dodo7271 написа:Глупости!
boys85 написа:Против! Тъпо изглежда.
"Глупости" и "тъпо изглежда", защото трябва да робуваме на чужди (западни) култури и да не уважаваме собствената си азбука (култура) или... ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dodo7271 написа:Глупости!
boys85 написа:Против! Тъпо изглежда.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
W84me написа:ТВЪРДО ЗА!
Кашчей написа:dodo7271 написа:Глупости!
Кое е глупост-да се пише на кирилица за вътрешното първенство ли?
stg333 написа:не мисля че е смислено, дай сега гърците на гръцки ,арабите на арабски а китайците с йероглифи
gzagorov написа:Твърдо "за". Важи за отборите от "А" група в мачовете им от българското първенство. Тези от по-долните дивизии може да счетат това като излишен (дори непосилен) разход, но за "елитните" не би трябвало да е проблем, ако наистина са елитни.dodo7271 написа:Глупости!boys85 написа:Против! Тъпо изглежда.
"Глупости" и "тъпо изглежда", защото трябва да робуваме на чужди (западни) култури и да не уважаваме собствената си азбука (култура) или... ?
dodo7271 написа:Кашчей написа:dodo7271 написа:Глупости!
Кое е глупост-да се пише на кирилица за вътрешното първенство ли?
Ами глупост е, разбира се. Ние в кой свят живеем? Хората гледат да се обединяват, да се сближават, ние гледаме как да се отделяме от тях. Че в Беларус и Русия е така, не е никакъв довод. Вероятно и в Пакистан е така.
dodo7271 написа:gzagorov написа:Твърдо "за". Важи за отборите от "А" група в мачовете им от българското първенство. Тези от по-долните дивизии може да счетат това като излишен (дори непосилен) разход, но за "елитните" не би трябвало да е проблем, ако наистина са елитни.dodo7271 написа:Глупости!boys85 написа:Против! Тъпо изглежда.
От това, че на екипите ще пише имената на латиница, не ме прави по-малко българин. Имам достатъчно поводи да се гордея (или да се срамувам), че съм българин.
dodo7271 написа:gzagorov написа:Твърдо "за". Важи за отборите от "А" група в мачовете им от българското първенство. Тези от по-долните дивизии може да счетат това като излишен (дори непосилен) разход, но за "елитните" не би трябвало да е проблем, ако наистина са елитни.dodo7271 написа:Глупости!boys85 написа:Против! Тъпо изглежда.
От това, че на екипите ще пише имената на латиница, не ме прави по-малко българин. Имам достатъчно поводи да се гордея (или да се срамувам), че съм българин.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Кашчей написа:dodo7271 написа:
Хахаха... ти не искаш да четеш имена на футболисти на кирилица, а говориш, че имаш поводи за гордост, че си българин!
Първо не се срамувай от азбуката, на която си написал първите си букви, а след това говори за другите поводи за гордост!
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта