Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

АКУЛА
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот АКУЛА » 14 юни 2012 20:12

subzero написа:Днес видях Акула в Комлука. Караше един червен Фиат. ;) Аз бях задръстен в обратната посока(баси задръстването). Толкова се беше вглъбила в движението,че шанса да ме види беше нулев. :mrgreen: А и тя си се движеше,а аз си седях в колата и си пеех Куин. ;) А вътрешно псувах ли,псувах. :evil:

Много сори, не съм те видяла. Ако те бях зърнала само, такова кънтене АЙ АКУЛИ щеше да е ..........

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 юни 2012 20:41

Аз пък видях др Димитър Зъбев в едно трабантче на светофара, чакаше и той като мен - нали и той е простосмъртен ? :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 юни 2012 21:34

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:Днес видях Акула в Комлука. Караше един червен Фиат. ;) Аз бях задръстен в обратната посока(баси задръстването). Толкова се беше вглъбила в движението,че шанса да ме види беше нулев. :mrgreen: А и тя си се движеше,а аз си седях в колата и си пеех Куин. ;) А вътрешно псувах ли,псувах. :evil:

Ми то мястото на акулите си е в Комлука :mrgreen: ...Ми къдя хоиш бе?! А ся сериозно-докат не са накопаят и не са наасфалтират-ще е ад.Днеска бях към Грудово(Средец)-нататък нямаше много коли,ама тия дет идваха от Меден Рудник-майко мила! опашката беше от детелината до светофарите в М.Р

Начи по твойта логика мястото на Нефтохимик е в Д.Езерово,ще са най-близо до Нефтозавода. ;) Иначе по темата...трябваше да се прибирам. Мен ако питаш,не изгарях от желание,ама жената е на друго мнение. :mrgreen: ГолЕмо копане,големо нещо. Ши кайш,че нов град праят!! :o
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 юни 2012 23:41

Bartolomej написа:Честита нова емблема :)

paceto написа:
orion написа:Я, сменили сте я,браво.
Защо емблемата на Черноморец не се пипа?

Емблемата ви ще се смени до няколко дни имайте търпение.
Изпратил съм заявка за новата емблема.

Трябва да черпите 8-)
Трябва да черпите и мен и колегата kartago, но след като той ви е по-близо нека да бъде почерпен двойно :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юни 2012 09:55

Еееее, честито за новата емблема! Време беше. Браво на Пацето и картаго, ще бъдат почерпени при първа възможност (физическа)!
Олд скуул, идеята за срещата с Бойко Борисов си остава, тези дни ще направя среща с кмета, да представя кои сме ние, кои ще сме на срещата, за какво е срещата, както и да го помоля за съдействие за подобна среща. Както и да уточним евентуално как да стане точно - защото идването на премиера ще е доколкото разбрах на 29ти или 30ти за откриването на Детелината за М.Р. Трябва да се уточни в колко часа, каква му е програмата, трябва ли да предварителна уговорка с него и така. Ако има желаещи и имате възможност ще пиша тук кога е срещата с кмета (вторник му е приемния ден) и да дойде с мен. Имам няколко подидейки за самата среща и с кмета и с премиера с цел постигането на по-позитивен ефект, на желаещите ще я шопна уше (лс или по тел). ;)
@нерегистрираните гости и регистрираните потребители, които само четат и не могат да се престрашат да пишат: поканени сте и вие, така че желаете ми пишете на лично съобщение или тук в темата. Хора не ядем, приятни хора сме ;)
Хайде лека и спорна работа на работещите!
п.п. Сега ме сюрпризираха, че работната ми седмица от 5 дни става 6 дни :(
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юни 2012 10:50

Ванка ( Дизел). Не ми се регваше във вашия форум за да отговоря на мнението ти в тема Футбол относно магията и прокълнаването на ПСФК - то и желанието ти първо да "тръшнете" Черноморец по гръб, а после да го "затриете" :P . МагиЕсници гледам имате вече, но предполагам знаеш, че...Еба*ата страна може да бъде отгоре, а този на гръб да оножда... Припомняйте си една БГ поговорка - много вярна е. "Който гроб другиму копае сам пада в него".
Престанете с оплюването на Поморие, Равда, Несебър. Нелепо е. Там са невръстни деца, които са синове на мои приятели и роднини. Това са Бургаски деца...Престанете да търсите под вола теле, защото омразата ви удря САМО вашия тил.
ПС: Мисля, че толерантността, която намирате тук и сред нас не комуникира с вашите съждения.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 юни 2012 10:57

Владо,аз лично не подкрепям идеята за среща с кмета и Бойко,но щом сте решили... Аре да ми пишеш на ЛС какви са ти идеите за срещата. ;)
Нейчо,комуникацията с нЕкои Ентелигентни бургазлии отдавна не е в добрия тон. И за това са виновни само ТЕ,колкото и да твърдят обратното. Форумът им е по-скоро "анти Черноморец",отколкото за Нефтохимик. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юни 2012 12:54

subzero написа:Владо,аз лично не подкрепям идеята за среща с кмета и Бойко,но щом сте решили... Аре да ми пишеш на ЛС какви са ти идеите за срещата. ;)
Нейчо,комуникацията с нЕкои Ентелигентни бургазлии отдавна не е в добрия тон. И за това са виновни само ТЕ,колкото и да твърдят обратното. Форумът им е по-скоро "анти Черноморец",отколкото за Нефтохимик. ;)

Данчо, ще ти отговоря на ЛС. Колкото до другия форум - дори не си правете излишния труд да ги коментирате. Нищо ново и интересно няма да видите/прочетете там (това ви го казва човек, който никога не е влизал там, но съм чувал доста ;) )Всеки човек си отговаря за неговите действия и си отговаря за последствията ;) Явно че пак са се вихрили в тоя форум. Че какво пък общо имат с Равда и Несебър? Че едно село Равда ги изпревари да влязат в Б група, а един Несебър ги спъна за А група. Ами дай ние да се сърдим на Локо Сф и Перник тогава че са играли на върха на възможностите си?! Това дето съм ти го подчертал се присъединявам като мнение на 100%. За момента ги обединява само негативното, омразата. Проблема си е изцяло техен обаче. Затварям темата :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юни 2012 13:20

Ники (бургазлията) като имам време ще ти разкажа за моето начало на трудовата кариера и как няколко пъти карах след работа полузаспал от ММЦ Приморско до Бургас и без фарове на връщане от дискотека...Ееех, луди години. Като каза че си почнал работа си спомням аз как почнах работа за първи път (официално) и в какви филми и серии влизах за по няколко месеца...
п.п. Радвай се на възрастта си и не бързай да порастваш, само това мога да те посъветвам. После всичко става ежедневие и ангажименти...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 15 юни 2012 13:21

Скъп гост мяркам тук сред нас. Петьо, как е времето по южното Черноморие?
Привет от Слънчев Бургас :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”