Булсатком и HD приемниците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: Булсатком и HD приемниците

Мнениеот venger » 11 юни 2012 14:02

Защо се оплаквате? Просто сменяте монополиста! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2012 14:20

venger написа:Защо се оплаквате? Просто сменяте монополиста! :lol:

Ти знаеш ли какво е монопол?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2012 14:21

Да ви разбирам ли, че сте предплатили, преди да получите приемника?
На мен от Булсат си ми казаха като дойдат приемниците да си платя чак

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 юни 2012 14:43

luxorus написа:Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.

Заплатих за три месеца HBO Пакета(двата канала)в края на миналата година и още чакам приемник!!! Говори ми!

ggv
Контакти:

Мнениеот ggv » 11 юни 2012 14:52

Значи точно така е както каза един от колегите тука във форума - промоцията от която и аз се възплозвах преди около месец беше същата, плащаш си за 3 месеца Cinemax, връщаш старото устройство с картата и ти дават ново с HD. Аз лично нямах проблеми със смяната понеже явно е имало в наличност в съответния офис на Булсатком. След това ти пускат за зарибявка всички HD канали да гледаш и след известно време ти ги спират! :) И после ако искаш да продължиш да гледаш HD пакета просто плащаш 2 лв. отгоре към месечния си абонамент. Иначе качеството е супер и няма нищо общо със това което беше със стария приемник. От офиса им казаха, че не само БНТ2 и БНТ Свят ами още много други канали ще изчезнат впоследствие на тези които още ползват старите приемници, понеже тенденцията била всички канали да бъдат качвани на HD приемник! Така че колеги колкото по-скоро си смените старите приемници толкова по-добре /и параметрите на сигнала са чувствително по-добри с новия приемник/, стига да има в наличност!

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 11 юни 2012 14:53

Явно приемници има само за новите клиенти подписали договор :evil: . Аз лично по Великден подписах и нямаше проблем.

ggv
Контакти:

Мнениеот ggv » 11 юни 2012 15:00

Не е само за нови абонати-точно това казах преди малко. Аз съм абонат от 3 години вече -просто си платих за 3 месеца Cinemax

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 11 юни 2012 15:06

Аз също нямах никакви проблеми. Дадоха ми приемника на момента...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 юни 2012 15:08

Аз се записах, почаках един месец и не дочаках. Отидох в офиса им в жк.Св.Тройца, вдигнах скандал и след 3 дена ми го донесоха в къщи. Това е моят съвет- по-агресивно с каките по бюрата.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 юни 2012 15:08

MoNteSo написа:
luxorus написа:Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.

Заплатих за три месеца HBO Пакета(двата канала)в края на миналата година и още чакам приемник!!! Говори ми!

Аз ти говоря,но ти не ме слушаш.Моят случай е друг,както го описва един съфорумец след теб.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Свободна зона”