Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2012 13:21

Предполагам Българският Моуриньо :lol:

Иначе хубавото при този е поне, че е играл... иначе ми е много съмнително как ще играе като централен защитник :? след като очевидно е ляв бек...а в центъра играе на пожар...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 13 юни 2012 13:25

Това новото франсе не е никакъв централен защитник, а е ляв бек. За какво ни е като там си имаме Нуно Пинто!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 юни 2012 13:28

bojo0o0o94 написа:Това новото франсе не е никакъв централен защитник, а е ляв бек. За какво ни е като там си имаме Нуно Пинто!

Да, имаме Пинто ,но той за един полусезон два пъти се контузи!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юни 2012 13:31

Thsmith написа:Предполагам Българският Моуриньо :lol:

Иначе хубавото при този е поне, че е играл... иначе ми е много съмнително как ще играе като централен защитник :? след като очевидно е ляв бек...а в центъра играе на пожар...

Грешно преполагаш. Това е Илиан Илиев.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5-zriEEt_cI[/youtube]
Не съм си и помислял да го сравнявам с Моу, защото все още няма големи успехи като треньор, но играта ФУТБОЛ определено му е ясна.
Иначе-мисля си, че футболистът е наблюдаван, водени са и разговори, в Левски са наясно защо купуват французина.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 13 юни 2012 13:33

А някой знаел ли какво стана с Макриев нали имаше някакво желание от негова страна да играе в Левски . Селекцията силно се надявам да продължи с някой измежду Г.Миланов , Ж.Миланов ,Бодуров или Шаешу :)))

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 13 юни 2012 13:40

Левски1914 написа:А някой знаел ли какво стана с Макриев нали имаше някакво желание от негова страна да играе в Левски . Селекцията силно се надявам да продължи с някой измежду Г.Миланов , Ж.Миланов ,Бодуров или Шаешу :)))

Тоя Макриев не е добре дошъл в Левски!
Виж за Шаешу и Г.Миланов съм съгласен!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 юни 2012 13:41

Иначе форума е за това... да се коментира. Моето мнение относно този играч е, че вероятно има качества... след като е избран за най-добър ляв бек и тн. Играл е редовно човека. Но съм много против това да взимаш играч който е силен на даден пост, а да го ползваш основно на друг. Ок... ако има проблеми, наказания може да играе на пожар и на друг пост, но да взимаш играч за първи избор на пост който не му е основно най-силния... някак ми се вижда лошо решение. Само времето ще покаже дали съм прав.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 13 юни 2012 13:48

Добрата новина е ,че може да играе на два поста в защита! Като прибавим и Пелето ,който може да играе навсякъде, си решаваме доста проблеми само с два трансфера! ;)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юни 2012 13:50

Thsmith написа:Нещо не намирам общото между дискусията и клипчето? То и кюрда беше голям футболист, но... до там. Извини ме ако не съм те разбрал, но от това което каза "знаеш ли кой е Илиан Илиев" аз го разбрах все едно според теб е Моуриньо :lol: Малко като приказките "Знаеш ли ме кой съм аз?" прозвуча.

Иначе форума е за това... да се коментира. Моето мнение относно този играч е, че вероятно има качества... след като е избран за най-добър ляв бек и тн. Играл е редовно човека. Но съм много против това да взимаш играч който е силен на даден пост, а да го ползваш основно на друг. Ок... ако има проблеми, наказания може да играе на пожар и на друг пост, но да взимаш играч за първи избор на пост който не му е основно най-силния... някак ми се вижда лошо решение. Само времето ще покаже дали съм прав.

Да, не си ме разбрал. Извини ме и ти, но ме хвана яд на онова момченце, което взе да разправя, че Илиан не разбирал от футбол. Вероятно никога не го е гледал.
Още на никого не му е ясно какви са идеите на тренера, затова повтарям, че е рано да се вадят някакви заключения. Вариантите са толкова много, че няма смисъл просто. Като започнат контролите, ще се изясни всичко.:)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2012 13:58

Nuke написа:
Thsmith написа:Нещо не намирам общото между дискусията и клипчето? То и кюрда беше голям футболист, но... до там. Извини ме ако не съм те разбрал, но от това което каза "знаеш ли кой е Илиан Илиев" аз го разбрах все едно според теб е Моуриньо :lol: Малко като приказките "Знаеш ли ме кой съм аз?" прозвуча.

Да, не си ме разбрал. Извини ме и ти, но ме хвана яд на онова момченце, което взе да разправя, че Илиан не разбирал от футбол. Вероятно никога не го е гледал.
Още на никого не му е ясно какви са идеите на тренера, затова повтарям, че е рано да се вадят някакви заключения. Вариантите са толкова много, че няма смисъл просто. Като започнат контролите, ще се изясни всичко.:)

Именно ;) Да представят утре новите,да се види в контролите какво ще покажат,каква схема,какви изпълнители .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”