smoothc написа:Виждам,доста разгорещен спор се води,а същността на темата рязко остава встрани
Има ли значение кой,кога и с кого е правил секс-това е лично и просто няма смисъл от излишни спорове.
Та..
Ето и моите въпроси към Ралка(за която само знам,че е Левскарка и нищо друго

)...дано не ми се обиди и между другото Аз съм Алекс,приятно ми е!
1.Как се запали по футбола?
2.Убеден съм,че си играла,а може би и все още играеш футбол,та...каква оценка си пишеш за футболните ти умения(без скромности)!?
3.Моите лични наблюдения са,че все повече жени(момичета) се интересуват от футбола(за България става дума)..според теб на какво се дължи това?
4.Прекалено емоционална ли си,когато гледаш мач на Левски или друг отбор?(псуваш ли по време на мач)
5.Обичаш ли да фантазираш със... световноизвестни футболисти?
6.Пробвала ли си да жонглираш с 3-топки наведнъж

1. Ами да ти кажа аз футбол гледам вече от около 7 години някъде и почти не помня как се запалих

Помня само части.. родителите ми отидоха на гости в комшиите, за да гледат мач на Левски от евротурнирите. И аз няква на 10- 11 годинки щъкам из дома (оставиха ме да си вися) и се проснах на дивана и си го пуснах и почнах да гледам, и Левски като вкараха гол помня само как крещях и звъннах по телефона, за да им кажа (не знам защо)

Така започнах да следя и БГ първенството и два месеца по- късно гледах Англия и Испания и от части Италия. Като има някой мач от Франция и Русия, и там се заглеждам.
2. Играла съм с приятели, но не съм тренирала (Тренирам волей в момента) Преди доста така време като играхме в старото ми училище на двора (ах какви мигове) и бях вратарКА, по десетобалната система мога да си пиша 7 Иначе и сега само така си поритвам с тея от моя клас.
3. Ами честно казано не знам, може би заради батковците по терените

Примерно като ходих на мач на Етър и едни пички бяха застанали до оградата и се кефеха на футболистчетата ;д
4. Да, определено! Най много се вживявам на Левски, а след това е Ливърпул, Барса, Милан и така. Псувам, удрям, хвърлям мишки (като съм у дома) стигало е до моменти когато много се ядосам и ми писне от всичко дори да се разрева.
5. Миии, не, не съм го правила.
6. хахаха, с три топки не, но с три ябълки да