доста повече в Европа. Пък за Реал и Барса да не говорим, особено балета си е държавен отбор отвсякъде. Пътуващ цирк, но все пак кралски, нали, така може. И нищо против нямам ПСЖ, Сити, Анжи и Малага примерно. Във футбола обаче все още си има йерархия. А и като влезе финансовия феърплей, не знам как ще пазаруват така шейховете и петролните босове. И, пак казвам, Милан каквото е дал, го е дал собственикът му през годините, не е оставил минус никога, винаги го е покривал. Нито има кредити, нито нищо. Отдавна не прави бомбастични трансфери и пак е в челото на световния футбол. Да не говорим, че Кака го взеха за 8 млн, а го продадоха за 67. Тиаго струваше 10, сега ПСЖ даваше 46... Дурекс, извини ме, не съм забелязал, че говориш за друг футболист, а не за Тиаго

Иначе и аз смятам, че отправената оферта беше нереална, това са наистина страшно много пари, особено за заяитник. Но се радвам, че не го продадохме, той е основна част от отбора, негов стълб и бъдещ капитан.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.