ntodorov написа:Ванка ( Дизел). Не ми се регваше във вашия форум за да отговоря на мнението ти в тема Футбол относно магията и прокълнаването на ПСФК - то и желанието ти първо да "тръшнете" Черноморец по гръб, а после да го "затриете". МагиЕсници гледам имате вече, но предполагам знаеш, че...Еба*ата страна може да бъде отгоре, а този на гръб да оножда... Припомняйте си една БГ поговорка - много вярна е. "Който гроб другиму копае сам пада в него".
Престанете с оплюването на Поморие, Равда, Несебър. Нелепо е. Там са невръстни деца, които са синове на мои приятели и роднини. Това са Бургаски деца...Престанете да търсите под вола теле, защото омразата ви удря САМО вашия тил.
ПС: Мисля, че толерантността, която намирате тук и сред нас не комуникира с вашите съждения.
Абсолютно си прав-"Който гроб копае-сам пада в него" Гроба ни го изкопа Събев и Балъков преди 3 години и вече еничарско-уродското недоразумение Черноморец Поморие падна в него.Поморие да си купят свещи с парите от Ботев.Ама прав си,те не са виновни,а този дето ги остави на пост и молитва-обичания от всинца ни другар от Подвис. За Несебър моето мнение е малко по-различно и не съм склонен да ги виня.За Равда:-ми те тия селендури купиха всички мачове наред и за кво???-Изиграха точно 3 мача и половина в Б група и дотам....И форума ни не е анти-Черноморец,темата "Урод" е закрита отдавна..........по-скоро е анти Събев и анти ПСФК........за Черноморец Бургас отдавна съм си казал мнението и няма смисъл да се повтарям. Всички отбори ръководени от Събев-бял ден не са видяли-Спартак,Нафтекс,Поморие,ПСФК...и т.н..........Локо Сф били играли на върха ха възможностите си ......ХА ХА ХА ХА!!!! Ако ще и на 150% да играят ,ПСФК то трябваше да ги смачка. Разликата между Нефтохимик и Поморие и Сливен,и Несебър е много малка,но между ПСФК и Локо Сф е очевадна(4:0 В София)....ИЗЛЪГАХА ВИ!!! Пуснаха Левски в УЕФА....и докато е Събев там още много ще ви лъжат.И нас ни лъгаха 7 години(2002-2009),ама........... Няма да влизам в спорове относно това дали феновете на Нефтохимик са про или анти....Само ще ви помоля за едно-ПОСТАВЕТЕ СЕ НА НАШЕ МЯСТО! Представете си че в последните 5-6 години всичко което се случи с Нефтохимик,се бе случило с Черноморец и обратно-всичко!-името на отбора и стадиона,школата,вадене от Б група,създаване на сателит напук и т.н. ВИЕ ЩЕШЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ???? ЗМИИ И ГУЩЕРИ ЩЯХТЕ ДА БЪЛВАТЕ!!