Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Лидерът на "София-Запад" арестуван заради наркотици!

Мнениеот Morgause » 01 юни 2012 18:42

turbogena написа:
Morgause написа:
Много истини незнаеш за 2-та сектора... повярвай ми.

Повярвай ми знам много повече от теб ;)

Ти въобще виждал ли си феновете на Локо? Защо вие насирате навсякъде, и хората от Запада не се бият никъде извън София?
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 01 юни 2012 18:43

Каква култура имате? :shock: Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40 ;) Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде ;)[/quote]

Фенове на Локо - признавам, яли сме бой от тях. Но поне се бием мъжки и не вадят ножове като вас!!! Вие в честен бой били ли сте се някога бе?[/quote]
Ти ли точно ще говориш за 2-та сектора бе,вчерашен ултрас !? Да ти кажа ли кой и с какви пари поддържаше СС фронт едно време(ако не знаеш,това беше групировка на ЦСКА) ?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 01 юни 2012 18:44

Син до гроб написа:Каква култура имате? :shock: Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40 ;) Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде ;)

Фенове на Локо - признавам, яли сме бой от тях. Но поне се бием мъжки и не вадят ножове като вас!!! Вие в честен бой били ли сте се някога бе?[/quote]
Ти ли точно ще говориш за 2-та сектора бе,вчерашен ултрас !? Да ти кажа ли кой и с какви пари поддържаше СС фронт едно време(ако не знаеш,това беше групировка на ЦСКА) ?[/quote]

Тези от СС фронт, сега са в вашия сектор, ако незнаеш!!! Затова и ни гърбят толкова!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 юни 2012 18:45

Morgause написа:
turbogena написа:
Morgause написа:
Много истини незнаеш за 2-та сектора... повярвай ми.

Повярвай ми знам много повече от теб ;)

Ти въобще виждал ли си феновете на Локо? Защо вие насирате навсякъде, и хората от Запада не се бият никъде извън София? Пълни смешници сте!!!

Да ,виждал съм фенове на Локо. Имам роднини в Пловдив и имам познати в агитката им ;) А това за насирането си го спести. Дори погледни какво правят нашите в Лил (Франция) ,когато ги атакуват двойно повече хора ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 01 юни 2012 18:45

Morgause написа:
Ти пък много взе да ги разбираш... как така аз немога да видя наркоман в нашия сектор, като на всеки мач съм в Г?

да бе, извинявай! в "Г" са само научни работници с докторски степени!

само аз лично познавах няколко момчета от "Г", които, бог да ги прости, вече не са сред нас в следствие на системна употреба на хероин.

да ми говорите глупости как 50% от "Б" сектор "са наркомани" е много смешно. Да не говорим, че по-възрастните, като моя милост, никога не са хранили крайно топли чувства към въпросната групировка, която на моменти се самозабравя и смята, че само те имат право да са фенове на Левски.

който си го е заслужил, без значение от цвета на шала на врата, да го арестуват, съдят и ако е признат за виновен, да го прибират. никой нормален човек не би защитавал наркопласьор, независимо от клубните си пристрастия.

осъзнайте се малко и едните, и другите.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 01 юни 2012 18:47

Morgause написа:
Син до гроб написа:Каква култура имате? :shock: Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40 ;) Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде ;)

Фенове на Локо - признавам, яли сме бой от тях. Но поне се бием мъжки и не вадят ножове като вас!!! Вие в честен бой били ли сте се някога бе?

Ти ли точно ще говориш за 2-та сектора бе,вчерашен ултрас !? Да ти кажа ли кой и с какви пари поддържаше СС фронт едно време(ако не знаеш,това беше групировка на ЦСКА) ?[/quote]

Тези от СС фронт, сега са в вашия сектор, ако незнаеш!!! Затова и ни гърбят толкова![/quote]
:lol: :lol: :lol: Престани да говориш небивалици,защото много лошо увисваш ! Не си запознат и на 5 процента от нещата ,които стават и ставаха и във вашия сектор ! Знаеш ли кой и с какви пари поддържаха СС фронт те пита,ако не знаеш може да попиташ по-големите си батковци от сектор Г,ако не ги е срам ще ти кажат,но не ми се изхвърляй като ч***я на мокър пясък !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 01 юни 2012 18:54

Сладурите от сектор Г са много готини. Когато стане въпрос за София - Запад, стават първи защитници на закона и реда. Когато става дума за употреба на допинг (което си е вид наркомания), за неплащане на данъци и за укриване на ДДС, странно защо си мълчат :) :) :) Или говорят за световната конспирация и кривата ракета.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

haha

Мнениеот haha » 01 юни 2012 19:18

Очакваме плакат "Справедливост за Антон Калчев".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 01 юни 2012 19:37

Гледам от Подуяне са многа запознати със уговорените срещи между нас и Локомотив аз лично никога не съм участвал във уговорен бой имам много познати и в Ги в Б секторите,но на приятелите в синьо ще им кажа някои неща.1-во Защо биете темата в друга посока ние не говорим за наркомани а за престъпници които продават дрога наркомани има абсолютно навсякъде,но господинът от СЗ според мен далеч не е арестуван за лична употреба за това говорим драги ми господа от Подуяне,че измежду вас хората от СЕКТОР Б има едни тумори.2-ро Боевете с Локомотив през годините са много,но почти винаги фактора е къде се случват нещата.Ще ти изброя няколко случая от преди години а и от близките 7-8 месеца,2008 година фенове на ЦСКА отидоха пред сектора за гости и пребиха около 10-тина ултраси на Локомотив Пловдив,непросредствено предната година пред същитят Сектор Б на Армията 30 смелчаци от ЦСКА изядоха голям бой от около 100 фена на Локомотив Пловдив,преди няколко месеца във София имаше уговорен бой ако не се лъжа между по-младите ултраси 20-годишни момчета срещата беше 10в10 и победители са били Армейците аз честно казано съм привърженик на тези идеи за такива срещи това в Русия и Полша си е направо вид спорт.Вие господа споменавате само последният бой 40в40,който май не беше много 40в40 аз няколко човека повече което не е много честно,но както и да е този бой Локото са ни разпиляли.Посочи ми една мъжка постъпка от страна СЗ на СД или която и да е друга фен-групировка причаквате с ножове за да се кефите,че сте взели знаме.В ЛИЛ нещата не стояха точно така както ги обеснявате,СС ФРОНТ са хора на средна възраст,които вече не се занимават с глупости с изключение на единици иначе питайте приятелчетата си от ЗАПАД какво е ставало в Плевен 2002 г какво стана преди години когато не смееха да излязат от фен-клуба си и викнаха на помощ мутрите на Таки.Казвам тези неща защото много хора се изказват прекалено неподготвени и бращолевят глупости иначе слабо ме интересуват СЗ,14-КИ фронтове и каквито е да било други неща които не са свързани с моят клуб.
Последна промяна от САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! на 01 юни 2012 19:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 юни 2012 20:00

Няма такива в сектор г дето продават наркотици :lol: :lol: :lol: Това го разправяйте на хора дето не ви познават!!!

Само пиша една групировка и две имена и някой да ми каже тия убавци с кво се заниват и приключвам:

-lyulin boys

-буземеца и качо!!!

като не си познавате сектора що пишете изобщо някои от вас!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”