Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Umpalumpa
Контакти:

Re: Левски стартира преговори за Даксон

Мнениеот Umpalumpa » 28 май 2012 12:52

Tommi написа:Даксон не е толкова добър, колкото Дарко, но все пак няма да е лош трансфер.

xaxaxaxaxa

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот DrAvalanche » 28 май 2012 13:14

milen.hristov написа:
Заклет Левскар написа:
Nuke написа:Ти прикрит цесекар ли си? Като оня, с Батков в подписа?

Как да ти отговори, като и той самия още не знае кой път да поеме.

Като ми гледаш аватара от кой отбор съм
Като ти гледат писанията едва ли обръщат внимание на аватара. Старокин е алтернатива на левия бег
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 май 2012 13:17

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:
Заклет Левскар написа:Как да ти отговори, като и той самия още не знае кой път да поеме.

Като ми гледаш аватара от кой отбор съм
Като ти гледат писанията едва ли обръщат внимание на аватара. Старокин е алтернатива на левия бег

Тогава аз съм алтернатива за централният нападател

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 май 2012 14:13

шест нови играчи значи по двама нови във всяка линия,това е повече от половин нов отбор.Повече от достатъчно, ако се взимат на принципа по добри от сегашните, по добрия вариант е с по 3-4 най-много нови,защото тогава се говори за надграждане, но Гонзи и това промени и имахме луди селекции последните години по 8-10 нови.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2012 15:39

Captain Stottlemeyer написа:
шивача написа:това македонче голям сладур, Иво ще ви се види като Неста пред него...........явно някой си прави далавери на гърба на клуба, ще има облажване ;)

Ти явно си голям разбирач - имам предвид и доскорошния ти подпис. :lol: Той ми напомни за един кафеджия, който сложил надпис на вратата на кафенето си "Утре кафето е безплатно". ;)

:lol: е, има и грешки, но сега чакам да се потвърдят новините и си слагам нов, за 10г. напред :mrgreen: иначе разбирач е слабо казано, аз съм футболен експерт!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 май 2012 15:49

шивача написа:
Captain Stottlemeyer написа:
шивача написа:това македонче голям сладур, Иво ще ви се види като Неста пред него...........явно някой си прави далавери на гърба на клуба, ще има облажване ;)

Ти явно си голям разбирач - имам предвид и доскорошния ти подпис. :lol: Той ми напомни за един кафеджия, който сложил надпис на вратата на кафенето си "Утре кафето е безплатно". ;)

:lol: е, има и грешки, но сега чакам да се потвърдят новините и си слагам нов, за 10г. напред :mrgreen: иначе разбирач е слабо казано, аз съм футболен експерт!!!

от сега мога да се басирам с тебе, че 2014 Левски ще е с дубъл!!! Искаш ли? :lol: :lol: За 100 годишнината ще сме шампиони още през април даже!!! Тоя сезон ще е култов!!! тогава наистина ще има Директива Левски да е шампион и носител на купата, а не като тая сега!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 май 2012 16:42

Даксон е талантлив футболист с добра физика. Той и македонското националче са на отлична възраст и биха ни свършили добра работа. Хубаво е да се вземат млади футболисти, а не такива, които са дошли само, за да приключат кариерата си при нас. Дано не сбъркаме с Дарко :lol: (Стоянов) и е добър колкото другият Дарко :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2012 17:38

Току що В.Грънчаров обяви,че исканият от Левски футболист НЕ Е Даксон,а Златински...
Нека обсъждането на Златински започне...СЕГА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 май 2012 17:56

Спорен играч за мене. Чак за Левски ми се струва ,че не е дорасъл ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”