Горещия Стол - въпроси и отговори - fr3ak_boy

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Горещия Стол - въпроси и отговори - storm

Мнениеот Жоржиньо » 28 май 2012 22:18

fr3ak_boy написа:Кирчак, кой те излъга, че момчетата първи правят сефтето? Ако говорим за ръчната, да прав си, но иначе момичетата почти винаги са първи, не за друго, а защото ходят с по-големи момчета и т.н., което предразполага и към секс. ;)

Тва дето го говори е глупост,и да кажа никога не ми е било е така да си направя сефтето с някоя дето примерно даже може и да не изпитвам нищо към нея.Има ли смисъл , не мисля.И на днешно време момичетата в повечето пъти правят сефтето по-рано от момчетата!Да точно така.
Абе правили са те хахах,и аз мога да кажа че съм *бал 100 до са ама не е така ли ???

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 май 2012 22:23

аз също мисля, че ние си прайм сефтето преди момичетата, вярно, че има много курвички дето го праят на 13-14, но ако гледаме нормалните момичета и нормалните момчета, определено момчетата са първи :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 май 2012 22:23

kingofpop написа:аз също мисля, че ние си прайм сефтето преди момичетата, вярно, че има много курвички дето го праят на 13-14, но ако гледаме нормалните момичета и нормалните момчета, определено момчетата са първи :!:

Ми те са повече от нормалните,честно да ти кажа ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 май 2012 22:26

Обърнахте темата на "Секс историйки". Ае питайте нещо Ралка и спрете с глупостите !
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2012 22:27

Без име написа:Обърнахте темата на "Секс историйки". Ае питайте нещо Ралка и спрете с глупостите !

И в заключение.. смея да твърдя, че всички отговори, които дадох до тук са самата истина!
Точка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 28 май 2012 22:37

Виждам,доста разгорещен спор се води,а същността на темата рязко остава встрани :)
Има ли значение кой,кога и с кого е правил секс-това е лично и просто няма смисъл от излишни спорове.
Та..
Ето и моите въпроси към Ралка(за която само знам,че е Левскарка и нищо друго :) )...дано не ми се обиди и между другото Аз съм Алекс,приятно ми е!

1.Как се запали по футбола?
2.Убеден съм,че си играла,а може би и все още играеш футбол,та...каква оценка си пишеш за футболните ти умения(без скромности)!?
3.Моите лични наблюдения са,че все повече жени(момичета) се интересуват от футбола(за България става дума)..според теб на какво се дължи това?
4.Прекалено емоционална ли си,когато гледаш мач на Левски или друг отбор?(псуваш ли по време на мач) :)
5.Обичаш ли да фантазираш със... световноизвестни футболисти?
6.Пробвала ли си да жонглираш с 3-топки наведнъж ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2012 22:52

smoothc написа:Виждам,доста разгорещен спор се води,а същността на темата рязко остава встрани :)
Има ли значение кой,кога и с кого е правил секс-това е лично и просто няма смисъл от излишни спорове.
Та..
Ето и моите въпроси към Ралка(за която само знам,че е Левскарка и нищо друго :) )...дано не ми се обиди и между другото Аз съм Алекс,приятно ми е!

1.Как се запали по футбола?
2.Убеден съм,че си играла,а може би и все още играеш футбол,та...каква оценка си пишеш за футболните ти умения(без скромности)!?
3.Моите лични наблюдения са,че все повече жени(момичета) се интересуват от футбола(за България става дума)..според теб на какво се дължи това?
4.Прекалено емоционална ли си,когато гледаш мач на Левски или друг отбор?(псуваш ли по време на мач) :)
5.Обичаш ли да фантазираш със... световноизвестни футболисти?
6.Пробвала ли си да жонглираш с 3-топки наведнъж ;)

1. Ами да ти кажа аз футбол гледам вече от около 7 години някъде и почти не помня как се запалих :lol: Помня само части.. родителите ми отидоха на гости в комшиите, за да гледат мач на Левски от евротурнирите. И аз няква на 10- 11 годинки щъкам из дома (оставиха ме да си вися) и се проснах на дивана и си го пуснах и почнах да гледам, и Левски като вкараха гол помня само как крещях и звъннах по телефона, за да им кажа (не знам защо) :lol: Така започнах да следя и БГ първенството и два месеца по- късно гледах Англия и Испания и от части Италия. Като има някой мач от Франция и Русия, и там се заглеждам.
2. Играла съм с приятели, но не съм тренирала (Тренирам волей в момента) Преди доста така време като играхме в старото ми училище на двора (ах какви мигове) и бях вратарКА, по десетобалната система мога да си пиша 7 Иначе и сега само така си поритвам с тея от моя клас.
3. Ами честно казано не знам, може би заради батковците по терените :lol: Примерно като ходих на мач на Етър и едни пички бяха застанали до оградата и се кефеха на футболистчетата ;д
4. Да, определено! Най много се вживявам на Левски, а след това е Ливърпул, Барса, Милан и така. Псувам, удрям, хвърлям мишки (като съм у дома) стигало е до моменти когато много се ядосам и ми писне от всичко дори да се разрева.
5. Миии, не, не съм го правила.
6. хахаха, с три топки не, но с три ябълки да :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 май 2012 23:07

Без име написа:Обърнахте темата на "Секс историйки". Ае питайте нещо Ралка и спрете с глупостите !

Подкрепям!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 май 2012 23:10

Айде, ако може и аз да се включа (САМО С ВЪПРОСИ!) :

1. Размерът има ли значение?
2. Искала ли си съзнателно да нараниш физически родителите си ?
3. Мечтата ти е ?
4. Как си представяш живота след 10 години ?
5. Определяш ли се като наивна личност ?
6. Ще се чувстваш ли горда (нека така да го наречем) ако след години си дадеш сметка, че си спала с доста мъже ?
7. Намираш ли смисъл в секса за една нощ (не дали ти харесва) ?
8. Искаш ли да напуснеш БЪЛГАРИЯ ?
9. Ако имаш една торба с пари и една торба с ум коя ще вземеш ?
10. Съжалявала ли си, че си се родила ?

Благодаря предварително за отговорите :) Дано ти е било приятно :P

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2012 23:16

TodorT написа:Айде, ако може и аз да се включа (САМО С ВЪПРОСИ!) :

1. Размерът има ли значение?
2. Искала ли си съзнателно да нараниш физически родителите си ?
3. Мечтата ти е ?
4. Как си представяш живота след 10 години ?
5. Определяш ли се като наивна личност ?
6. Ще се чувстваш ли горда (нека така да го наречем) ако след години си дадеш сметка, че си спала с доста мъже ?
7. Намираш ли смисъл в секса за една нощ (не дали ти харесва) ?
8. Искаш ли да напуснеш БЪЛГАРИЯ ?
9. Ако имаш една торба с пари и една торба с ум коя ще вземеш ?
10. Съжалявала ли си, че си се родила ?

Благодаря предварително за отговорите :) Дано ти е било приятно :P

1. Не, винаги съм казвала, че е важно всеки сантиметър да се усеща, като удоволствие.
2. Не, никога.
3. Да гледам Ел Класико на живо.
4. Надявам се, като преуспяла мацка :oops: :lol:
5. Ами да, но само понякога съм такава, не винаги.
6. Не, по- скоро бих се отвратила от себе си. Всъщност не е важно с колко, а с кого ;)
7. Честно казано не, според мен това е тъпо - "здравей, чукни ме и чао".
8. Не, тук си ми е добре, НО ако се наложи, ще го направя. Въпреки всичко ще се върна, защото ще ми липсва всичко тук.
9. Тази с умът. Парите не са всичко.
10. Имало е и такива моменти :oops:

Върни се в “Игри и забавления”