Щом е на немски не го показвай!

Ти да не си теглил от немския замунда?

И откога в замунда има изумруди да говорят и пишат на немски?

Поне има ли подпис и печат в това писмо да звучи убедително?
По тая логика на замунда трябваше да им изпратят стотици хиляди писма!
Онзи ден едни ми пратили, че печеля Ленд роувър 2011 по пощата не знам какво си, влязох в сайта, видях му мейла на т.нар. ми агент и си ги заплаших най-любезно, че ако не ми дадат разумно логическо обяснение за печалбата и продължат да ми изпращат разни измами, ще сигнализирам на властите! Няма и помен все още от отговор- значи все пак съм прав и съм спечелил само дедовия, некой те будалка жестоко. А забравих, с една рускиня си гълчиме с писма, при това на перфектен английски (

)и щяла да идва в България за три месеца да работи, та да сме се запознали, снимки не знам кво си прати - аз й викам хубаво, яла, ама имай предвид, че милите хора са бедни като пищови! Затова пък имаме страхотно чувство за хумор!
Един пък ми пише на пощата в един сайт: Плащам, духам!

Аз му отговарям: Духай, духай...
Изобщо тия работи ги написах да видите с какви простащини се занимават хората по цял свят!
П.С. Само дето рускинята се е запътила съвсем сериозно към България и не знам кво ще я правя!

Така че не би ме учудило нищо вече! Само да вметна още нещо: колега, ти разбра ли, че същата тази замунда е изнудвала компаниите, държащи правата за съответния филм само и само да не им качи филма и да стане достояние на цял свят! По бтв репортерите май беше... Бях сигурен, че всички го правят за келепир, но не знаех как точно! Все пак превеждах една година филми и колко нерви съм събрал, не е за разправяне! Първо те гони конкуренцията да речем и те критикуват хора, които си нямат и най-малка представа за чуждите езици и граматични правила, да не говорим за значения на думи и начина им на употреба! После започват да те натискат по скайпа всички от бранша да превеждаш за тях, следват куп нерви и неприятни емоции- на теб ти писва да те занимават с глупости и настъпва тишина и блажено спокойствие!

Хората не са глупави и сами могат да преценят кое им харесва и кое не. То се вижда и по коментарите им например!
Така че трай си колега, поне докато не те подгонят немските власти! Да се надяваме, че няма да стане!