седемнамалко написа: Ако (като) подпише - едно на нула за Тонев.
Поправка едно на едно, аз лично още не съм "преглътнал" отказа на франсето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
седемнамалко написа: Ако (като) подпише - едно на нула за Тонев.
Nuke написа:PFC Litex написа:Къде в мнението ми казвам същото
Точно тук---->>>Дано тази информация да е грешна
Пак не разбрах какво ти пука? Нали идва в Левски, не в Литекс???

PFC Litex написа:Nuke написа:PFC Litex написа:Къде в мнението ми казвам същото
Точно тук---->>>Дано тази информация да е грешна
Пак не разбрах какво ти пука? Нали идва в Левски, не в Литекс???
И какво пише след това? - избирателното четене не е хубаво.
Случайно да съм наблегнал, че на поста на който играе и е само с 1 асистенция ми се струва малко и дано тази информация е грешна, все пак за този футболист ще платите трансферна сума която едва ли е по-малко от 300К евро.
Не съм кон с капаци и искам нашите клубове да са силни, а не да са пародия на такива, защото само в силна конкуренция се ражда качество.

PFC Litex написа:bono кой, какво е дробил да си го сърба и тук коментираме спорт, а не политика.
Коментираме входящ трансфер в БГ футбола, който според мен е добър, но времето ще покаже.
Явно ви е адски трудно да водите нормални дискусии с хора различни от вашите клубни страсти без да търсите някакви заяждания, но то и за това футболът ние на такова дереже, каквито феновете, такъв и футбола.
BLUE CHAMPIONS написа:седемнамалко написа: Ако (като) подпише - едно на нула за Тонев.
Поправка едно на едно, аз лично още не съм "преглътнал" отказа на франсето
ТЪМНО СИН написа:Този беше един от най добрите за Търнава на мачовете срещу нас ,даже ако не се лъжа тои направи дузпата срещу нас.
PFC Litex написа:bono кой, какво е дробил да си го сърба и тук коментираме спорт, а не политика.
Коментираме входящ трансфер в БГ футбола, който според мен е добър, но времето ще покаже.
Явно ви е адски трудно да водите нормални дискусии с хора различни от вашите клубни страсти без да търсите някакви заяждания, но то и за това футболът ние на такова дереже, каквито феновете, такъв и футбола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта