batmanlevski написа:как да го подкрепим ,като започнем да правим далавери със захарно цвекло ли ?
За крайни потребители като тебе, ще е по-добре да сте на захарни петлета!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batmanlevski написа:как да го подкрепим ,като започнем да правим далавери със захарно цвекло ли ?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
McLovin написа:Изумен съм какви хора има![]()
Тази тема трябва да се направи най-важна от всички!
Трябва да служи като паметник на простотията и слабоумието!
Не мога по никакъв начин да опиша потреса си
McLovin написа:Изумен съм какви хора има![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:McLovin написа:Изумен съм какви хора има![]()
[offtopic]Ако си мислиш, че спориш с идиот ... вероятно същото прави и той !![/offtopic]
dreben23 написа:Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно, заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука!Болен народ- болна държава!
levskinio написа:Виновен, невинен, няма значение откажели да дава пари за цска ще влезне в затвора.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта