Янис Зику написа:Ако подпишем договори с играчите от Литекс, обещавам ви, че и аз ще имам подпис, който накрая ще се окаже верен.
Не знам какво му харесвате на Присо. Не е типично крило, 1,60см ми мяза около 100 килограма. Друго си е с бързи и млади играчи. Просто на моменти се олива с индивидуалните си пробиви. Същят като Паун, който се мисли за Кристиано Роналдо и едва ли не ще си "поиграе" със защитата и просто ще вкара топката с финес във вратата. Да, ама не..
Карачанаков и Костов трябва да се налагат постепенно. Пичовете се стресираха, когато осъзнаха каква отговорност трябва да поемат. Нещо, което все още не им е по силите, но с правилните указания може да излезе качествен материал от двамата младоци.
Любопитно ми е в каква форма е Анисе. Мисля, че той ще е заместника на Мораес и щом не се отказа от нас 6 месеца, надявам се да се окаже човек поне малко като JR - с голямо сърце, който да е готов на всичко за отбора. Това обаче е с шанс 1 към 100000, защото Мораес е от хората, които рядко идват в България, а бързо си отиват.
Крачунов е доста по-здрав от Грънчов, а и може да бележи с глава, защото има усет пича, а и се пласира много добре. На Грънчов пък му трябва опит, защото изведнъж избухва и се случва в най-важният момент. (Ясно е за какво говоря)
В центъра на терена, след като Черноморец няма да играят в Европа се надявам на Шаешу. Ако ще сме с нови собственици, един такъв трансфер би бил доста по-лесен за извършване, от колкото ако ТИТАН-ите са на власт. Тук идват няколко различни информации за това дали ще сме с нови собственици или не, но ако новината за Георги Миланов и другите пичове е вярна, то значи, че Гришата се е договорил. Нещо, за което искрено се надявам. Човекът натрупа опит в Литекс, направи го няколко пъти шампион, честно или не, надявам се сега да е ред на ЦСКА.
И естествено играч, от който се нуждаем най-много е ляв бек. Ама трябва да е нещо като Дани Алвеш, (добре де, не много добър пример..) който не се притеснява да навлезе по крилото и да центрира, точно както Бандаловски. В нашето първенство май няма такъв, (Фо-Поре?) затова явно ще трябва да се цели на посоки с чужденец.
За вратата - там съм доволен. Райс спаси отбора много пъти, но лаком г*ъ, кръв с*ре. Който е наблюдавал Макенджиев знае, че той не отстъпва кой знае колко по качества на М'Боли, но все пак алжиреца си е класа.
Селекцията май ще трябва да се изгражда евентуално или с играчи от Литекс, или с чужденци, но при втория вариант ще се цели на посоки. Все пак се надявам Бекали да ни изненада приятно за трети път. Този човек просто разполага с машини и се надявам на поне още 1 играч като Зику и Мораес. От "А" група може би освен от Литекс си заслужават Велев от Берое, Терзиев от Черноморец и Стефано Кунчев от Славия.
За ляв бек може да се вземе Александър Александров - Алекс от Черно Море. Може да играе във всяка позиция като защитник, пък и има плашещия вид на Дани Алвеш