flo написа:Ама тея двамата верно ли се махат
така казаха,че ако до края на квалификациите Данчо Лазаров не се махне, Стойчев напуска и като се има предвит в какви отношения са с Казийски най-вероятно и той

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
flo написа:Ама тея двамата верно ли се махат
S1914 написа:turbogena написа:Ще бием и отиваме на Олимпиадата ,но без Радо и Матей
Хора стегнете се малко. Ще изметем червея лазаров на всяка цена. Бойко му прати вече проверки при победа утре ще го натисне да си ходи. Няма да е реална немислимата простотия просто да си тръгнат Радо, Матей и Жеков. Ако трябва ще съберем 1 000 000 подписа и ще уволним корумпирания лазаров. Къде са приходите от квалификациите? Защо преди 3 години Левски стана шампион, но втория го замести в ШЛ, защо имаме служебни шампиони при мъжете и жените тази година?
Утре мачът е Стойчев:лазарофф и трябва категорично да изразим неотметната присъдата на народа. Стегнете се покажете, че сме горд народ с воля, а не овце. Един корумпиран палячо ли ще закрие волейбола в БГ на инат? Ако сме активни и истински Българи това е невъзможно.
moonlight написа:S1914 написа:turbogena написа:Ще бием и отиваме на Олимпиадата ,но без Радо и Матей
Хора стегнете се малко. Ще изметем червея лазаров на всяка цена. Бойко му прати вече проверки при победа утре ще го натисне да си ходи. Няма да е реална немислимата простотия просто да си тръгнат Радо, Матей и Жеков. Ако трябва ще съберем 1 000 000 подписа и ще уволним корумпирания лазаров. Къде са приходите от квалификациите? Защо преди 3 години Левски стана шампион, но втория го замести в ШЛ, защо имаме служебни шампиони при мъжете и жените тази година?
Утре мачът е Стойчев:лазарофф и трябва категорично да изразим неотметната присъдата на народа. Стегнете се покажете, че сме горд народ с воля, а не овце. Един корумпиран палячо ли ще закрие волейбола в БГ на инат? Ако сме активни и истински Българи това е невъзможно.
Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??
S1914 написа:Ти сериозно ли? Предполагам си от хората загледали тепърва волейбол покрай шума околко отбора напоследък с новата зала. Но аз съм бивш волейболист и знам каква тиня е с лазароф и какъв майтап е вътрешното ни първенство от години. При напускането на Матей и Жеков отбора отслабва значително и напразно ще играем на олимпиада и ще профукаме домакинството на световната лига. Има ли по-голяма простотия от това?
moonlight написа:POPCORN написа:turbogena написа:Ще бием и отиваме на Олимпиадата ,но без Радо и Матей
кой ни е виновен,че ние българите сме ебати тъпаците и веки си гледа себе си и неговите цели?Това е типично за нас българите!Направиме нещо хубаво и след това го насираме веднага вместо да надграждаме!Такъв ни е манталитета.Както и преди съм казвал ние сме гадно племе.Нашият манталитет е най-голямият ни проблем.Затова всички не ни броят за живи, поради тия простотии!
НИКОЙ не е незаменим!!! Никой не е по-голям от националния отбор на България... Като искат да се махат.. Прав им път... Иначе за мача е ясно... Бием 3:0 , в краен случай 3:1 и те така
Phoenix_ написа:Викаш, никой не е по-голям? А? Не мога да разбера, защото тогава изключваш Лазаров?До колкото съм запознат, отбора е НАЦИОНАЛЕН, а не на БФВ?? Или греша?
Народа си каза думата! ЛАЗАРОВВЪН!!!!
Кажи сега, какъв ти се пада Лазаров, че така яростно го защитаваш?? Чичо ли ти е, дядо ли ти е, вуйчо ли к'ъв?
Отново те цитирам!
"НИКОЙ НЕ Е НЕЗАМЕНИМ, НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!"
Прав си! ЛАЗАРОВВЪН!
moonlight написа:Някъде да съм споменал , че Лазаров трябва да остане??
moonlight написа:Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??
Phoenix_ написа:moonlight написа:Някъде да съм споменал , че Лазаров трябва да остане??
Намекваш го!moonlight написа:Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??
Тук става въпрос за принципи, Матей не иска да си тръгва щото са си приятелчета с Радо и така му е скимнало..
moonlight написа:S1914 написа:Ти сериозно ли? Предполагам си от хората загледали тепърва волейбол покрай шума околко отбора напоследък с новата зала. Но аз съм бивш волейболист и знам каква тиня е с лазароф и какъв майтап е вътрешното ни първенство от години. При напускането на Матей и Жеков отбора отслабва значително и напразно ще играем на олимпиада и ще профукаме домакинството на световната лига. Има ли по-голяма простотия от това?
Бивш волейболист не съм.. Но следя доста отдавна волейбола... Все пак съм и от Варна и съм ходил на достатъчно мачове от Световната лига , за да имам някакво мнение по въпроса с националния отбор. Ок.. Съгласен съм, че първенството ни е пародия, но би ли ми обяснил това ли е начина на протест? Като напуснеш националния отбор? За Радо Стойчев разбирам донякъде... Все пак тия иди ми- дойди ми са малко тъпа история... Обаче за Матей и Андрей? Били солидарни и затова се махали?! Кое е по-важно? Солидарността към Радо Стойчев, или солидарността към националния отбор?
П.С. Нямам нищо лично против тези момчета.. Все пак са ми донесли достатъчно радост , а не забравям толкова бързо... Ама тия глупости ми дойдоха в повече
moonlight написа:Phoenix_ написа:moonlight написа:Някъде да съм споменал , че Лазаров трябва да остане??
Намекваш го!moonlight написа:Ти сериозно ли? Стойчев:лазарофф е мача утре?? На заглавието не пише ли "България- Египет" ? Какви са тия .. Играч си тръгвал от националния отбор, защото треньора не се разбирал с президента... Т'ва да не ти е някъв махленски отбор??
Тук става въпрос за принципи, Матей не иска да си тръгва щото са си приятелчета с Радо и така му е скимнало..
Явно съм създал грешно впечатление... Лазаров и Ганев ! нямат място в федерацията... Но Матей и Андрей нямат право да наказват по този начин целия български народ -фенове на волейбола... Защото какво според теб ще стане, ако те се откажат? Дали на Лазаров и Ганев ще им пропука? А какво ще се случи с националния отбор? Това е моята идея... Не че съм племенник, внук и там къв беше още на Лазаров...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост