Уигън-Ман Юнитед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Уигън-Ман Юнитед

Мнениеот Кашчей » 22 авг 2009 20:39

HanPagan767 написа:
kartago написа:Не, не, определено те е пердашил като малък и имаш нещо да си му връщаш................ :lol: :lol: :lol:
Не вярвам да си си падал много на главата, ама и това е възможно. Абе карай, ти си злобей, ние ще се кефим, да видим на кого ще му е по-добре?!........... :lol: :lol: :lol:

Просто ненавиждам мързеливците и скътавките, а Бербатов е точно от тия тип хора.Все гледа с минимум усилия и раэходки да постигне нещо.Никъде не става така.И при него никога няма да стане ,докато не почне да влага желание.А ако съм на Мъри , няма да го викам в националния , докато не видя , че почне да играе с желание и се бори.Бербатов се тръшкаше по терена всеки път , когато му отнемеха топката, като малко дете , на което са му взели кофичката и лопатката в пясъчника...Жалка картинка.Вместо да се эатича и да се опита да се бори и отнеме топката.Ненавиждам такива хора.Или правиш нещо , като хората и даваш всичко от себе си или по- добре иэобщо не го прави , да симулираш дейност.

Когато успееш да постигнеш нещо с минимум усилия, това означава, че си много ефективен.Каква е ползата да трошиш сума ти и усилия, ако може и с по-малко.Умният човек си спестява излишния труд, а амсалаците, на които не им идва отвътре, търчат като изоглавени коне.

ПП-Много злоба и негативизъм има събрана в теб.Не знам и не ме интересува причината, но дано не дойде ден, сам да се задавиш в нея.Когато се говори за Бербатов, като играч на МЮ, говори като за такъв, а не за националният отбор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 авг 2009 20:43

Не си прав, пич! На Бербатов много трудно му се отнема топката! Почти винаги с нарушение, последния гол днес пак стана от такова нарушение и жълт картон!!!! На мен ми се струва, че ти си падаш по имитациите, да се имитира активност, да бягаш като муха без глава насам-натам, уж че се раздаваш, а не гледаш ефективноста! Видял си миналата година статистиката, че Бербо си има дстатъчно отнети топки, днес също имаше такива ( припомням ти, че атаката при която Оуен вкара, стана след като Бербо отне топката!!) , въобще давай факти, а иначе излиза, че си плюеш ей така, да се занимаваш само! Защото следващия път ти вадя статистиката, а да видим ти какво ще изкараш! Само злобичка или факти! От теб си зависи!.......Апропо, гола си му беше страхотен! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 22 авг 2009 21:13

Слаб и безобразен Бербатов, мързел, търтей, само лежи по терена. Една открадната топка няма. Най-голямата грешка на Сър Алекс. Как още не го е разбрал? Случаен гол от 2 метра, даже от един и много грозен, случаен и грозен - никаква естетика, срам. Как не е го срам? Само асистенции с петички цъка - щото не може да вкарва. Как и вие не го виждате?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
unforgettable
Контакти:

Мнениеот unforgettable » 22 авг 2009 22:10

Невероятен Бербатов , велик Манчестър !

di4o
Контакти:

За Бербатов !

Мнениеот di4o » 23 авг 2009 01:59

За всички дето мразят и завиждат на Бербатов : Що не вземат от гонг.бг да ви направят отделен раздел,че да плюете и да мажете там по Митко ... Хем и що-годе нормалните да не ви четат тука простотиите ,хем и ще се забавлявате и ще се надпреварвате кой е по-остроумен ... :shock:

http://vbox7.com/play:a79627bf
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 23 авг 2009 02:05

Само да вметна, нали се разбира, че горното ми съобщение иронизира някои потребители. Правя тази уговорка, защото някои 'специалисти' нямат достатъчно умствен потенциал за да се сетят за това.

А сериозното мнение: И след мача с Бърнли казах, че Манчестър Юнайтед остава фаворит но.1 за титлата. Берботов почти винаги е бил една от най-добрите съставки от този отбор, така беше и днес. Дано този сезон да отбележе още повече от миналия, и грабне приза за най-добър асистент. Миналата година поделяше второто място и бе обявен за едва четвътия най-полезен играч във Висшата лига, като класацията е на футболната асоциация и е изградена на базата най-подробна статистика. Дано задържи тези позиции, а пък нека форумджиите разправят, че правил асистенции, щото не можел да вкарва.

HanPagan767
Контакти:

Мнениеот HanPagan767 » 23 авг 2009 02:27

DamonHill написа:Само да вметна, нали се разбира, че горното ми съобщение иронизира някои потребители. Правя тази уговорка, защото някои 'специалисти' нямат достатъчно умствен потенциал за да се сетят за това.

А сериозното мнение: И след мача с Бърнли казах, че Манчестър Юнайтед остава фаворит но.1 за титлата. Берботов почти винаги е бил една от най-добрите съставки от този отбор, така беше и днес. Дано този сезон да отбележе още повече от миналия, и грабне приза за най-добър асистент. Миналата година поделяше второто място и бе обявен за едва четвътия най-полезен играч във Висшата лига, като класацията е на футболната асоциация и е изградена на базата най-подробна статистика. Дано задържи тези позиции, а пък нека форумджиите разправят, че правил асистенции, щото не можел да вкарва.

Аве, раэбирач , нали Фъргюсън нарочно го махна от ролята на изтеглен зад нападателите , за да вкарва бе!А какво прави той?Пак си продължава да се скътава и да се отърва от топката раэцъквайки с петички . Вижте ме аэ съм най- великия , мога да се раэхождам цял мач и да раэцъквам асистенциики на ходом.Като не разбирате нищо от футбол не си изкаэвайте эаблудените идиотски и погрешни мнения.Сега тия подлоги от Гонг един месец ще го въэхваляват за тоя уникален и майсторски гол.И ще продължават да надуват Балона Бъъъъъбътов.Докато един ден най- после се спука точно в тъпите им лаишки муцуни и им спука тъпанчетата.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 23 авг 2009 04:29

Невероятно слаби Уигън , като цяло няма какво да се заблуждаваме че тая победа е кой знае какво още другият кръг ще проличи до къде сме я докарали ...
Що се отнася за Миткоо добра игра показа евала че си е нашо момче ...
Оуен за нищо не става като цяло по добре да купи Макси Лопес или Жоро Христов на негово място :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 авг 2009 09:30

Добър мач за самочувствие преди дербито с Арсенал.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 23 авг 2009 15:09

Empty написа:Ти какъв фен си на Манчестър :?: Да не би да разбираш повече от Сър Алекс ?Кой измъкна Манчестър когато Рууни се контузи миналия сезон....Бербатов и това се случи в три последователни мача.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=88103 Пол Инс го казва. Бербо трябва да се потруди, за да става на 100 % за Манчестър, защото за да играеш в такъв тим ти трябва повече от талант. И нека да не слушаме само българските журналисти, които само хвалят Бербатов. В Англия като че ли го оценяват по-добре или не смяташ, че Пол Инс е истински фен на Манчестър :?:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Манчестър Ю”