Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 юни 2012 15:49

ntodorov написа:Ванка ( Дизел). Не ми се регваше във вашия форум за да отговоря на мнението ти в тема Футбол относно магията и прокълнаването на ПСФК - то и желанието ти първо да "тръшнете" Черноморец по гръб, а после да го "затриете" :P . МагиЕсници гледам имате вече, но предполагам знаеш, че...Еба*ата страна може да бъде отгоре, а този на гръб да оножда... Припомняйте си една БГ поговорка - много вярна е. "Който гроб другиму копае сам пада в него".
Престанете с оплюването на Поморие, Равда, Несебър. Нелепо е. Там са невръстни деца, които са синове на мои приятели и роднини. Това са Бургаски деца...Престанете да търсите под вола теле, защото омразата ви удря САМО вашия тил.
ПС: Мисля, че толерантността, която намирате тук и сред нас не комуникира с вашите съждения.

Абсолютно си прав-"Който гроб копае-сам пада в него" Гроба ни го изкопа Събев и Балъков преди 3 години и вече еничарско-уродското недоразумение Черноморец Поморие падна в него.Поморие да си купят свещи с парите от Ботев.Ама прав си,те не са виновни,а този дето ги остави на пост и молитва-обичания от всинца ни другар от Подвис. За Несебър моето мнение е малко по-различно и не съм склонен да ги виня.За Равда:-ми те тия селендури купиха всички мачове наред и за кво???-Изиграха точно 3 мача и половина в Б група и дотам....И форума ни не е анти-Черноморец,темата "Урод" е закрита отдавна..........по-скоро е анти Събев и анти ПСФК........за Черноморец Бургас отдавна съм си казал мнението и няма смисъл да се повтарям. Всички отбори ръководени от Събев-бял ден не са видяли-Спартак,Нафтекс,Поморие,ПСФК...и т.н..........Локо Сф били играли на върха ха възможностите си ......ХА ХА ХА ХА!!!! Ако ще и на 150% да играят ,ПСФК то трябваше да ги смачка. Разликата между Нефтохимик и Поморие и Сливен,и Несебър е много малка,но между ПСФК и Локо Сф е очевадна(4:0 В София)....ИЗЛЪГАХА ВИ!!! Пуснаха Левски в УЕФА....и докато е Събев там още много ще ви лъжат.И нас ни лъгаха 7 години(2002-2009),ама........... Няма да влизам в спорове относно това дали феновете на Нефтохимик са про или анти....Само ще ви помоля за едно-ПОСТАВЕТЕ СЕ НА НАШЕ МЯСТО! Представете си че в последните 5-6 години всичко което се случи с Нефтохимик,се бе случило с Черноморец и обратно-всичко!-името на отбора и стадиона,школата,вадене от Б група,създаване на сателит напук и т.н. ВИЕ ЩЕШЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ???? ЗМИИ И ГУЩЕРИ ЩЯХТЕ ДА БЪЛВАТЕ!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 юни 2012 17:18

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абсолютно си прав-"Който гроб копае-сам пада в него" Гроба ни го изкопа Събев и Балъков преди 3 години и вече еничарско-уродското недоразумение Черноморец Поморие падна в него.Поморие да си купят свещи с парите от Ботев.Ама прав си,те не са виновни,а този дето ги остави на пост и молитва-обичания от всинца ни другар от Подвис. За Несебър моето мнение е малко по-различно и не съм склонен да ги виня.За Равда:-ми те тия селендури купиха всички мачове наред и за кво???-Изиграха точно 3 мача и половина в Б група и дотам....И форума ни не е анти-Черноморец,темата "Урод" е закрита отдавна..........по-скоро е анти Събев и анти ПСФК........за Черноморец Бургас отдавна съм си казал мнението и няма смисъл да се повтарям. Всички отбори ръководени от Събев-бял ден не са видяли-Спартак,Нафтекс,Поморие,ПСФК...и т.н..........Локо Сф били играли на върха ха възможностите си ......ХА ХА ХА ХА!!!! Ако ще и на 150% да играят ,ПСФК то трябваше да ги смачка. Разликата между Нефтохимик и Поморие и Сливен,и Несебър е много малка,но между ПСФК и Локо Сф е очевадна(4:0 В София)....ИЗЛЪГАХА ВИ!!! Пуснаха Левски в УЕФА....и докато е Събев там още много ще ви лъжат.И нас ни лъгаха 7 години(2002-2009),ама........... Няма да влизам в спорове относно това дали феновете на Нефтохимик са про или анти....Само ще ви помоля за едно-ПОСТАВЕТЕ СЕ НА НАШЕ МЯСТО! Представете си че в последните 5-6 години всичко което се случи с Нефтохимик,се бе случило с Черноморец и обратно-всичко!-името на отбора и стадиона,школата,вадене от Б група,създаване на сателит напук и т.н. ВИЕ ЩЕШЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ???? ЗМИИ И ГУЩЕРИ ЩЯХТЕ ДА БЪЛВАТЕ!!

Да,Ванка и ти си прав!! Нямаше да сме толерантни. Но едва ли щяхме да насочим негативните си коментари към вас-феновете на Нефтохимик. Това,което правите вие е да обвинявате Черноморец(в случая ПСФК-то) и неговите фенове за състоянието ви. Това е нелепо. Защо не попитате собствениците си защо не играете в А група?? Имам чувството,че са като Стойчо,все някой друг им е виновен. Сега е виновен Събев,че не ви пускал на Лазур. Догодина кой ще е,ако не влезете пак?? Виновни са Поморие,Несебър и Равда.... Ми бийте ги,бе!! Що не ги бихте ?? Очаквахте да ви легнат ли,кво?? Всъщност основната ми мисъл е,че омразата ви към Събев не трябва да е омраза към нас-феновете на Черноморец.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 юни 2012 20:37

paceto написа:
Bartolomej написа:Честита нова емблема :)

paceto написа:
orion написа:Я, сменили сте я,браво.
Защо емблемата на Черноморец не се пипа?

Емблемата ви ще се смени до няколко дни имайте търпение.
Изпратил съм заявка за новата емблема.

Трябва да черпите 8-)
Трябва да черпите и мен и колегата kartago, но след като той ви е по-близо нека да бъде почерпен двойно :mrgreen:

Честно казано ... не виждам за какво беше цялата дандания . Дали старата или новата - все далече от истинската :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 юни 2012 20:39

калпазанчо написа:Еееее, честито за новата емблема! Време беше. Браво на Пацето и картаго, ще бъдат почерпени при първа възможност (физическа)!
Олд скуул, идеята за срещата с Бойко Борисов си остава, тези дни ще направя среща с кмета, да представя кои сме ние, кои ще сме на срещата, за какво е срещата, както и да го помоля за съдействие за подобна среща. Както и да уточним евентуално как да стане точно - защото идването на премиера ще е доколкото разбрах на 29ти или 30ти за откриването на Детелината за М.Р. Трябва да се уточни в колко часа, каква му е програмата, трябва ли да предварителна уговорка с него и така. Ако има желаещи и имате възможност ще пиша тук кога е срещата с кмета (вторник му е приемния ден) и да дойде с мен. Имам няколко подидейки за самата среща и с кмета и с премиера с цел постигането на по-позитивен ефект, на желаещите ще я шопна уше (лс или по тел). ;)
@нерегистрираните гости и регистрираните потребители, които само четат и не могат да се престрашат да пишат: поканени сте и вие, така че желаете ми пишете на лично съобщение или тук в темата. Хора не ядем, приятни хора сме ;)
Хайде лека и спорна работа на работещите!
п.п. Сега ме сюрпризираха, че работната ми седмица от 5 дни става 6 дни :(

Из имам една идея - да обявят Събев за заплаха за националната сигурност и да му национализират акциите в Петрол ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 юни 2012 20:58

paceto написа:
Bartolomej написа:Честита нова емблема :)

paceto написа:
orion написа:Я, сменили сте я,браво.
Защо емблемата на Черноморец не се пипа?

Емблемата ви ще се смени до няколко дни имайте търпение.
Изпратил съм заявка за новата емблема.

Трябва да черпите 8-)
Трябва да черпите и мен и колегата kartago, но след като той ви е по-близо нека да бъде почерпен двойно :mrgreen:

В интерес на истината, в конкретния случай, колегите paceto и stenly свършиха много работа, аз вече бях "вдигнал ръце" и се бях настроил да ходя в София, "физически" да поговоря с програмистите на форума, но пък бях обещал! Паце, братле, благодаря ви още веднъж, при първа възможност лично ще почерпя!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юни 2012 21:07

Абсолютно си прав-"Който гроб копае-сам пада в него" Гроба ни го изкопа Събев и Балъков преди 3 години и вече еничарско-уродското недоразумение Черноморец Поморие падна в него.Поморие да си купят свещи с парите от Ботев.

Тъй де, тъй де. Ама момчетата, които играят там, каква вина имат не ми е ясно. Много от тях са били на по 12-13 години, когато Събев си сервира баницата. На кой родител му е приятно да чува на мач за сина си : "Умри изрод"...От омраза не знаете, какво правите и, какво говорите. Вместо да стискате ръцете на Златев и Бойко да бяхте обезглавили вече Събев, вместо да клеймосвате наляво и надясно бургаските момчета с топка в краката.
[offtopic]Ако някой каже на детето ми да мре ( само защото е футболист и рита срещу Великомъченици ) ще го търся до дупка и докато не му навра главата в ануса няма да мирясам. Честно...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 15 юни 2012 21:42

ntodorov написа:
Абсолютно си прав-"Който гроб копае-сам пада в него" Гроба ни го изкопа Събев и Балъков преди 3 години и вече еничарско-уродското недоразумение Черноморец Поморие падна в него.Поморие да си купят свещи с парите от Ботев.

Тъй де, тъй де. Ама момчетата, които играят там, каква вина имат не ми е ясно. Много от тях са били на по 12-13 години, когато Събев си сервира баницата. На кой родител му е приятно да чува на мач за сина си : "Умри изрод"...От омраза не знаете, какво правите и, какво говорите. Вместо да стискате ръцете на Златев и Бойко да бяхте обезглавили вече Събев, вместо да клеймосвате наляво и надясно бургаските момчета с топка в краката.
[offtopic]Ако някой каже на детето ми да мре ( само защото е футболист и рита срещу Великомъченици ) ще го търся до дупка и докато не му навра главата в ануса няма да мирясам. Честно...[/offtopic]

Нейчо,много навътре ги вземаш нещата.Ти поне имаш много дълъг стаж по стадионите-кажи ми на кой отбор футболистите не са били псувани от противниковите фенове.Много пъти съм ставал свидетел как дори фенове обиждат и псуват собствените си футболисти когато са се дънили.И защо тези бургаски момчета скочиха на бургаски отбор на живот и смърт(няма лошо-нека да има феърплей),а безпроблемно пуснаха на Етър и Ботев?!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 юни 2012 21:46

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
ntodorov написа:

Нейчо,много навътре ги вземаш нещата.Ти поне имаш много дълъг стаж по стадионите-кажи ми на кой отбор футболистите не са били псувани от противниковите фенове.Много пъти съм ставал свидетел как дори фенове обиждат и псуват собствените си футболисти когато са се дънили.И защо тези бургаски момчета скочиха на бургаски отбор на живот и смърт(няма лошо-нека да има феърплей),а безпроблемно пуснаха на Етър и Ботев?!

Месеци наред имаше много знаци да се случи това ( с феърплея и другото ) ... най-вече финикийски ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юни 2012 22:03

Нейчо,много навътре ги вземаш нещата.Ти поне имаш много дълъг стаж по стадионите-кажи ми на кой отбор футболистите не са били псувани от противниковите фенове.

Така е, но кога сме си псували младите бургаските момчета, Ванка ? Иначе се вързвам, че се намесват отбори с наши младоци. Утре нали ще заиграят в Нафтата или Черноморец...ако ги бъде де. Тогава ще им пляскаме ли ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 юни 2012 23:06

Тъкмо си мислех,че и Нейчо е с ембарго и ето го....с целия си блясък!! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”