фифи перото написа:golasimo написа:Е.и му мамата , няма такова мрънкане . Оревахте целия свят . Изчакайте 14ти , да видим какво ще стане . Който дойде , дойде . Важното е ние да сме на стадиона !!! Аз съм сигурен , че половината от мрънкащите не са стъпвали на стадиона , а са само форумни герои . Ако всички драскачи подкрепяха отбора на живо , нямаше да сме по 500 човека на Герена , което е мега срам !!!
Ами срамувай се ,бре пич.
Защото аз съм по стадионите с Левски от близките години...да кажем-1962-ра.
Но в последните няколко не съм стъпвал и няма да стъпя,докато:
!.Е пълно с някакви,които използват името на Левски ,за да правят "бизнес" на трибуните.
2.Някакви недоразумения се упражняват ,върху гърба на отбора и постоянно плещят простотии.
Едно време(дори и през 90-те),нямаше такива глупости-трансферни прозорциИмаше момчета ,които искаха да играят в Левски и той бе в сърцата им,а те се раздаваха за отбора.Идваха,играеха-кой с успех,кой без,но НИКОГА тъ[*]паци като гонзо,тонев и други не се пъчеха да говорят .
Дори и Мъри(на когото не съм фен),не изпадаше в такива ...конфузни ситуации от сорта-тука има,тука нема.
А вие ми обяснявайте,колко съм форумен герой и колко не обичам ЛЕВСКИ!
Аз съм роден и закърмен с този отбор,баща ми-също,дядо ми-също.
Отивайте 500 наркомана и подкрепяйте тонев и батков.
п.п. И научи името на стадиона!
"ГЕОРГИ АСПАРУХОВ"
Оууу, момче, как не? Ти за мене си червен, щом не харесваш СОФИЯ ЗАПАД, както и Гонзо и Машиниста. По-добре се скрий