ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: А къде бяха феновете на ЦСКА?

Мнениеот k_oleto » 03 юни 2012 20:50

uppercut написа:нокой ли не разбра че всичко беше нагласено целия шампионат ,няма луди хора да тръгнат против държавата .......специално при вас проблема е ясен титан

Не съм от хората, които смятат, че титлата на Лудогорец е нагласена. Ние просто бяхме по-слаби. Кой ни е виновен, че не бихме Левски, Миньор, Ботев Вр., Славия.....?

За титан...ако това, което ми се струва стане реалност: оскъдна от към пари трансферна политика, градяща се на свободни агенти и играчи, които не се играли в официални двубой 1-2г. + още 50-тина дела срещу клуба за неизплатени суми - просто няма да има сила, която да ги задържи на Армията. Подозирам, че ще бъдат изнесени
Аз се срамувам от статии от типа на тази за Бекали или за Крилатите руснаци, които не са си получили наема или като тази за Адемар, който нямаше пари да се прибере при жена си /ако е вярно/ Това РУШИ имиджа на клуба - не само в България, а и по света. Зор за базите и какво ?
Ето това, г-н Александров, гони хората от стадина, а не левчето за билет или уникалния ни стадион
Последна промяна от k_oleto на 03 юни 2012 20:53, променено общо 1 път.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 юни 2012 20:52

k_oleto написа:
uppercut написа:нокой ли не разбра че всичко беше нагласено целия шампионат ,няма луди хора да тръгнат против държавата .......специално при вас проблема е ясен титан

Не съм от хората, които смятат, че титлата на Лудогорец е нагласена. Ние просто бяхме по-слаби. Кой ни е виновен, че не бихме Левски, Миньор, Ботев Вр., Славия.....?

За титан...ако това, което ми се струва стане реалност: оскъдна от към пари трансферна политика, градяща се на свободни агенти и играчи, които не се играли в официални двубой 1-2г. + още 50-тина дела срещу клуба за неизплатени суми - просто няма да има сила, които да ги задържи на Армията. Подозирам, че ще бъдат изнесени
Аз се срамувам от статии от типа на тази за Бекали или за Крилатите руснаци, които не са си получили наема или като тази за Адемар, който нямаше пари да се прибере при жена си /ако е вярно/ Това РУШИ имиджа ма клуба - не само в България, а и по света. Зор за базите и какво ?
Ето това, г-н Александров, гони хората от стадина, а не левчето за билет или уникалния ни стадион

+1948

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 03 юни 2012 20:53

Проблемът е, че софиянци напоследък не се интересуват от футбол и затова стадионите на Левски и ЦСКА стоят празни, а когато дойде някой голям европейски отбор се разчита на фенове от села и паланки, които да напълнят стадионите за да се почувстват истински цесекари/левскари/ поне един път в годината. Освен това тенденцията в България е като на Запад и в скоро време хората от провинцията все повече ще подкрепят местните си отбори, тъй като и те постигнаха успехи напоследък/Литекс, Лудогорец, Локомотив Пловдив/, така че ако софиянци не се заинтригуват от футбола съвсем скоро посещаемостта на мачовете на ЦСКА и Левски ще бъде в рамките на 3-4 хиляди на мач, а на дерби 10 000. Един отбор не се подкрепя защото е шампион и играе в Европа, а защото го чувстваш в своето сърце и това трябва да бъде обяснено на младите, ако искате да идват на стадиона.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 03 юни 2012 21:22

1. Бекали: Костя няма да ходи в ЦСКА, българите са некоректни
2. Криля Советов даде ЦСКА на ФИФА
3. Монетата се обърна за „Титан“, сега пък в ЦСКА чакат пари
4. Разпродават ЦСКА в Китай
5. Италианци топят ЦСКА във ФИФА
6. Вижте причината, която накара Диого да подпише с ЦСКА
7. Made in CSKA: Анисе ще играе по схемата Мораеш
8. В Англия се гаврят с ЦСКА
9. Менте пристигна в лагера на ЦСКА (СНИМКИ)
10. Допингът в ЦСКА и наказанията на БОК (ОБНОВЕНА

Това го събрах за 5 мин. в нета. Сигурен съм, че ако се поровя половин час мога да направя и ТОП 100

Сега към Ники Александров: Всеки ден излиза по една такава новина - колко хора очакваш да бъдат на стадиона ?

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!НОВ АРТИКУЛ-Ретро фланелка!!!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 03 юни 2012 21:41

Скоро очаквайте и още изненади! 8-)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 юни 2012 21:52

Деца, защо си мислите, че стадионите в България пак ще започнат да се пълнят? Навремето "желязната стена" много помагаше в това отношение. Хората отиваха на мач, за да гледат своите любимци. Днес кого да гледат? В тази "пазарна икономика", обхванала и България, няма сила, която да помогне. Получи се така, че днес хората мислят повече за себе си, отколкото да са спокойни и да им остава време за развлечение.
Социализмът, който понастоящем много хора продължават да плюят и отричат, имаше своите отрицателни неща, но положителните бяха повече.
Николай Александров е просто един приказливец, който от време на време казва истини, но е убеден демократ, и то от онези "заблудените".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

FDFB
Контакти:

Мнениеот FDFB » 03 юни 2012 21:59

Феновете му виновни на Ники?! По- голяма глупост не бях чел от години! Разбира се, предвид автора, може да го преживеем. Ники, колкото и да е симпатичен, си е доказана подлога на Титан. По никакъв начин не оправдавам хората, които не идват на мачове, но да вземем предвид и това, че повечето от мачовете през сезона бяха в неудобно време. Разбира се трябва да се вземе под внимание, че за разлика от хората в провинцията, феновете в София работим. Отделно много от хората така и не вярваха, че собственото ни ръководство иска да бъдем шампиони, и това е факт!
Аз, например, смятам, че журналистите, като Ники (т.нар. близки до ръководството) имат много по- голяма вина!
Със здраве.....

FDFB
Контакти:

Мнениеот FDFB » 03 юни 2012 22:03

T&T написа:Проблемът е, че софиянци напоследък не се интересуват от футбол и затова стадионите на Левски и ЦСКА стоят празни, а когато дойде някой голям европейски отбор се разчита на фенове от села и паланки, които да напълнят стадионите за да се почувстват истински цесекари/левскари/ поне един път в годината. Освен това тенденцията в България е като на Запад и в скоро време хората от провинцията все повече ще подкрепят местните си отбори, тъй като и те постигнаха успехи напоследък/Литекс, Лудогорец, Локомотив Пловдив/, така че ако софиянци не се заинтригуват от футбола съвсем скоро посещаемостта на мачовете на ЦСКА и Левски ще бъде в рамките на 3-4 хиляди на мач, а на дерби 10 000. Един отбор не се подкрепя защото е шампион и играе в Европа, а защото го чувстваш в своето сърце и това трябва да бъде обяснено на младите, ако искате да идват на стадиона.

Вие понеже ходите по 20000 на мач. Съберете се по 3-4хил на некво селско стадионче и...шоу. Иначе аз съм за това местните хора да си подкрепят местните отбори. И без това ми е писнало от "мякане" в сектора, дано се поразреди.

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 03 юни 2012 22:22

Ние си пълним стадиона при най- дебелите цени в цяла България, и знаете ли защо ? Защото ходим със семействата си, с децата ни, някои които нямат още 3 г. Защото за нас е празник , защото сме в Европа. Пък ме боли фара че някакъв таксиджия не питал за Лудогорец ;)
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 03 юни 2012 22:28

varanaDrago написа:Ние си пълним стадиона при най- дебелите цени в цяла България, и знаете ли защо ? Защото ходим със семействата си, с децата ни, някои които нямат още 3 г. Защото за нас е празник , защото сме в Европа. Пък ме боли фара че някакъв таксиджия не питал за Лудогорец ;)

6000 стадион как ли го пълните този велик капацитет, ще го пълните естествено ти мислил ли си че някога лудогорец ще играе в А група. Трябва да му целувате краката на Домусчиев и да си преименувате града на Домусчиево.

Върни се в “ЦСКА”