Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Re: Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Мнениеот hongildon » 21 авг 2009 15:52

На мен честно казано това ми се струва гадна провокация :o

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 21 авг 2009 15:53

вече колко пъти чорбарите си дават г*за на кви ли не отбори, играещи срещу Левски, а сега се оплакват... типично лицемерно в техен стил :lol: :lol: :lol: и все пак успех на всички в реваншите ;)

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 21 авг 2009 15:55

според мене не е преведена правилно статията: сиг е била фенове от бг черноморието. ама както и да е. точно червените приятелки може да застават с/у това, когато те са го правили мн мн пъти и то в дни като Национален празник на Р. България
Изображение

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 21 авг 2009 16:05

hongildon написа:На мен честно казано това ми се струва гадна провокация :o

Провокация или не, факт е че нашите агитки са побратимени или поне част от тях, но и да е вярно не виждам какво лошо е станало.
Стига лицемерие! Не Ви ли е достатъчно във живота,че и в развлечението не можете без лъжи!
Даже и Бай Конфуций е казал: "Не наричай приятел ,човек към когото изпитваш лоши чувства!" ,а той е бил умен човек!
Все едно ние да се сърдим на плебейките че не ни подкрепяли и били за ПСВ,пълни глупости ,така са го чувствали ,така са направили! :mrgreen:
Последна промяна от ncbs на 21 авг 2009 18:21, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 21 авг 2009 16:19

Аз живея в Ловеч от няколко години и съм фен на Левски - един от малкото в града.
повечето хора тук освен фенове на литекс са и фенове на ЦСКА.
при всяка загуба на Левски и вкаран гол на Левски особенно от чужд отбор то има пиратки, фойеверки викове песни и т.н.
Така че на-вече на феновете на ЦСКА не им прави чест - те най-често го правят срещу Левски, а трябва да се уважава противника.
Аз не харесвам ЦСКА но при техен евро мач викам за българкото.
На мача с Дебрецен имах чувство че е нова година от пиратки при головете на Дебрецен.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 21 авг 2009 16:25

еm4о65 написа:Така е колкото повече набират скорост и по силни стават АРМЕЙЦИТЕ толкова повече провокаци ще има към тях,нормално е като знаят какво ги чака разнимити жалки отборчета.

Как така ще викат против вас? Нали вие сте "отбора на народа" :) , а не Левски! Нали Левски беше най-мразения отбор в България!? Сега какво излезе? Ма нищо бе пичове червени, нали знаете приказката за кумчо вълчо и зайчето. Никой не обича вълка, защото е голям и силен, а всички обичат малкото беззащитно зайче! :) Ей тези силни "армейци"! :) :) :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 21 авг 2009 16:27

nikikolevst написа:Аз живея в Ловеч от няколко години и съм фен на Левски - един от малкото в града.
повечето хора тук освен фенове на литекс са и фенове на ЦСКА.
при всяка загуба на Левски и вкаран гол на Левски особенно от чужд отбор то има пиратки, фойеверки викове песни и т.н.
Така че на-вече на феновете на ЦСКА не им прави чест - те най-често го правят срещу Левски, а трябва да се уважава противника.
Аз не харесвам ЦСКА но при техен евро мач викам за българкото.
На мача с Дебрецен имах чувство че е нова година от пиратки при головете на Дебрецен.

жалко е да се радваш за неуспеха на другите, при положение, че нищо не печелиш... с такива хора не можеш да очакваш добро бъдеще ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 авг 2009 16:28

аз не си го представям,че
1. феновете на Ч.Море са си оставили плажа,за да пътуват цял ден до София и цяла нощ обратно (при положение,че не напълниха стадиона в Бургас срещу ПСВ)
2. да плащат баснословни цени за билети
3. да викат за руснаци срещу български тим

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 21 авг 2009 16:35

спортал написали някаква дивотия и вече край истина било :), всеизвестен факт е че единствените фенове които викат за чужд отбор против български са тия на ЦСКА, няма друг такъв случай освен техните но това си е техен проблем

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 авг 2009 16:37

Sole написа:Това са пълни глупости.Покажете къде пише такова нещо.А, не да се твърди,от някакъв саит,че в руски вестник уж пишело. Пък и всеки може да се побратими с руснаците заради бутилка водка и да си измисли,че е от някой си отбор :lol:

колега уважавам те като фен на Морето какъвто съм и аз-просто ела във фен клуба на следващия домакински мач да видиш за какво става на въпрос преди да пишеш :mrgreen: айде със здраве
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”