Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот russia » 30 май 2012 01:05

batmanlevski написа:как да го подкрепим ,като започнем да правим далавери със захарно цвекло ли ?

За крайни потребители като тебе, ще е по-добре да сте на захарни петлета! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 май 2012 01:08

Изумен съм какви хора има :shock:
Тази тема трябва да се направи най-важна от всички!
Трябва да служи като паметник на простотията и слабоумието!
Не мога по никакъв начин да опиша потреса си :shock:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 30 май 2012 01:10

McLovin написа:Изумен съм какви хора има :shock:

+1

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 май 2012 01:15

[offtopic]Ако си мислиш, че спориш с идиот ... вероятно същото прави и той !![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 30 май 2012 01:20

Въпросният господин Ганчев има да дължи на майка ми немалка сума пари. Дано справедливоста победи!
[offtopic]Авторът на темата се е побъркал. :idea:[/offtopic]

Потребителски аватар
green&white
Контакти:

Мнениеот green&white » 30 май 2012 01:31

Да подкрепим един престъпник?! Да бе как пък не. Да той е дал много за БГ футбола ама си е престъпник и такива като него трябва да са по затворите. Дано някога и Гигов, Батков, Титаните и Събев се узоват там.
Любовта на хората прави един отбор голям !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 май 2012 01:33

Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука! :lol: Болен народ- болна държава! ;)
Последна промяна от dreben23 на 30 май 2012 01:34, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 май 2012 01:34

russia написа:

[offtopic]Ако си мислиш, че спориш с идиот ... вероятно същото прави и той !![/offtopic]

Прав си, но не споря с никой... Просто ми е гадно :|
[offtopic]Ще се самоцитирам от фейсбук групата на форума:
По-точният въпрос е защо Ганчев не е в затвора? Защо Коко Динев не е в затвора? Защо ТИМ-аджиите не са в затвора? Защо Вълка не е в затвора? Защо Батков не е в затвора? Защо Титаните не са в затвора? Защо Венци Стефанов не е в затвора? Защо Алексей Петров не е в затвора? Защо Черепа не е в затвора?Защо Гигов не е в затвора? Защо още стотици престъпници, които са откраднали от всеки един от нас, от родителите ни, от бабите и дядовците ни, вече са откраднали и от децата ни, търгуват с наркотици, оръжия и хора, убиват, изнудват, крадат, заплашват, малтретират, отвличат, перат пари, защо тези хора са на свобода? Защо те са в рая на наш гръб, с цената на нашия живот и с нашите пари? Защо им позволяваме да ни тъпчат и да парадират със средствата си, да ни натриват носовете и да правят каквото си пожелаят? Защо България е страната на неограничените възможности стига да имаш малко повече пари? Защо има хора, които дори ги защитават(има покъртителна тема във форума, която буквално ми погуби съня)? Не осъзнавате ли, че тънем в мизерия и нищета за да могат тези хора да имат всичко?
До кога?
Защо?
:/[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 30 май 2012 01:39

dreben23 написа:Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно, заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука! :lol: Болен народ- болна държава! ;)

А как да кажат бе човек, като не могат да го прозрат. Като на някои такава мисъл им звучи като фантастика, защото те по-далече от носа си не виждат...
Живеят жалък живот и предпочитат да се напият или напушат, да идат на стадиона да си попсуват, да се посбият, да упрекнат полицията или няма значение кой че ги набил или видиш ли нещо друго им бил виновен. А защо са на този хал не могат и не могат да разберат...
Човека бил престъпник евентуално /сигурно/, но понеже можел да помогне на отбора им, значи автоматично става светец. А това, че за да има той е ограбил всички нас няма значение. Дано доживеем момента в който всички подобни ще си получат заслуженото. За съжаление този момент още не е дошъл и няма да дойде скоро. Защото ние като общество не го изискваме!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 30 май 2012 01:44

levskinio написа:Виновен, невинен, няма значение откажели да дава пари за цска ще влезне в затвора.....

8-)

Гриша Ганчев никога не е отказвал да дава пари на ЦСКА ! Той е цесекар.
Гриша Ганчев отказва да даде пари на ГЕРБ !
Всички от по-старото поколение знаем, че БКП даде пари и протекции навремето на борчето от с. Микре. Даде му ги чрез баба Нора Ананиева ексдепутат от БСП и бивш член на ВС на БСП.
Парите на Гришата се препраха и умножиха през годините. Те отдавна са законни. А, обвиненията срещу него за 200 000 лв. са смехотворни и ще паднат в съда.
Това си е чист политически рекет от страна на Б.Б. и Цв.Цв. използвайки властта и закона.
Като са такива "борци за справедливост" ЗАЩО не закачат ТИМ ?! В сравнение с тях Гриша Ганчевв е цвете за мирисане !
И ако приемем, че Ганчев държи Ловеч и региона, то ТИМ са сложили ръка на цяла Северна България и на морската ни столица Варна ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Свободна зона”