Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот konvoec » 10 юни 2012 09:43

фифи перото написа:
golasimo написа:Е.и му мамата , няма такова мрънкане . Оревахте целия свят . Изчакайте 14ти , да видим какво ще стане . Който дойде , дойде . Важното е ние да сме на стадиона !!! Аз съм сигурен , че половината от мрънкащите не са стъпвали на стадиона , а са само форумни герои . Ако всички драскачи подкрепяха отбора на живо , нямаше да сме по 500 човека на Герена , което е мега срам !!!

Ами срамувай се ,бре пич.
Защото аз съм по стадионите с Левски от близките години...да кажем-1962-ра.
Но в последните няколко не съм стъпвал и няма да стъпя,докато:
!.Е пълно с някакви,които използват името на Левски ,за да правят "бизнес" на трибуните.
2.Някакви недоразумения се упражняват ,върху гърба на отбора и постоянно плещят простотии.

Едно време(дори и през 90-те),нямаше такива глупости-трансферни прозорци :lol: Имаше момчета ,които искаха да играят в Левски и той бе в сърцата им,а те се раздаваха за отбора.Идваха,играеха-кой с успех,кой без,но НИКОГА тъ[*]паци като гонзо,тонев и други не се пъчеха да говорят .
Дори и Мъри(на когото не съм фен),не изпадаше в такива ...конфузни ситуации от сорта-тука има,тука нема.
А вие ми обяснявайте,колко съм форумен герой и колко не обичам ЛЕВСКИ!
Аз съм роден и закърмен с този отбор,баща ми-също,дядо ми-също.
Отивайте 500 наркомана и подкрепяйте тонев и батков.

п.п. И научи името на стадиона!
"ГЕОРГИ АСПАРУХОВ" :!:

Оууу, момче, как не? Ти за мене си червен, щом не харесваш СОФИЯ ЗАПАД, както и Гонзо и Машиниста. По-добре се скрий 8-)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 10 юни 2012 09:56

konvoec написа:Оууу, момче, как не? Ти за мене си червен, щом не харесваш СОФИЯ ЗАПАД, както и Гонзо и Машиниста. По-добре се скрий 8-)

Не е нужно да харесваш СЗ или Гонзо, или Машиниста, за да подкрепяш отбора си и винаги да си на стадиона...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 10:20

[offtopic]Бразилският защитник Андерсон Сантана подписа договор с украинския първодивизионен Черноморец (Одеса), съобщават
местните медии. Сантана, който записа 13 мача и 1 гола за португалския Витория (Гимараеш) през миналия сезон, парафира контракт за 1 година с опция за още две.

Според информации в български медии, 26-годишният бразилец е бил обект на интерес от страна на софийския Левски.[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 10:29

Нападател с мащаби­те на Гара Дембеле е пред трансфер в "Левс­ки". "Сините" са хвърли­ли око на Кристиян Окечукво от "Пасош де ферейра".

19-годишният нигериец е висок 190 см и тежи 77 кг. През този сезон обаче е ползван предимно като резерва. Освен него тимът от "Герена" е хвърлил око на още двама играчи от скромния португалски тим, който завърши се­зона на 10-о място в първа португалска лига.

"Сините" вече привля­коха един играч оттам -Нуньо Пинто.

Очаква се в понедел­ник на "Герена" да се по­явят няколко чужденци, които ще преговарят на място за личните си ус­ловия.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 10 юни 2012 11:46

Още един дето уж е желан от нас , подписа с друг отбор :!:

http://www.sportal.bg/news.php?news=369178
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юни 2012 11:50

Селекцията е готова, просто се пази в тайна за момента и медиите откачат с измислени новини!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юни 2012 11:51

emilio написа:Още един дето уж е желан от нас , подписа с друг отбор :!:

http://www.sportal.bg/news.php?news=369178

А дали е бил искан наистина? Мен вече ми се струва, че повечето медии започват да си правят гаргара с Левски. Иначе, не мога да повярвам, че имаме такова некадърно ръководство, на което всеки футболист, който поискат, да им отказва и да отива в други отбори.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юни 2012 12:20

Това за Бардон според мен е повече провокация на някой драскач, отколкото истина.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2012 12:51

tevez написа:Нападател с мащаби­те на Гара Дембеле е пред трансфер в "Левс­ки". "Сините" са хвърли­ли око на Кристиян Окечукво от "Пасош де ферейра".

19-годишният нигериец е висок 190 см и тежи 77 кг. През този сезон обаче е ползван предимно като резерва. Освен него тимът от "Герена" е хвърлил око на още двама играчи от скромния португалски тим, който завърши се­зона на 10-о място в първа португалска лига.

"Сините" вече привля­коха един играч оттам -Нуньо Пинто.

Очаква се в понедел­ник на "Герена" да се по­явят няколко чужденци, които ще преговарят на място за личните си ус­ловия.

Всичко това е много хубаво, само дето 19 годишен млад и як чернокож в София си е бомба със закъснител :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2012 12:53

PFC Litex написа:Това за Бардон според мен е повече провокация на някой драскач, отколкото истина.

[offtopic]...любезно написана от Меридиан мач и сладко споделена от червен фен[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”