От 1924 г досега са изграни 699 мача от които 265 победи,174 равенства и 260 загуби при голова разлика 1037-1033
По едно време балансът беше по-добър , но 5 поредни загуби стопиха преднината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
shotgun blues написа:child in time написа:По полека ! Израстване? Един мач с малко по - добър резултат и литнахме. Колкото и да ми се иска да е някакъв ренесанс най - вероятно ще се окаже светлина от светулка , а не светлина в края на тунела! Не вярвам че ще се случи някакво чудо !
+1 И със Стнимир Стоилов започнахме добре и се заговори за промяна,след това и с Лотар Матеус ,сега и с Любослав Пенев,победата срещу ХОЛАНДИЯ е страхотен успех,но тотално преобразяване не мисля...дойдат ли квалификацииите ,нищо няма да направим срещу Италия,Дания.Чехия а дори и Армения
A.C.A.B. написа:danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?
ТВ+.
radoeuro написа:Българските запалянковците сме доста капризно племе- не търпим равенства на любимите ни отбори, а за загуби да не говорим.За националния нещата стоят по добре, защото от последното ни класиране на голям футболен форум, слизаме с асансьора яко надолу и спряхме да отдаваме чак толкова голямо значение на негативните резултати- сега относно дали отбора ни тръгва нагоре- не може да се разбере от един временен фойерверк какъвто бе победаата над лалетата- да престижна е и дава оптимистични нотки.Като по-традиция феновете започнаха да бълнуват финали, огромно бъдеще за този състав, но истината е че трябва да постигнем серия от добри резултати в следващите мачове, добри не значи само победи, дори едно равенство довечера за мен ще е приемливо- та ние допреди година бяхме същинска трагедия и не можем да очакваме от 2 мача да заиграем супер футбол и да пометем Турция.Резултатите ще идват с времето, поне така се надявам, да не се окаже поредния кьорфишек Любо Пенев и пак да потънем в посредствеността на отбери от 4та урна.Следващото стъпало е тази вечер- да видим дали ще го преодолеем.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта