Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА
На мен честно казано това ми се струва гадна провокация 

-
- Контакти:
вече колко пъти чорбарите си дават г*за на кви ли не отбори, играещи срещу Левски, а сега се оплакват... типично лицемерно в техен стил
и все пак успех на всички в реваншите 

според мене не е преведена правилно статията: сиг е била фенове от бг черноморието. ама както и да е. точно червените приятелки може да застават с/у това, когато те са го правили мн мн пъти и то в дни като Национален празник на Р. България

hongildon написа:На мен честно казано това ми се струва гадна провокация
Провокация или не, факт е че нашите агитки са побратимени или поне част от тях, но и да е вярно не виждам какво лошо е станало.
Стига лицемерие! Не Ви ли е достатъчно във живота,че и в развлечението не можете без лъжи!
Даже и Бай Конфуций е казал: "Не наричай приятел ,човек към когото изпитваш лоши чувства!" ,а той е бил умен човек!
Все едно ние да се сърдим на плебейките че не ни подкрепяли и били за ПСВ,пълни глупости ,така са го чувствали ,така са направили!

Последна промяна от ncbs на 21 авг 2009 18:21, променено общо 1 път.

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
-
- Контакти:
Аз живея в Ловеч от няколко години и съм фен на Левски - един от малкото в града.
повечето хора тук освен фенове на литекс са и фенове на ЦСКА.
при всяка загуба на Левски и вкаран гол на Левски особенно от чужд отбор то има пиратки, фойеверки викове песни и т.н.
Така че на-вече на феновете на ЦСКА не им прави чест - те най-често го правят срещу Левски, а трябва да се уважава противника.
Аз не харесвам ЦСКА но при техен евро мач викам за българкото.
На мача с Дебрецен имах чувство че е нова година от пиратки при головете на Дебрецен.
при всяка загуба на Левски и вкаран гол на Левски особенно от чужд отбор то има пиратки, фойеверки викове песни и т.н.
Така че на-вече на феновете на ЦСКА не им прави чест - те най-често го правят срещу Левски, а трябва да се уважава противника.
На мача с Дебрецен имах чувство че е нова година от пиратки при головете на Дебрецен.
еm4о65 написа:Така е колкото повече набират скорост и по силни стават АРМЕЙЦИТЕ толкова повече провокаци ще има към тях,нормално е като знаят какво ги чака разнимити жалки отборчета.
Как така ще викат против вас? Нали вие сте "отбора на народа"

Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
- Контакти:
nikikolevst написа:Аз живея в Ловеч от няколко години и съм фен на Левски - един от малкото в града.
жалко е да се радваш за неуспеха на другите, при положение, че нищо не печелиш... с такива хора не можеш да очакваш добро бъдеще

- unist_gp
- Контакти:
аз не си го представям,че
1. феновете на Ч.Море са си оставили плажа,за да пътуват цял ден до София и цяла нощ обратно (при положение,че не напълниха стадиона в Бургас срещу ПСВ)
2. да плащат баснословни цени за билети
3. да викат за руснаци срещу български тим
1. феновете на Ч.Море са си оставили плажа,за да пътуват цял ден до София и цяла нощ обратно (при положение,че не напълниха стадиона в Бургас срещу ПСВ)
2. да плащат баснословни цени за билети
3. да викат за руснаци срещу български тим
спортал написали някаква дивотия и вече край истина било
, всеизвестен факт е че единствените фенове които викат за чужд отбор против български са тия на ЦСКА, няма друг такъв случай освен техните но това си е техен проблем

Sole написа:Това са пълни глупости.Покажете къде пише такова нещо.А, не да се твърди,от някакъв саит,че в руски вестник уж пишело. Пък и всеки може да се побратими с руснаците заради бутилка водка и да си измисли,че е от някой си отбор
колега уважавам те като фен на Морето какъвто съм и аз-просто ела във фен клуба на следващия домакински мач да видиш за какво става на въпрос преди да пишеш

HASTA DE LA VICTORIA