Филм - Пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jusi123
Контакти:

Re: Филм - Пари

Мнениеот jusi123 » 13 юни 2012 21:46

dreben23 написа:Това ще е някаква глупост, не се връзвайте толкова! Болният човешки ум какво ли няма да измисли! ;) Ако на мен ми дойде подобно писмо, досега да съм затворил замунда! :mrgreen:

Теглете магнитни линкове и не се безпокойте! Никой не може да ви пипне за нищо, освен ако не решите да качите вие някой филм! ;)

П.С. А ако имате и най-малки съмнения, теглете от руснаците! Все пак те са я измислили тая система и няма връщане назад нито с 'Акта", нито с бонбони "Лакта"! :lol:

хаха смешно. Пич писал съм, че живея в Германия... то затова е целия проблем де.. Iron sky оказа се немски филм явно затова. Честитка 800 евро..

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 13 юни 2012 22:33

ако теглиш нещо с пари то трябва да е написано на каква цена иначе е безплатно :!:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 13 юни 2012 22:45

Щом си изтеглил филма от Замунда,ако ще и Марсиански да е филма няма как да ти търсят пари... Филма е изтеглен от български сайт.. Явно някой си прави ебавка с теб ;) Това,че филма е германски няма никакво значение,сайта е български и ако те трябва да искат пари от някой,то това са собствениците на сайта. Не им се връзвай :-)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 юни 2012 01:52

Брат ти луд ли си замунда е български сайт :!: :!: как ще плащаш......нищо не дължиш, щом си теглил от български сайт... ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

tsvetelin34
Контакти:

Мнениеот tsvetelin34 » 14 юни 2012 11:36

jusi123 написа:
mmitko написа:Дали е възможно или имаш такова писмо ?

Имам и май ще трябва да го плащам

Не бързай да се филмираш, публикувай тук цялото писмо да видим за какво става въпрос, така нищо не се разбира...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юни 2012 18:26

И на мен би ми било интересно да видя писмото. ;)

Замунда са ми любимците! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

jusi123
Контакти:

Мнениеот jusi123 » 17 юни 2012 00:17

Бих показал писмото, обаче е от 4 страници. А и незнам дали разбирате немски :D Ако има някой на който му е интересно мога да препиша текста ... Ама съвет за хората, живеещи във Дойчланд .. НЕ СВАЛЯЙТЕ НИЩО ! ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юни 2012 10:06

Щом е на немски не го показвай! :lol: Ти да не си теглил от немския замунда? ;) И откога в замунда има изумруди да говорят и пишат на немски? ;) Поне има ли подпис и печат в това писмо да звучи убедително?

По тая логика на замунда трябваше да им изпратят стотици хиляди писма!

Онзи ден едни ми пратили, че печеля Ленд роувър 2011 по пощата не знам какво си, влязох в сайта, видях му мейла на т.нар. ми агент и си ги заплаших най-любезно, че ако не ми дадат разумно логическо обяснение за печалбата и продължат да ми изпращат разни измами, ще сигнализирам на властите! Няма и помен все още от отговор- значи все пак съм прав и съм спечелил само дедовия, некой те будалка жестоко. А забравих, с една рускиня си гълчиме с писма, при това на перфектен английски ( ;) )и щяла да идва в България за три месеца да работи, та да сме се запознали, снимки не знам кво си прати - аз й викам хубаво, яла, ама имай предвид, че милите хора са бедни като пищови! Затова пък имаме страхотно чувство за хумор! ;)

Един пък ми пише на пощата в един сайт: Плащам, духам! :mrgreen: Аз му отговарям: Духай, духай... :lol:

Изобщо тия работи ги написах да видите с какви простащини се занимават хората по цял свят!

П.С. Само дето рускинята се е запътила съвсем сериозно към България и не знам кво ще я правя! :lol: :lol:

Така че не би ме учудило нищо вече! Само да вметна още нещо: колега, ти разбра ли, че същата тази замунда е изнудвала компаниите, държащи правата за съответния филм само и само да не им качи филма и да стане достояние на цял свят! По бтв репортерите май беше... Бях сигурен, че всички го правят за келепир, но не знаех как точно! Все пак превеждах една година филми и колко нерви съм събрал, не е за разправяне! Първо те гони конкуренцията да речем и те критикуват хора, които си нямат и най-малка представа за чуждите езици и граматични правила, да не говорим за значения на думи и начина им на употреба! После започват да те натискат по скайпа всички от бранша да превеждаш за тях, следват куп нерви и неприятни емоции- на теб ти писва да те занимават с глупости и настъпва тишина и блажено спокойствие!
;)
Хората не са глупави и сами могат да преценят кое им харесва и кое не. То се вижда и по коментарите им например!

Така че трай си колега, поне докато не те подгонят немските власти! Да се надяваме, че няма да стане!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”