HanPagan767 написа:kartago написа:Не, не, определено те е пердашил като малък и имаш нещо да си му връщаш................![]()
![]()
![]()
Не вярвам да си си падал много на главата, ама и това е възможно. Абе карай, ти си злобей, ние ще се кефим, да видим на кого ще му е по-добре?!...........![]()
![]()
Просто ненавиждам мързеливците и скътавките, а Бербатов е точно от тия тип хора.Все гледа с минимум усилия и раэходки да постигне нещо.Никъде не става така.И при него никога няма да стане ,докато не почне да влага желание.А ако съм на Мъри , няма да го викам в националния , докато не видя , че почне да играе с желание и се бори.Бербатов се тръшкаше по терена всеки път , когато му отнемеха топката, като малко дете , на което са му взели кофичката и лопатката в пясъчника...Жалка картинка.Вместо да се эатича и да се опита да се бори и отнеме топката.Ненавиждам такива хора.Или правиш нещо , като хората и даваш всичко от себе си или по- добре иэобщо не го прави , да симулираш дейност.
Когато успееш да постигнеш нещо с минимум усилия, това означава, че си много ефективен.Каква е ползата да трошиш сума ти и усилия, ако може и с по-малко.Умният човек си спестява излишния труд, а амсалаците, на които не им идва отвътре, търчат като изоглавени коне.
ПП-Много злоба и негативизъм има събрана в теб.Не знам и не ме интересува причината, но дано не дойде ден, сам да се задавиш в нея.Когато се говори за Бербатов, като играч на МЮ, говори като за такъв, а не за националният отбор!