Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 юни 2012 17:53

седемнамалко написа: Ако (като) подпише - едно на нула за Тонев.

Поправка едно на едно, аз лично още не съм "преглътнал" отказа на франсето :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2012 17:54

Nuke написа:
PFC Litex написа:Къде в мнението ми казвам същото

Точно тук---->>>
Дано тази информация да е грешна

Пак не разбрах какво ти пука? Нали идва в Левски, не в Литекс???

И какво пише след това? - избирателното четене не е хубаво.
Случайно да съм наблегнал, че на поста на който играе и е само с 1 асистенция ми се струва малко и дано тази информация е грешна, все пак за този футболист ще платите трансферна сума която едва ли е по-малко от 300К евро.

Не съм кон с капаци и искам нашите клубове да са силни, а не да са пародия на такива, защото само в силна конкуренция се ражда качество. :!:
Изображение

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 11 юни 2012 17:57

PFC Litex, дано шефа на отбора ти отърве килията, защото фирмения му отбор в селските групи не е добра новина за бг футбола като цяло. Искренно те съветвам да насочиш вниманието си към събитията свързани с арести, контрабанда, внос на захар от Чернобил, ддс измами, гаранции и прочие "футболни" неща, от които зависи бъдещето на уж отбора ти.

Левски е голяма лъжиза за теб, не се напрягай да гълташ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юни 2012 18:00

PFC Litex написа:
Nuke написа:
PFC Litex написа:Къде в мнението ми казвам същото

Точно тук---->>>
Дано тази информация да е грешна

Пак не разбрах какво ти пука? Нали идва в Левски, не в Литекс???

И какво пише след това? - избирателното четене не е хубаво.
Случайно да съм наблегнал, че на поста на който играе и е само с 1 асистенция ми се струва малко и дано тази информация е грешна, все пак за този футболист ще платите трансферна сума която едва ли е по-малко от 300К евро.

Не съм кон с капаци и искам нашите клубове да са силни, а не да са пародия на такива, защото само в силна конкуренция се ражда качество. :!:

Човек, на нас, ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, ни харесва този трансфер. Аз пари няма да плащам за този футболист. Не виждам какво те притеснява.:)
Както и да е...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2012 18:02

bono кой, какво е дробил да си го сърба и тук коментираме спорт, а не политика.
Коментираме входящ трансфер в БГ футбола, който според мен е добър, но времето ще покаже.

Явно ви е адски трудно да водите нормални дискусии с хора различни от вашите клубни страсти без да търсите някакви заяждания, но то и за това футболът ние на такова дереже, каквито феновете, такъв и футбола.
Изображение

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 11 юни 2012 18:04

Този беше един от най добрите за Търнава на мачовете срещу нас ,даже ако не се лъжа тои направи дузпата срещу нас.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юни 2012 18:05

PFC Litex написа:bono кой, какво е дробил да си го сърба и тук коментираме спорт, а не политика.
Коментираме входящ трансфер в БГ футбола, който според мен е добър, но времето ще покаже.

Явно ви е адски трудно да водите нормални дискусии с хора различни от вашите клубни страсти без да търсите някакви заяждания, но то и за това футболът ние на такова дереже, каквито феновете, такъв и футбола.

Не се заяждам. Първият негативен коментар беше твой. Това ме учуди. Съжалявам, ако нещо...

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 11 юни 2012 18:06

BLUE CHAMPIONS написа:
седемнамалко написа: Ако (като) подпише - едно на нула за Тонев.

Поправка едно на едно, аз лично още не съм "преглътнал" отказа на франсето :)

Не ми пука за франсето, честно казано, явно е от типа хора, за които е важно да са "първи на село" и нямат амбиция, пълна противоположност на този словак, в интервюто си казва: "Левски е най-популярния отбор в България, завършил е трети този сезон и това се приема като катастрофа" ;) "Франсето" най-много да гледа по телевизията как Левски надиграва някой бивш или бъдещ френски шампион - отново - и да си вика: "Ех, к'ъв съм тъп, сега тия 30 хиляди можеха да викат моето име..." и да си псува жената с косматите подмишници, че не го е пуснала в София.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 11 юни 2012 18:06

ТЪМНО СИН написа:Този беше един от най добрите за Търнава на мачовете срещу нас ,даже ако не се лъжа тои направи дузпата срещу нас.

Същия ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 11 юни 2012 18:07

PFC Litex написа:bono кой, какво е дробил да си го сърба и тук коментираме спорт, а не политика.

Чакай бе нали викаш че само 2 асистенции и дано не го вземем, сега пък пишеш, че според теб бил добър :lol:

Върни се в “Архив”