drvasko98 написа:stn написа:1. Мадански е единственият треньор класирал национален отбор на България по футбол на голям форум.
Култово
Кажи някой друг класирал национален отбор на България по футбол в скоро време на европейско или световно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:stn написа:1. Мадански е единственият треньор класирал национален отбор на България по футбол на голям форум.
Култово
baywatchfan написа:Нямам представа дали е добър треньор (или както по-нагоре правилно е казано "физкултурен учител"), но според мен на първо място трябва да е ЧОВЕК. Извинявайте, но въпросният господин съм го гледал няколко пъти по телевизията и винаги ми е правил лошо впечатление.
Конкретно си спомням случая, когато го питаха дали е участвал като треньор в уговорени мачове, а той се пулеше и отказваше да отговори, което беше много грозно. Впоследствие естествено се оказа, че е участвал. Във всяка една нормална държава предполагам знаете какво се прави след такова нещо, при нас обаче не. Не стига, че не последват никакви санкции, ами на всичкото отгоре г-н Мадански остана треньор на младежкият национален отбор?! (по това време ако не се лъжа водеше националите) Ами кажете ми, що за абсурд е това? На какво ще учи той децата, как се уговаря мач ли?! При такъв гаф най-нормалното нещо е въпросният човек да се отстранява от футбола, а не да се "понижава" от национален селекционер в такъв на младежите. Нервите ме накачат като се сетя за случаи подобни на този... после се чудим защо нямаме отбор. Треньор, който доказано е участвал в уговорен мач, ни води МЛАДЕЖИТЕ! Егати абсурда!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта