Турция - България - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: България - Турция: Ще продължи ли израстването?

Мнениеот HEATSEEKER » 29 май 2012 13:02

Довечера мачът ще бъде юбилеен,това е мач N 700 в историята на националния отбор.
От 1924 г досега са изграни 699 мача от които 265 победи,174 равенства и 260 загуби при голова разлика 1037-1033
По едно време балансът беше по-добър , но 5 поредни загуби стопиха преднината :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 май 2012 13:03

shotgun blues написа:
child in time написа:По полека ! Израстване? Един мач с малко по - добър резултат и литнахме. Колкото и да ми се иска да е някакъв ренесанс най - вероятно ще се окаже светлина от светулка , а не светлина в края на тунела! Не вярвам че ще се случи някакво чудо !

+1 И със Стнимир Стоилов започнахме добре и се заговори за промяна,след това и с Лотар Матеус ,сега и с Любослав Пенев,победата срещу ХОЛАНДИЯ е страхотен успех,но тотално преобразяване не мисля...дойдат ли квалификацииите ,нищо няма да направим срещу Италия,Дания.Чехия а дори и Армения

Ееее недей така да отписваш отбора.Иначе съм съгласен с мнението,че за някаква промяна е много рано да се говори от мача с Холандия останах добре изненадан от играта в защита освен в ситуацията при гола в която се видя,че синхрона още не е на нужното ниво,но това са съвсем нормални неща честно казано неискам да избързвам със някакви анализи рано е много е рано лично аз съм оптимист едно е ясно на хора като Любо,Радуканов и други млади треньори им се работи.Ще видиме днес прогнози неискам да давам искам да има стабилна игра в дефанзивен план това е най-важното.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 29 май 2012 13:06

A.C.A.B. написа:
danko_lud написа:По кой канал ще ги дават?

ТВ+.

На мен лично ми писна на оная работа. Нямам тв + и мразя да гледам мачове на компютъра. първо, че не е удобно в тая стая и второ да седя на стола 2 часа и да гледам от 1 метър е тъпо. Поради тая причина не можах да гледам и наште с Холандия, а си е струвало да ги гледа човек.
Не мога да разбера до кога ще продължава това националния ни отбор да не го дават по БНТ, на която ние си плащаме данъците. Писна ми от тея боклуци!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2012 13:26

Хейтърите, на които все някой им е изял закуската, да запомнят какво са писали сега и да се появят след мача довечера. Да не изглеждат така както изглеждаха Райчев и Ники Александров снощи в Пред банята, когато повториха как Райчев дава прогноза 2:0 за Холандия, а Ники с още по-голям хъс 4:0 за Холандия. После и двамата гледаха като напикано дете майка си. :lol: Да не стане същото и с вас... Знам, че е лесно да се застраховаш със загуба на България и ако бием да си траеш, а ако паднем да се изпъчиш викайки: "Казах ли ви аз на вас", но не е мъжко! Най-доброто, което се вижда след идването на Любо е не резултата, а промяната в играта на националите и това го отбелязах още след мача с Унгария. За първи път виждам халфовете да помагат на защитата, линиите да са една до друга и да си подаваме повече от 2 пъти и половина топката. Така че имате много здраве от мен! Единственото, което ме притеснява е непрекъснатото налагане на недоразумението Гаджев, както и Христо Златински. Според мен Гъргоров трябва да бъде дръпнат малко по-назад, а на негово място отпред да си действат чистите нападатели Мицански, или Божинов.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 май 2012 13:41

Холандците са ни пуснали мача от суеверие :mrgreen: Нали през 1988 г. сме ги били с 2:1 с гол на Любо Пенев и след това са станали европейски шампиони. Сега Любо Пенев е треньор на България и отново предстои Европейско първенство. Поканили са ни на контрола преди турнира с цел , всичко да се повтори отново и затова са ни пуснали мача с 1:2 :mrgreen:

Довечера ще видите , как Турция , ни слага 6-7 за юбилейния 700-тни мач. :P

ivaylo_stf
Контакти:

Мнениеот ivaylo_stf » 29 май 2012 13:45

Големи фенове(фесове) на турския национален отбор се навъдиха тука..тц тц тц

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 29 май 2012 13:56

Аз също съм на мнение че не трябва от 1 или 2 мача да се правят изводи, съответно да ги вдигаме в облаците или да ги захвърляме на бунището. Не сме Бразилия, Холандия, Англия да можем като не играят тези 11 да извикаме други и да играят почти толкова силно. Ясно е че нямаме супер футболист/и които да могат да решат един мач с 1-2 изстрела или някой дрибъл ала Меси, но това трябва да ги стимулира да направят един ОТБОР. Трудно е , но не и невъзможно да черпим опит от Словения преди години, когато без звезди в отбора успяваха да се класират и на световно и на европейско. За мача довечера, преди всичко искам да ги видя да умират на терена (не от повръщане) да се раздават и да играят с желание и кеф, а резултата наистина не е от огромно значение, стига да не падаме с 2 или повече гола. Не съдете по един мач, дано успеят да направят няколко мача без загуба момчетата, после и самочувствието ще е съвсем друго. Радостното е че за момента Пенев не цепи басма на мениджъри и разни ибрикчии, дано успее да се пребори и изгони тази сган от отбора. Колко повече пиявици се навъртят около момчетата , толкова по задушно ще става.

П.П. : Поздравления на Любо за решението да им разреши да ударят по 1-2 бири. По добре явно по 1 бира отколкото 5 с криене. А на тези които им пречи пиенето, да не пият. Не всички могат да бъдат като Гаскойн или Адамс.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 май 2012 14:10

Момчетата играха добре и тактически правилно с Холандия и това даде резултат,но за мача с Турция трябва да се хвърлят здраво.Фесовете няма да ни подценят както холанците,а и този мач от национална гледна точка е много по важен за нас от мача с Холандия.Дано да успеем да ги бием ,аз поне си мисля че всяка победа над Турция не зависимо от какъв аспект ни е важна.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

radoeuro
Контакти:

Мнениеот radoeuro » 29 май 2012 14:12

Българските запалянковците сме доста капризно племе- не търпим равенства на любимите ни отбори, а за загуби да не говорим.За националния нещата стоят по добре, защото от последното ни класиране на голям футболен форум, слизаме с асансьора яко надолу и спряхме да отдаваме чак толкова голямо значение на негативните резултати- сега относно дали отбора ни тръгва нагоре- не може да се разбере от един временен фойерверк какъвто бе победаата над лалетата- да престижна е и дава оптимистични нотки.Като по-традиция феновете започнаха да бълнуват финали, огромно бъдеще за този състав, но истината е че трябва да постигнем серия от добри резултати в следващите мачове, добри не значи само победи, дори едно равенство довечера за мен ще е приемливо- та ние допреди година бяхме същинска трагедия и не можем да очакваме от 2 мача да заиграем супер футбол и да пометем Турция.Резултатите ще идват с времето, поне така се надявам, да не се окаже поредния кьорфишек Любо Пенев и пак да потънем в посредствеността на отбери от 4та урна.Следващото стъпало е тази вечер- да видим дали ще го преодолеем.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 29 май 2012 14:55

radoeuro написа:Българските запалянковците сме доста капризно племе- не търпим равенства на любимите ни отбори, а за загуби да не говорим.За националния нещата стоят по добре, защото от последното ни класиране на голям футболен форум, слизаме с асансьора яко надолу и спряхме да отдаваме чак толкова голямо значение на негативните резултати- сега относно дали отбора ни тръгва нагоре- не може да се разбере от един временен фойерверк какъвто бе победаата над лалетата- да престижна е и дава оптимистични нотки.Като по-традиция феновете започнаха да бълнуват финали, огромно бъдеще за този състав, но истината е че трябва да постигнем серия от добри резултати в следващите мачове, добри не значи само победи, дори едно равенство довечера за мен ще е приемливо- та ние допреди година бяхме същинска трагедия и не можем да очакваме от 2 мача да заиграем супер футбол и да пометем Турция.Резултатите ще идват с времето, поне така се надявам, да не се окаже поредния кьорфишек Любо Пенев и пак да потънем в посредствеността на отбери от 4та урна.Следващото стъпало е тази вечер- да видим дали ще го преодолеем.

+1 Всичко, което каза абсолютно припокрива моето мнение.

Междудругото сънувах, че гледам резултата от мача и той беше 3:0 за нас. Дано ми покаже правилно съня.

Върни се в “Национален отбор”