България - Египет 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: България - Египет | 10.06.2012 | 20:30 |БНТ 2

Мнениеот POPCORN » 10 юни 2012 00:15

flo написа:Ама тея двамата верно ли се махат :?:

така казаха,че ако до края на квалификациите Данчо Лазаров не се махне, Стойчев напуска и като се има предвит в какви отношения са с Казийски най-вероятно и той :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 10 юни 2012 00:24

S1914 написа:
turbogena написа:Ще бием и отиваме на Олимпиадата ,но без Радо и Матей :(

Хора стегнете се малко. Ще изметем червея лазаров на всяка цена. Бойко му прати вече проверки при победа утре ще го натисне да си ходи. Няма да е реална немислимата простотия просто да си тръгнат Радо, Матей и Жеков. Ако трябва ще съберем 1 000 000 подписа и ще уволним корумпирания лазаров. Къде са приходите от квалификациите? Защо преди 3 години Левски стана шампион, но втория го замести в ШЛ, защо имаме служебни шампиони при мъжете и жените тази година?

Утре мачът е Стойчев:лазарофф и трябва категорично да изразим неотметната присъдата на народа. Стегнете се покажете, че сме горд народ с воля, а не овце. Един корумпиран палячо ли ще закрие волейбола в БГ на инат? Ако сме активни и истински Българи това е невъзможно.

Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 10 юни 2012 00:31

moonlight написа:
S1914 написа:

Хора стегнете се малко. Ще изметем червея лазаров на всяка цена. Бойко му прати вече проверки при победа утре ще го натисне да си ходи. Няма да е реална немислимата простотия просто да си тръгнат Радо, Матей и Жеков. Ако трябва ще съберем 1 000 000 подписа и ще уволним корумпирания лазаров. Къде са приходите от квалификациите? Защо преди 3 години Левски стана шампион, но втория го замести в ШЛ, защо имаме служебни шампиони при мъжете и жените тази година?

Утре мачът е Стойчев:лазарофф и трябва категорично да изразим неотметната присъдата на народа. Стегнете се покажете, че сме горд народ с воля, а не овце. Един корумпиран палячо ли ще закрие волейбола в БГ на инат? Ако сме активни и истински Българи това е невъзможно.

Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??

Ти сериозно ли? Предполагам си от хората загледали тепърва волейбол покрай шума околко отбора напоследък с новата зала. Но аз съм бивш волейболист и знам каква тиня е с лазароф и какъв майтап е вътрешното ни първенство от години. При напускането на Матей и Жеков отбора отслабва значително и напразно ще играем на олимпиада и ще профукаме домакинството на световната лига. Има ли по-голяма простотия от това?

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 10 юни 2012 00:38

S1914 написа:Ти сериозно ли? Предполагам си от хората загледали тепърва волейбол покрай шума околко отбора напоследък с новата зала. Но аз съм бивш волейболист и знам каква тиня е с лазароф и какъв майтап е вътрешното ни първенство от години. При напускането на Матей и Жеков отбора отслабва значително и напразно ще играем на олимпиада и ще профукаме домакинството на световната лига. Има ли по-голяма простотия от това?

Бивш волейболист не съм.. Но следя доста отдавна волейбола... Все пак съм и от Варна и съм ходил на достатъчно мачове от Световната лига , за да имам някакво мнение по въпроса с националния отбор. Ок.. Съгласен съм, че първенството ни е пародия, но би ли ми обяснил това ли е начина на протест? Като напуснеш националния отбор? За Радо Стойчев разбирам донякъде... Все пак тия иди ми- дойди ми са малко тъпа история... Обаче за Матей и Андрей? Били солидарни и затова се махали?! Кое е по-важно? Солидарността към Радо Стойчев, или солидарността към националния отбор?
П.С. Нямам нищо лично против тези момчета.. Все пак са ми донесли достатъчно радост , а не забравям толкова бързо... Ама тия глупости ми дойдоха в повече :!:

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 10 юни 2012 00:40

moonlight написа:
POPCORN написа:

кой ни е виновен,че ние българите сме ебати тъпаците и веки си гледа себе си и неговите цели?Това е типично за нас българите!Направиме нещо хубаво и след това го насираме веднага вместо да надграждаме!Такъв ни е манталитета.Както и преди съм казвал ние сме гадно племе.Нашият манталитет е най-голямият ни проблем.Затова всички не ни броят за живи, поради тия простотии!

НИКОЙ не е незаменим!!! Никой не е по-голям от националния отбор на България... Като искат да се махат.. Прав им път... Иначе за мача е ясно... Бием 3:0 , в краен случай 3:1 и те така :!:

Викаш, никой не е по-голям? А? Не мога да разбера, защото тогава изключваш Лазаров? :shock: До колкото съм запознат, отбора е НАЦИОНАЛЕН, а не на БФВ?? Или греша?
Народа си каза думата! ЛАЗАРОВ :arrow: ВЪН!!!!

Кажи сега, какъв ти се пада Лазаров, че така яростно го защитаваш?? Чичо ли ти е, дядо ли ти е, вуйчо ли к'ъв?

Отново те цитирам!
"НИКОЙ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ, НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!"

Прав си! ЛАЗАРОВ :arrow: ВЪН!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 10 юни 2012 00:41

Phoenix_ написа:Викаш, никой не е по-голям? А? Не мога да разбера, защото тогава изключваш Лазаров? :shock: До колкото съм запознат, отбора е НАЦИОНАЛЕН, а не на БФВ?? Или греша?
Народа си каза думата! ЛАЗАРОВ :arrow: ВЪН!!!!

Кажи сега, какъв ти се пада Лазаров, че така яростно го защитаваш?? Чичо ли ти е, дядо ли ти е, вуйчо ли к'ъв?

Отново те цитирам!
"НИКОЙ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ, НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!"

Прав си! ЛАЗАРОВ :arrow: ВЪН!

Някъде да съм споменал , че Лазаров трябва да остане??

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 10 юни 2012 00:47

moonlight написа:Някъде да съм споменал , че Лазаров трябва да остане??

Намекваш го!

moonlight написа:Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??

Тук става въпрос за принципи, Матей не иска да си тръгва щото са си приятелчета с Радо и така му е скимнало..

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 10 юни 2012 00:51

Phoenix_ написа:

Намекваш го!

moonlight написа:Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??

Тук става въпрос за принципи, Матей не иска да си тръгва щото са си приятелчета с Радо и така му е скимнало..

Явно съм създал грешно впечатление... Лазаров и Ганев ! нямат място в федерацията... Но Матей и Андрей нямат право да наказват по този начин целия български народ -фенове на волейбола... Защото какво според теб ще стане, ако те се откажат? Дали на Лазаров и Ганев ще им пропука? А какво ще се случи с националния отбор? Това е моята идея... Не че съм племенник, внук и там къв беше още на Лазаров...

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 10 юни 2012 00:57

moonlight написа:
S1914 написа:Ти сериозно ли? Предполагам си от хората загледали тепърва волейбол покрай шума околко отбора напоследък с новата зала. Но аз съм бивш волейболист и знам каква тиня е с лазароф и какъв майтап е вътрешното ни първенство от години. При напускането на Матей и Жеков отбора отслабва значително и напразно ще играем на олимпиада и ще профукаме домакинството на световната лига. Има ли по-голяма простотия от това?

Бивш волейболист не съм.. Но следя доста отдавна волейбола... Все пак съм и от Варна и съм ходил на достатъчно мачове от Световната лига , за да имам някакво мнение по въпроса с националния отбор. Ок.. Съгласен съм, че първенството ни е пародия, но би ли ми обяснил това ли е начина на протест? Като напуснеш националния отбор? За Радо Стойчев разбирам донякъде... Все пак тия иди ми- дойди ми са малко тъпа история... Обаче за Матей и Андрей? Били солидарни и затова се махали?! Кое е по-важно? Солидарността към Радо Стойчев, или солидарността към националния отбор?
П.С. Нямам нищо лично против тези момчета.. Все пак са ми донесли достатъчно радост , а не забравям толкова бързо... Ама тия глупости ми дойдоха в повече :!:

Напълно съм съгласен, че Матей и Жеков не е правилно да напускат, но като са решили по нашенски да го правят и те на инат нормално ще е да си тръгне лазаров в името на волейбола. Щом следиш отбора, знаеш какво ще е да играем без тях. Ако лазаров беше отстъпил пред тях щеше да събере симпатии и при първите неуспехи да надигне глава и да им потърси сметка, но след по-големите приходи от билети с новата голяма зала явно му се е осладило президенството на БФВ само и единствено за пари.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 10 юни 2012 01:00

moonlight написа:
Phoenix_ написа:

Намекваш го!

Явно съм създал грешно впечатление... Лазаров и Ганев ! нямат място в федерацията... Но Матей и Андрей нямат право да наказват по този начин целия български народ -фенове на волейбола... Защото какво според теб ще стане, ако те се откажат? Дали на Лазаров и Ганев ще им пропука? А какво ще се случи с националния отбор? Това е моята идея... Не че съм племенник, внук и там къв беше още на Лазаров...

Така е, грешно впечатление остави.. за Матей и Андрей, аз не не бих ги укорил, защото когато волейбола се управлява от хора като Лазаров и Ганев, това вече не е национален отбор, а личен отбор на две пиявици, впили се в българския волейбол..А защо ние наказваме Матей и Андрей, Лазаров лайното да е шеф на федерацията? Да знам, че там се водят независими и т.н.. но айде да се изсипеме 20к пред федерацията да видим, как няма да си тръгне Лазаров.. но ето аз не съм го направил това.. не съм ходил да протестирам сериозно...(не преди мача, пред залата) и после не мога да се сърдя на хора, които не искат да участват в федерация представлявана от една пиявица.. а и по принцип не разбирам.. каква е тая независимост.. държавата плаща.. това сме ние... след като има недоволство треа да му се бие шута, без да се задават въпроси.. същото е и с федерацията по стрелба.. и Мария Гроздева.. некви пиявици навсякъде са окупирали федерациите да смучат държавна пара...

Върни се в “Волейбол”