Tommi написа:Даксон не е толкова добър, колкото Дарко, но все пак няма да е лош трансфер.
xaxaxaxaxa
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Даксон не е толкова добър, колкото Дарко, но все пак няма да е лош трансфер.
Като ти гледат писанията едва ли обръщат внимание на аватара. Старокин е алтернатива на левия бегmilen.hristov написа:Заклет Левскар написа:Nuke написа:Ти прикрит цесекар ли си? Като оня, с Батков в подписа?
Как да ти отговори, като и той самия още не знае кой път да поеме.
Като ми гледаш аватара от кой отбор съм
DrAvalanche написа:Като ти гледат писанията едва ли обръщат внимание на аватара. Старокин е алтернатива на левия бегmilen.hristov написа:Заклет Левскар написа:Как да ти отговори, като и той самия още не знае кой път да поеме.
Като ми гледаш аватара от кой отбор съм
Captain Stottlemeyer написа:шивача написа:това македонче голям сладур, Иво ще ви се види като Неста пред него...........явно някой си прави далавери на гърба на клуба, ще има облажване
Ти явно си голям разбирач - имам предвид и доскорошния ти подпис.Той ми напомни за един кафеджия, който сложил надпис на вратата на кафенето си "Утре кафето е безплатно".
шивача написа:Captain Stottlemeyer написа:шивача написа:това македонче голям сладур, Иво ще ви се види като Неста пред него...........явно някой си прави далавери на гърба на клуба, ще има облажване
Ти явно си голям разбирач - имам предвид и доскорошния ти подпис.Той ми напомни за един кафеджия, който сложил надпис на вратата на кафенето си "Утре кафето е безплатно".
е, има и грешки, но сега чакам да се потвърдят новините и си слагам нов, за 10г. напред
иначе разбирач е слабо казано, аз съм футболен експерт!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта