Еееее, честито за новата емблема! Време беше. Браво на Пацето и картаго, ще бъдат почерпени при първа възможност (физическа)!
Олд скуул, идеята за срещата с Бойко Борисов си остава, тези дни ще направя среща с кмета, да представя кои сме ние, кои ще сме на срещата, за какво е срещата, както и да го помоля за съдействие за подобна среща. Както и да уточним евентуално как да стане точно - защото идването на премиера ще е доколкото разбрах на 29ти или 30ти за откриването на Детелината за М.Р. Трябва да се уточни в колко часа, каква му е програмата, трябва ли да предварителна уговорка с него и така. Ако има желаещи и имате възможност ще пиша тук кога е срещата с кмета (вторник му е приемния ден) и да дойде с мен. Имам няколко подидейки за самата среща и с кмета и с премиера с цел постигането на по-позитивен ефект, на желаещите ще я шопна уше (лс или по тел).

@нерегистрираните гости и регистрираните потребители, които само четат и не могат да се престрашат да пишат: поканени сте и вие, така че желаете ми пишете на лично съобщение или тук в темата. Хора не ядем, приятни хора сме
Хайде лека и спорна работа на работещите!
п.п. Сега ме сюрпризираха, че работната ми седмица от 5 дни става 6 дни