Иначе хубавото при този е поне, че е играл... иначе ми е много съмнително как ще играе като централен защитник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojo0o0o94 написа:Това новото франсе не е никакъв централен защитник, а е ляв бек. За какво ни е като там си имаме Нуно Пинто!
Thsmith написа:Предполагам Българският Моуриньо![]()
Иначе хубавото при този е поне, че е играл... иначе ми е много съмнително как ще играе като централен защитникслед като очевидно е ляв бек...а в центъра играе на пожар...
Левски1914 написа:А някой знаел ли какво стана с Макриев нали имаше някакво желание от негова страна да играе в Левски . Селекцията силно се надявам да продължи с някой измежду Г.Миланов , Ж.Миланов ,Бодуров или Шаешу))
Thsmith написа:Нещо не намирам общото между дискусията и клипчето? То и кюрда беше голям футболист, но... до там. Извини ме ако не съм те разбрал, но от това което каза "знаеш ли кой е Илиан Илиев" аз го разбрах все едно според теб е МоуриньоМалко като приказките "Знаеш ли ме кой съм аз?" прозвуча.
Иначе форума е за това... да се коментира. Моето мнение относно този играч е, че вероятно има качества... след като е избран за най-добър ляв бек и тн. Играл е редовно човека. Но съм много против това да взимаш играч който е силен на даден пост, а да го ползваш основно на друг. Ок... ако има проблеми, наказания може да играе на пожар и на друг пост, но да взимаш играч за първи избор на пост който не му е основно най-силния... някак ми се вижда лошо решение. Само времето ще покаже дали съм прав.
Nuke написа:Thsmith написа:Нещо не намирам общото между дискусията и клипчето? То и кюрда беше голям футболист, но... до там. Извини ме ако не съм те разбрал, но от това което каза "знаеш ли кой е Илиан Илиев" аз го разбрах все едно според теб е МоуриньоМалко като приказките "Знаеш ли ме кой съм аз?" прозвуча.
Иначе форума е за това... да се коментира. Моето мнение относно този играч е, че вероятно има качества... след като е избран за най-добър ляв бек и тн. Играл е редовно човека. Но съм много против това да взимаш играч който е силен на даден пост, а да го ползваш основно на друг. Ок... ако има проблеми, наказания може да играе на пожар и на друг пост, но да взимаш играч за първи избор на пост който не му е основно най-силния... някак ми се вижда лошо решение. Само времето ще покаже дали съм прав.
Да, не си ме разбрал. Извини ме и ти, но ме хвана яд на онова момченце, което взе да разправя, че Илиан не разбирал от футбол. Вероятно никога не го е гледал.
Още на никого не му е ясно какви са идеите на тренера, затова повтарям, че е рано да се вадят някакви заключения. Вариантите са толкова много, че няма смисъл просто. Като започнат контролите, ще се изясни всичко.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта