turbogena написа:Morgause написа:
Много истини незнаеш за 2-та сектора... повярвай ми.
Повярвай ми знам много повече от теб
Ти въобще виждал ли си феновете на Локо? Защо вие насирате навсякъде, и хората от Запада не се бият никъде извън София?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Morgause написа:
Син до гроб написа:Каква култура имате?Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40
Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде
Morgause написа:turbogena написа:Morgause написа:
Ти въобще виждал ли си феновете на Локо? Защо вие насирате навсякъде, и хората от Запада не се бият никъде извън София? Пълни смешници сте!!!
Morgause написа:
Ти пък много взе да ги разбираш... как така аз немога да видя наркоман в нашия сектор, като на всеки мач съм в Г?
Morgause написа:Син до гроб написа:Каква култура имате?Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40
Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде
Фенове на Локо - признавам, яли сме бой от тях. Но поне се бием мъжки и не вадят ножове като вас!!! Вие в честен бой били ли сте се някога бе?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта