Булсатком и HD приемниците
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Булсатком и HD приемниците
Защо се оплаквате? Просто сменяте монополиста! 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- milen.hristov
- Контакти:
venger написа:Защо се оплаквате? Просто сменяте монополиста!
Ти знаеш ли какво е монопол?
- milen.hristov
- Контакти:
Да ви разбирам ли, че сте предплатили, преди да получите приемника?
На мен от Булсат си ми казаха като дойдат приемниците да си платя чак
На мен от Булсат си ми казаха като дойдат приемниците да си платя чак
luxorus написа:Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.
Заплатих за три месеца HBO Пакета(двата канала)в края на миналата година и още чакам приемник!!! Говори ми!
Значи точно така е както каза един от колегите тука във форума - промоцията от която и аз се възплозвах преди около месец беше същата, плащаш си за 3 месеца Cinemax, връщаш старото устройство с картата и ти дават ново с HD. Аз лично нямах проблеми със смяната понеже явно е имало в наличност в съответния офис на Булсатком. След това ти пускат за зарибявка всички HD канали да гледаш и след известно време ти ги спират!
И после ако искаш да продължиш да гледаш HD пакета просто плащаш 2 лв. отгоре към месечния си абонамент. Иначе качеството е супер и няма нищо общо със това което беше със стария приемник. От офиса им казаха, че не само БНТ2 и БНТ Свят ами още много други канали ще изчезнат впоследствие на тези които още ползват старите приемници, понеже тенденцията била всички канали да бъдат качвани на HD приемник! Така че колеги колкото по-скоро си смените старите приемници толкова по-добре /и параметрите на сигнала са чувствително по-добри с новия приемник/, стига да има в наличност!

Явно приемници има само за новите клиенти подписали договор
. Аз лично по Великден подписах и нямаше проблем.

Не е само за нови абонати-точно това казах преди малко. Аз съм абонат от 3 години вече -просто си платих за 3 месеца Cinemax
Аз също нямах никакви проблеми. Дадоха ми приемника на момента...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Аз се записах, почаках един месец и не дочаках. Отидох в офиса им в жк.Св.Тройца, вдигнах скандал и след 3 дена ми го донесоха в къщи. Това е моят съвет- по-агресивно с каките по бюрата.
MoNteSo написа:luxorus написа:Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.
Заплатих за три месеца HBO Пакета(двата канала)в края на миналата година и още чакам приемник!!! Говори ми!
Аз ти говоря,но ти не ме слушаш.Моят случай е друг,както го описва един съфорумец след теб.
I'M BLIND!IMPRESS ME!