До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Мнениеот stn » 05 юни 2012 18:49

drvasko98 написа:
stn написа:1. Мадански е единственият треньор класирал национален отбор на България по футбол на голям форум.

Култово

Кажи някой друг класирал национален отбор на България по футбол в скоро време на европейско или световно
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 05 юни 2012 19:30

Нямам представа дали е добър треньор (или както по-нагоре правилно е казано "физкултурен учител"), но според мен на първо място трябва да е ЧОВЕК. Извинявайте, но въпросният господин съм го гледал няколко пъти по телевизията и винаги ми е правил лошо впечатление.

Конкретно си спомням случая, когато го питаха дали е участвал като треньор в уговорени мачове, а той се пулеше и отказваше да отговори, което беше много грозно. Впоследствие естествено се оказа, че е участвал. Във всяка една нормална държава предполагам знаете какво се прави след такова нещо, при нас обаче не. Не стига, че не последват никакви санкции, ами на всичкото отгоре г-н Мадански остана треньор на младежкият национален отбор?! (по това време ако не се лъжа водеше националите) Ами кажете ми, що за абсурд е това? На какво ще учи той децата, как се уговаря мач ли?! При такъв гаф най-нормалното нещо е въпросният човек да се отстранява от футбола, а не да се "понижава" от национален селекционер в такъв на младежите. Нервите ме накачат като се сетя за случаи подобни на този... после се чудим защо нямаме отбор. Треньор, който доказано е участвал в уговорен мач, ни води МЛАДЕЖИТЕ! Егати абсурда! :evil:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 юни 2012 19:44

baywatchfan написа:Нямам представа дали е добър треньор (или както по-нагоре правилно е казано "физкултурен учител"), но според мен на първо място трябва да е ЧОВЕК. Извинявайте, но въпросният господин съм го гледал няколко пъти по телевизията и винаги ми е правил лошо впечатление.

Конкретно си спомням случая, когато го питаха дали е участвал като треньор в уговорени мачове, а той се пулеше и отказваше да отговори, което беше много грозно. Впоследствие естествено се оказа, че е участвал. Във всяка една нормална държава предполагам знаете какво се прави след такова нещо, при нас обаче не. Не стига, че не последват никакви санкции, ами на всичкото отгоре г-н Мадански остана треньор на младежкият национален отбор?! (по това време ако не се лъжа водеше националите) Ами кажете ми, що за абсурд е това? На какво ще учи той децата, как се уговаря мач ли?! При такъв гаф най-нормалното нещо е въпросният човек да се отстранява от футбола, а не да се "понижава" от национален селекционер в такъв на младежите. Нервите ме накачат като се сетя за случаи подобни на този... после се чудим защо нямаме отбор. Треньор, който доказано е участвал в уговорен мач, ни води МЛАДЕЖИТЕ! Егати абсурда! :evil:

"Левски" и "Ботев" кога ще ги изхвърлят от "А" група след признанието на Гибона, че мачът им е уговорен, а Черно море И Черномнорец след признанието на Златко нков май беше? "Левски" за уговорения им мач с Акдемик Сф през 1948 г. и признание на бившият им футболист Васил Спасов-Валяка?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 05 юни 2012 19:55

^Мен ли питаш.., че така ми звучи.

Иначе се сетих за още един случай с г-н Мадански. Когато беше гост по БНТ по време на Световното 2010 и по-конкретно полуфиналът между Уругвай и Холандия. Аз бях за Уругвай, на които съм фен от много време и точно в този мач леко ги посякоха съдиите (което си беше очаквано и нормално) подобно на нашия полуфинал 1994. Та, г-н Мадански ни обясняваше как правилно съдията е свирил леко за Холандия и как трябвало да се помага на фаворитите в такива мачове и че ние видиш ли трябвало да подкрепяме Холандия защото са европейци... както и да е, на доста глупости се наслушах онази вечер, но това да му беше по-големият кахър.

Върни се в “Национален отбор”