Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 май 2012 12:35

blue avalanche написа:
ehh написа:Сега прочетох следната новина: "Според информациите, от Борусия Дортмунд са готови да продадат Кагава за 20 милиона евро. Само преди две години “жълто-черните” купиха Кагава от Серезо Осака срещу 350 000 евро."
Това се казва сделка. Това се казва да имаш скаути и да не те е страх да си подадеш носа по-далеч от Кипър и Израел. Сигурен съм, че ако се инвестира малко повече в скаутския отдел, така че скаутите в него да не се притесняват да летят до Латинска Америка или Карибите, примерно, има вероятност и в бг отборите да дойдат нелоши играчи, които после да бъдат продадени за доста повече пари.

Абе,те и Ман Юн имат скаути,ама се набутаха с 10 млн. евро за Бебе...Пък после се чудиха на кого да го шитнат!Да не говорим за скаутите на Ливърпул,дето набутаха отбора с 35 млн. евро за Керъл...Интересно за колко ли ще го продадат?Като гледам пропорциите за Кагава-има няма едно 100-на милиона за Анди...

Ето ти един мой цитат какво мисля, тк не ми се пише отново:
t0bl3ro_bg написа:Не знам дали някой е гледал Анди Керъл в Нюкасъл, когато бяха изпаднали ?! Ако го е гледал някой не би го оплювал всеки ден, защото там имаше т.н. подавач, който му даваше пасовете - точно на главата, на крака и той вкарваше , в Л'пул го няма това и за това и не вкарва.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2012 14:52

t0bl3ro_bg написа:
blue avalanche написа:
Ето ти един мой цитат какво мисля, тк не ми се пише отново:
t0bl3ro_bg написа:Не знам дали някой е гледал Анди Керъл в Нюкасъл, когато бяха изпаднали ?! Ако го е гледал някой не би го оплювал всеки ден, защото там имаше т.н. подавач, който му даваше пасовете - точно на главата, на крака и той вкарваше , в Л'пул го няма това и за това и не вкарва.

Ами работата на скаутите е като знаят какво има налично в отбора,да търсят точните изпълнители!Като са знаели,че в Ливърпул няма подавач-да не са взимали Керъл!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 май 2012 15:39

Иво Иванов остава в Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2012 15:46

tevez написа:Иво Иванов остава в Левски!

Дано Илиан успее да му върне самочувствието. След автогола, който си вкара, това момче не е същото.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 май 2012 15:47

Ми не знам за формата му ,ама преди малко на масата как удряше бирите една след друга :lol: няма равен :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2012 15:48

tevez написа:Ми не знам за формата му ,ама преди малко на масата как удряше бирите една след друга :lol: няма равен :)

Решил е да полее Лига Европа :mrgreen:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 май 2012 17:00

Тони Калво ще продължи почти сигурно кариерата си в кипърския гранд Анортозис. Според местни медии, испанецът е на крачка от трансфер в бившия тим на Станимир Стоилов, след като вече е свободен агент. Калво записа 20 мача с екипа на Левски, но договорът му не бе подновен след края на сезона и от ръководството на сините обявиха, че няма да разчитат на него през новия шампионат.
Юношата на Барселона е бил харесал лично от наставника на Анортозис Рони Леви, който през есента отстрани ЦСКА с бившия си отбор Стяуа Букурещ.
25-годишният футболист по всяка вероятност ще замени Рикардо Лаборде, който бе спряган за ЦСКА, но до сделка не се стигна.
Колумбиецът ще бъде продаден почти сигурно, след като вече на няколко пъти обяви, че иска да продължи кариерата си в по-силно първенство.

голямата звезда си тръгва без пари .. :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2012 17:03

Batkoto написа:
Тони Калво ще продължи почти сигурно кариерата си в кипърския гранд Анортозис. Според местни медии, испанецът е на крачка от трансфер в бившия тим на Станимир Стоилов, след като вече е свободен агент. Калво записа 20 мача с екипа на Левски, но договорът му не бе подновен след края на сезона и от ръководството на сините обявиха, че няма да разчитат на него през новия шампионат.
Юношата на Барселона е бил харесал лично от наставника на Анортозис Рони Леви, който през есента отстрани ЦСКА с бившия си отбор Стяуа Букурещ.
25-годишният футболист по всяка вероятност ще замени Рикардо Лаборде, който бе спряган за ЦСКА, но до сделка не се стигна.
Колумбиецът ще бъде продаден почти сигурно, след като вече на няколко пъти обяви, че иска да продължи кариерата си в по-силно първенство.

голямата звезда си тръгва без пари .. :lol: :lol:

Да копираш нещо, което не знаем?

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 27 май 2012 18:49

Гледайте след малко по канал 3,сензационни разкрития на Гонзо.Много ми е любопитно какво ще разкрие от кухнята или няма да посмее да каже в прав текст нещата с истинските им имена.Чакам с нетърпение.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 май 2012 19:22

tonito написа:Гледайте след малко по канал 3,сензационни разкрития на Гонзо.Много ми е любопитно какво ще разкрие от кухнята или няма да посмее да каже в прав текст нещата с истинските им имена.Чакам с нетърпение.

Благодаря за инфото.:)

Върни се в “Левски”