blue avalanche написа:ehh написа:Сега прочетох следната новина: "Според информациите, от Борусия Дортмунд са готови да продадат Кагава за 20 милиона евро. Само преди две години “жълто-черните” купиха Кагава от Серезо Осака срещу 350 000 евро."
Това се казва сделка. Това се казва да имаш скаути и да не те е страх да си подадеш носа по-далеч от Кипър и Израел. Сигурен съм, че ако се инвестира малко повече в скаутския отдел, така че скаутите в него да не се притесняват да летят до Латинска Америка или Карибите, примерно, има вероятност и в бг отборите да дойдат нелоши играчи, които после да бъдат продадени за доста повече пари.
Абе,те и Ман Юн имат скаути,ама се набутаха с 10 млн. евро за Бебе...Пък после се чудиха на кого да го шитнат!Да не говорим за скаутите на Ливърпул,дето набутаха отбора с 35 млн. евро за Керъл...Интересно за колко ли ще го продадат?Като гледам пропорциите за Кагава-има няма едно 100-на милиона за Анди...
Ето ти един мой цитат какво мисля, тк не ми се пише отново:
t0bl3ro_bg написа:Не знам дали някой е гледал Анди Керъл в Нюкасъл, когато бяха изпаднали ?! Ако го е гледал някой не би го оплювал всеки ден, защото там имаше т.н. подавач, който му даваше пасовете - точно на главата, на крака и той вкарваше , в Л'пул го няма това и за това и не вкарва.