uppercut написа:нокой ли не разбра че всичко беше нагласено целия шампионат ,няма луди хора да тръгнат против държавата .......специално при вас проблема е ясен титан
Не съм от хората, които смятат, че титлата на Лудогорец е нагласена. Ние просто бяхме по-слаби. Кой ни е виновен, че не бихме Левски, Миньор, Ботев Вр., Славия.....?
За титан...ако това, което ми се струва стане реалност: оскъдна от към пари трансферна политика, градяща се на свободни агенти и играчи, които не се играли в официални двубой 1-2г. + още 50-тина дела срещу клуба за неизплатени суми - просто няма да има сила, която да ги задържи на Армията. Подозирам, че ще бъдат изнесени
Аз се срамувам от статии от типа на тази за Бекали или за Крилатите руснаци, които не са си получили наема или като тази за Адемар, който нямаше пари да се прибере при жена си /ако е вярно/ Това РУШИ имиджа на клуба - не само в България, а и по света. Зор за базите и какво ?
Ето това, г-н Александров, гони хората от стадина, а не левчето за билет или уникалния ни стадион